Κριός

 

Μετά από ένα διάστημα άγχους και αβεβαιότητας, καταφέρνετε να ορθοποδήσετε και να βάλετε τα οικονομικά σας σε έναν δρόμο λογικής ανόδου. Μην ενδώσετε στις ριψοκίνδυνες προκλήσεις των Αιγόκερων.

 

Ηρεμία στα ερωτικά σας, που σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε προσεκτικά μερικές πρόσφατες επιλογές, για τις οποίες δεν είστε απολύτως σίγουροι.

 

 

Ταύρος

 

Μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όση πρέπει, σε άτομα που πάνε να εφαρμόσουν πάνω σας τακτικές που εφαρμόζουν παντού. Αναζητήστε κάτι πιο αυθεντικό και μην αναλώνεστε σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Ο Κρόνος δίνει μεγάλη ώθηση στα επαγγελματικά σας, η οποία όμως ενδέχεται να προξενήσει συγκρούσεις. Διαχειριστείτε τες με ψυχραιμία και λογική.

 

 

Δίδυμος

 

Μην αφήσετε μία πρωτόγνωρη επαγγελματική ευκαιρία να πετάξει. Ο φόβος και ο κίνδυνος είναι κομμάτια του παιχνιδιού που δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν. Εμπιστευτείτε τυφλά το ένστικτό σας.

 

Προσοχή στις επαφές σας με πρώην φίλους και εραστές. Ό, τι για εσάς είναι τελειωμένο, μπορεί γι’ αυτούς να είναι ακόμη ανοιχτή ιστορία.

 

 

Καρκίνος

 

Ένας άνθρωπος που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας, επιχειρεί να σας δεσμεύσει σε μία κατάσταση που δεν σας ταιριάζει πολύ. Οι υπερβολικές υποχωρήσεις δεν πρόκειται να δικαιώσουν κανέναν, Καρκίνοι. Αντιδράστε όσο έχετε καιρό.

 

Άνοδος στις φιλικές σας σχέσεις, που τελευταία δοκιμάστηκαν αρκετά. Μην πιέσετε ευαίσθητες καταστάσεις - τα πράγματα πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθούν.

 

 

Λέων

 

Ο δρόμος που ακολουθείτε για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων, δεν είναι ο κατάλληλος, και σιγά σιγά το καταλαβαίνετε. Ακούστε τις συμβουλές των στενών σας φίλων (κυρίως των Υδροχόων) και ξεκολλήστε απ’ ό, τι δεν αποδίδει όπως θα θέλατε.

 

Νέοι έρωτες γεννιούνται, χάρη στην επήρεια της Αφροδίτης. Οι γνωριμίες που κάνετε τώρα, παίζουν σημαντικό ρόλο.

 

 

Παρθένος

 

Ο θυμός σας προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο απειλεί να θολώσει την κρίση σας και να σας σπρώξει σε ολισθήματα, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα κάνατε. Ηρεμήστε και δείτε την κατάσταση αντικειμενικά.

 

Μη βιαστείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο εξίσου ευνοϊκών επαγγελματικών δυνατοτήτων. Πάρτε τον χρόνο σας για να εξετάσετε το ζήτημα ολόπλευρα.

 

 

Ζυγός

 

Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στη ζωή σας και διαλύει τα σύννεφα αμφιβολίας σχετικά με την ποιότητα ενός προσώπου που σας έλκει ερωτικά. Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε ορισμένα ρίσκα και να δείτε αν θα αποδώσουν.

 

Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές. Συνήθως τα άτομα υπεράνω υποψίας είναι εκείνα που τις βάζουν.

 

 

Σκορπιός

 

Έντονος ο ανταγωνισμός τώρα στη ζωή σας, τόσο σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να γίνει κάτι που δεν είναι. Ο καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσετε, είναι εκμεταλλευόμενοι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας.

 

Σταθερά τα οικονομικά σας. Δώστε τη βοήθειά σας μόνο σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

 

Τοξότης

 

Ο Κρόνος σας φέρνει ενώπιον ενός μεγάλου διλήμματος, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε περισσότερο βάσει λογικής και λιγότερο με συναίσθημα. Απομακρύνετε όσους ρίχνουν λάδι στη φωτιά και σας αποπροσανατολίζουν απ’ τον στόχο σας.

 

Οι Ιχθύες σας ασκούν έντονη σεξουαλική έλξη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα τη χημεία που γεννιέται μεταξύ σας.

 

 

Αιγόκερως 

 

Η πλανητική συγκυρία σας ενθαρρύνει να δοκιμαστείτε σε κάτι εντελώς καινούργιο επαγγελματικά, αν όχι για να χαράξετε νέα πορεία, απλώς για να τεστάρετε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Μην αντιστέκεστε.

 

Σειρά σας να φλερτάρετε αυτόν που σας ενδιαφέρει, χωρίς να δίνετε σημασία σε τύπους και προσχήματα. Φανερώστε άφοβα τις προθέσεις σας.

 

 

Υδροχόος

 

Ο χρόνος τρέχει, κι εσάς δεν σας συμφέρει καθόλου να παρακολουθήσετε άπραγοι την εξέλιξη ενός ειδυλλίου στο οποίο έχετε ποντάρει πολλά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την μεγάλη κίνηση που όλοι περιμένουν.

 

Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών. Ένα λάθος μπορεί να σας στοιχίσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε.

 

 

Ιχθύς

 

Ένα επικοινωνιακό πρόβλημα ανάμεσα σε σας και τον/ τη σύντροφο μπορεί να λυθεί μόνο με διαμεσολάβηση ενός έμπιστου προσώπου. Μην παίρνετε στις πλάτες σας κάθε υπαρκτό βάρος  γιατί θα λυγίσετε.

 

Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, μετά την ανασφάλεια των τελευταίων ημερών. Επενδύστε σε κάτι σταθερό και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ