Κριός

 

Αφήστε και καμιά κουβέντα να πέσει κάτω, Κριοί. Δεν είναι ανάγκη να πιάνεστε απ’ την παραμικρή φράση και να δημιουργείτε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Η Αφροδίτη σας βοηθάει σήμερα να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα από μία πιο ανάλαφρη σκοπιά.

 

Δώστε περισσότερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις. Κανείς δεν είναι δεδομένος.

 

 

Ταύρος

 

Ο σεξουαλικός παράγοντας παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των σχέσεών σας σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις σε ακατάλληλα άτομα. Τα πάντα χρειάζονται μέτρο.

 

Ηρεμία επικρατεί στα επαγγελματικά σας. Επιτέλους σας δίνεται βήμα για να πείτε κάτι σημαντικό που ποτέ πριν δεν μπορέσατε να εκφράσετε.

 

 

Δίδυμος

 

Εντάσεις αναμένονται στις ερωτικές σας σχέσεις, που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας σε βάθος. Προτιμήστε τις ξεκάθαρες εξηγήσεις από οποιαδήποτε άλλη τακτική. Δεν υπάρχει χρόνος για υπεκφυγές.

 

Ο Δίας ευνοεί τις ριψοκίνδυνες επαγγελματικές απόπειρες, επομένως μη φοβηθείτε να τολμήσετε κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα σας. Καιρός να ξεφύγετε απ’ την πεπατημένη.

 

 

Καρκίνος

 

Μη δίνετε πολύ αέρα σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, Καρκίνοι, γιατί θα τον εκμεταλλευτούν και θα διαψεύσουν κάθε θετική σας προσδοκία. Κάντε υπομονή και διαχειριστείτε προσεκτικά την εικόνα σας.

 

Οι έντονες κουβέντες που ανταλλάζετε με μέλη της οικογένειας είναι μάλλον πιο ευεργετικές απ’ ό, τι νομίζετε για την μεταξύ σας σχέση.

 

 

Λέων

 

Ο Δίας φέρνει ρήξεις στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες όμως θα σας δώσουν το έναυσμα να επιδιώξετε έναν πιο ειλικρινή τρόπο επικοινωνίας. Εκμεταλλευτείτε προς το συμφέρον σας κάθε εμπόδιο που ανακύπτει στον δρόμο σας.

 

Δημιουργική η χημεία σας με Τοξότες και Αιγόκερους, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

Παρθένος

 

Αλλαγές σας περιμένουν τώρα στον χώρο εργασίας, που έχουν να κάνουν κυρίως με οργανωτικά ζητήματα. Προτού διαμαρτυρηθείτε, όμως, εξαντλήστε κάθε πιθανότητα ομαλής προσαρμογής.

 

Το φλερτ δίνει και παίρνει, αλλά εσείς πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Μην καλλιεργήσετε φρούδες ελπίδες σε άτομα που δεν πρόκειται ποτέ να σας κατακτήσουν.

 

 

Ζυγός

 

Μη βιαστείτε να αρνηθείτε προτάσεις τώρα, ειδικά αν αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σας. Έχει έρθει η ώρα να δοκιμαστείτε σε ανεξερεύνητες περιοχές, διευρύνοντας έτσι το πεδίο δράσης σας.

 

Οι εξελίξεις των ερωτικών σας δικαιώνουν ορισμένες θυσίες που κάνατε πρόσφατα. Μην εγκαταλείψετε ένα σχέδιο που έχετε ήδη καταστρώσει - κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

 

 

Σκορπιός

 

Οι καυγάδες είναι αναμενόμενοι σ’ αυτή τη φάση, δεδομένης της επίδρασης που σας ασκεί ο Άρης, επομένως μην μπείτε στον κόπο να κατευνάσετε τα πνεύματα. Η σύγκρουση είναι απαραίτητη για να ξεπεράσετε οριστικά αυτό το προβληματικό στάδιο.

 

Εμπιστευτείτε την κρίση των Διδύμων σε ό, τι έχει να κάνει με τις τεχνικές/ επαγγελματικές σας ενασχολήσεις.

 

 

Τοξότης

 

Μήπως ήρθε η ώρα να περιορίσετε τον εγωισμό και την ιδιοτροπία σας, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία σε ένα άτομο που μάλλον έχετε αδικήσει; Κανείς και τίποτα δεν σας πιέζει - εξερευνήστε κάθε ενδεχόμενο απαλλαγμένοι από την καχυποψία που έχετε συνήθως.

 

Σε καλή τροχιά τα οικονομικά σας. Μην είστε υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό σας.

 

 

Αιγόκερως

 

Μην ανστισταθείτε στο ορμητικό φλερτ, γιατί μόνο εσείς θα βγείτε ζημιωμένοι τελικά. Δεν χρειάζεται κάθε σας κίνηση να είναι απολύτως μελετημένη - ρισκάρετε λίγο παραπάνω και εκτεθείτε άφοβα.

 

Οι συναναστροφές σας με Υδροχόους, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, έχουν τη δύναμη να σας φέρουν αρκετά βήματα πιο κοντά στον στόχο σας.

 

 

Υδροχόος

 

Ο δρόμος που επιλέξατε στα επαγγελματικά, δεν είναι εύκολος, αλλά θα πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι μέχρι τέλους, αν θέλετε να δείτε κάποιο αποτέλεσμα. Βασιστείτε πρωτίστως στο ένστικτό σας και λιγότερο στις συμβουλές των άλλων.

 

Ηρεμία στα ερωτικά σας, που σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσετε ένα πρόσφατο ζήτημα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα.

 

 

Ιχθύς

 

Αφήστε στην άκρη τα επικοινωνιακά παιχνίδια, και μιλήστε ευθέως στα άτομα που σας απασχολούν, για ό, τι σας προβληματίζει. Ο Δίας βοηθάει τους τολμηρούς και επιβραβεύει μόνο τις ουσιαστικές προσπάθειες.

 

Αποφύγετε τις μεγαλεπήβολες οικονομικές συναλλαγές, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σας. Προτιμήστε τις ασφαλείς επιλογές προς το παρόν.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ