Κριός

 

Τα σημάδια που σας δείχνει το άτομο που σας έλκει ερωτικά, δεν είναι και πολύ αξιόπιστα σήμερα, επομένως μην εναποθέσετε κάθε σας ελπίδα πάνω τους. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας για να βγείτε απ’ τη δύσκολη θέση.

 

Ηρεμία επικρατεί στα επαγγελματικά σας. Αξιοποιήστε τις επαφές σας με ανώτερα ιεραρχικά πρόσωπα.

 

 

Ταύρος

 

Μερικές διαφωνίες δεν ξεπερνιούνται με ευγένειες και συγκαταβατικότητα, Ταύροι. Πάρτε το απόφαση - σήμερα πρέπει να δείξετε τα δόντια σας σε όσους σας κοντράρουν, και να θέσετε τους όρους σας με αυστηρότητα.

 

Οι Ζυγοί έχουν κάτι χρήσιμο να σας προσφέρουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Αφήστε τους να εκφραστούν ελεύθερα, χωρίς να τους περιορίζετε.

 

 

Δίδυμος

 

Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος σήμερα στη ζωή σας, αλλά δεν σας συμφέρει να αφεθείτε σ’ αυτόν άνευ όρων. Ζυγίστε προσεκτικά το συμφέρον και το συναίσθημά σας και μην ενδώσετε σε ψυχολογικούς πολέμους.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, γιατί δεν πρόκειται να αποδώσει όπως περιμένετε υπό αυτό το καθεστώς.

 

 

Καρκίνος

 

Η χημεία σας με Αιγόκερους και Υδροχόους βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, πράγμα που μπορεί να φέρει είτε την απόλυτη επιτυχία είτε την καταστροφή. Παίξτε ομαδικά και μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας παρασύρει σε επιπολαιότητες.

 

Δώστε περισσότερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις - ειδικά τις μακροχρόνιες. Είναι πιο σημαντικές απ’ ό, τι πιστεύετε.

 

 

Λέων

 

Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, γι’ αυτό αποφασίστε τώρα ποια θα είναι η επόμενή σας κίνηση στο παιχνίδι της ερωτικής διεκδίκησης, προτού σας προλάβουν οι ανταγωνιστές σας. Τα πάντα σήμερα είναι θέμα σωστού timing.

 

Εμπιστευτείτε την κρίση των Τοξοτών σε πρακτικά ζητήματα (οικονομικά ή γραφειοκρατικά). Κάτι παραπάνω ξέρουν.

 

 

Παρθένος

 

Το κλίμα ανάμεσα σε σας και τον/ τη σύντροφο είναι αρκετά τεταμένο σήμερα, επομένως αποφύγετε τα ακροβατικά και μείνετε πιστοί στις κλασικές συνταγές επικοινωνίας και συνεννόησης. Σύντομα τα πράγματα θα καλμάρουν.

 

Νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας ορίζοντα, που μάλλον δεν σχετίζονται με ό, τι έχετε ήδη δοκιμάσει. Μη φοβάστε τον πειραματισμό.

 

 

Ζυγός

 

Η Αφροδίτη περιπλέκει τα ερωτικά σας περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε, γι’ αυτό καλύτερα να εκφράσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια τις προθέσεις σας σ’ εκείνον που σας ενδιαφέρει, για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

 

Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά, στις οποίες όμως θα προσαρμοστείτε με σχετική άνεση. Πιστέψτε στις ικανότητές σας.

 

 

Σκορπιός

 

Ο Δίας σας σπρώχνει σε μία γενναία απόφαση, που έχει τη δύναμη να αλλάξει εκ θεμελίων τον τρόπο που βλέπετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

 

Σταθερά τα αισθηματικά σας, μετά από ένα διάστημα διαρκών αναταραχών. Απολαύστε τη γαλήνη και την ηρεμία σας.

 

 

Τοξότης

 

Η μέρα ξεκινάει με θετικές ειδήσεις που έρχονται ως επικύρωση του κόπου και των θυσιών σας. Μην αφήσετε, ωστόσο, τον υπερβολικό συναισθηματισμό να θολώσει την κρίση σας - είναι σημαντικό να παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας.

 

Οι γενναίες πρωτοβουλίες στον τομέα των ερωτικών θα σας αποφέρουν μεγαλύτερες απολαβές απ’ ό, τι συνήθως.

 

 

Αιγόκερως

 

Μην κυνηγάτε άλλο την επαγγελματική επιτυχία, αφήστε και κάτι να έρθει σε σας από μόνο του. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και ενδοσκόπηση, μακριά από τα άγχη που σας προκαλούν οι απαιτήσεις και τα στάνταρντ των άλλων.

 

Σε καλή φάση οι ερωτικές και οι οικογενειακές σας σχέσεις. Κρατήστε κοντά σας τους Ιχθύες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι.

 

 

Υδροχόος

 

Η επίδραση του Άρη στην ψυχολογία σας κάνει την συμβίωση και την επικοινωνία με τον/ τη σύντροφό σας ιδιαίτερα δύσκολη σήμερα. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην ανακινήσετε ζητήματα που ξέρετε ότι προκαλούν εντάσεις.

 

Πρόοδος στη δουλειά, μετά από ένα μεγάλο διάστημα στασιμότητας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επεκτείνει τις αρμοδιότητές του.

 

 

Ιχθύς

 

Η σύγκρουση με έναν συνάδελφο ή κάποιον στενό φίλο μπορεί να αποβεί πιο ευεργετική απ’ ό, τι φαντάζεστε για τη μεταξύ σας σχέση. Ήρθε η ώρα να βάλετε στο τραπέζι όλα εκείνα τα θέματα που εδώ και καιρό αποφεύγετε διακριτικά.

 

Μία νέα γνωριμία σας δίνει το ερέθισμα που έχετε ανάγκη για να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ