Κριός

 

Χρωστάτε περισσότερο χρόνο στον εαυτό και τις προσωπικές σας ανάγκες, Κριοί, και τώρα είναι που πρέπει να φροντίσετε γι’ αυτό. Τα προβλήματα των άλλων θα πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας, η οποία σας βοηθάει να βγείτε απ’ το γενικότερο τέλμα των ημερών.

 

 

Ταύρος

 

Το ερωτικό φλερτ γίνεται πιο έντονο απ’ ό, τι είχατε προβλέψει, κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Κατασταλάξτε στο τι ακριβώς θέλετε και μην αναλώνεστε άλλο σε επαφές που ελάχιστα έχουν να σας προσφέρουν.

 

Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, μετά από ένα διάστημα συγκρούσεων. Φερθείτε διπλωματικά και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

 

Δίδυμος

 

Δεν υπάρχει λόγος να πιέζετε από ’δω κι από ’κει για να επισπεύσετε μία κατάσταση που, αν έρθει, θα έρθει με τους δικούς της ρυθμούς και τα δικά της μέσα. Ιδίως στον τομέα των ερωτικών, θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί.

 

Μία σημαντική φιλία αποκαθίσταται και η διάθεσή σας ανεβαίνει κατακόρυφα.

 

 

Καρκίνος

 

Τα επαγγελματικά σας θέτουν εμπόδια στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνο μέσω της σύγκρουσης. Μην κολλάτε σε τυπικότητες - αν δεν υπερασπιστείτε τον εαυτό σας εσείς, κανείς άλλος δεν θα το κάνει.

 

Συμμαχήστε όπου και όπως μπορείτε με τους Υδροχόους του περιβάλλοντός σας. Μόνο αυτοί μπορούν να σας στηρίξουν ψυχολογικά και πρακτικά.

 

 

Λέων

 

Ο Άρης παίζει με τα νεύρα σας σήμερα, προκαλώντας σας διάφορα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αναβάλετε για άλλη στιγμή τις μεγάλες αποφάσεις - δεν είναι ανάγκη να ρισκάρετε τώρα.

 

Προσοχή στις λεπτομέρειες, σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Συγκεντρωθείτε στο αντικείμενό σας χωρίς μεγάλα διαλείμματα.

 

 

Παρθένος

 

Η μέρα ξεκινάει με εντάσεις στο σπίτι, τις οποίες καλά θα κάνετε να μην τροφοδοτήσετε, ακόμα κι αν το δίκιο βρίσκεται με το μέρος σας. Κρατήστε τις ισορροπίες και κατευνάστε τα πνεύματα όσο μπορείτε.

 

Το ερωτικό φλερτ παίρνει σοβαρότερες διαστάσεις απ’ ό, τι συνήθως. Αντιμετωπίστε το με υπευθυνότητα γιατί είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται.

 

 

Ζυγός

 

Μην μπλέξετε τις αισθηματικές με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, γιατί θα καταλήξετε ζημιωμένοι και με πολλές παράπλευρες απώλειες. Δώστε προτεραιότητα στον τομέα που έχετε παραμελήσει περισσότερο.

 

Μία νέα γνωριμία θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Διαχειριστείτε με μέτρο τις αλλαγές που διαμορφώνονται στην καθημερινότητά σας - δεν χρειάζεται να μεταβληθούν τα πάντα.

 

 

Σκορπιός

 

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας με άτομα μικρότερης ηλικίας (κυρίως παιδιά), γιατί είναι πολλά και ανεκτίμητα αυτά που έχουν να σας δώσουν σε ψυχικό επίπεδο. Μην καταδικάζετε ό, τι δεν κατανοείτε αυτή τη στιγμή.

 

Κυνηγήστε άφοβα μία προαγωγή ή μία αναβάθμιση στον επαγγελματικό τομέα. Δεν υπάρχει κάποιο πρακτικό εμπόδιο.

 

 

Τοξότης

 

Μία απρόσμενη σύγκρουση θα ρίξει την αυτοπεποίθησή σας αρκετά, αλλά ευτυχώς περιβάλλεστε από τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να αναπτερώσουν το ηθικό σας έγκαιρα και αποτελεσματικά.

 

Δώστε μία ακόμη ευκαιρία σε ένα ειδύλλιο που δεν κατάφερε να αποδώσει τους αναμενόμενους καρπούς με την πρώτη. Μην απογοητεύεστε με μία απλή αποτυχία.

 

 

Αιγόκερως

 

Τα πράγματα περιπλέκονται τώρα στο πλαίσιο της σχέσης σας, γι’ αυτό κι εσείς θα πρέπει απ’ την πλευρά σας να ξεκαθαρίσετε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, προκειμένου να αποφύγετε την περαιτέρω σύγχυση.

 

Πάρτε με το μέρος σας τους Κριούς, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Είναι οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοι που θα μπορούσατε να έχετε.

 

 

Υδροχόος

 

Ο Δίας οξύνει το ένστικτο αλλά και την πονηριά σας, βοηθώντας σας να αποφύγετε κάθε λογής κακοτοπιές, κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Δεν είναι ανάγκη να βγάζετε τα πάντα στη φόρα, Υδροχόοι. Κρατήστε κάτι και για τον εαυτό σας.

 

Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε σφάλματα που θα μετανιώσετε.

 

 

Ιχθύς

 

Η επαγγελματική σας ανέλιξη είναι τώρα θέμα δικών σας χειρισμών. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες και βγείτε με μεγαλύτερη προθυμία απ’ τη ζώνη ασφαλείας σας.

 

Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε έναν έρωτα απ’ το παρελθόν. Δεν θα πάθετε κάτι αν εξετάσετε λίγο πιο ζεστά το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ