Κριός

 

Οι ευθύνες σας σήμερα είναι πολλές και ο χρόνος σας λίγος. Δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε, κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε με τα εφόδια που διαθέτετε, χωρίς να ζητήσετε τη βοήθεια αμφιλεγόμενων προσώπων.

 

Ανοδική η πορεία των οικονομικών και των αισθηματικών σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε τους όρους σας εκεί που πρέπει.

 

 

Ταύρος

 

Ο Δίας σας βοηθάει να αντισταθείτε σε παράλογες ορμές, μένοντας πιστοί στις αρχές και τις δεσμεύσεις σας. Τιθασεύστε τα σεξουαλικά σας ένστικτα - θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα ξεδώσετε όπως ακριβώς έχετε ανάγκη.

 

Η προσοχή σας σήμερα στρέφεται σε ένα νέο πρόσωπο, που μοιάζει να έχει τη δύναμη να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

 

 

Δίδυμος

 

Το ερωτικό φλερτ θα παίξει τώρα κομβικό ρόλο στην διαμόρφωση της ψυχολογίας σας, γι’ αυτό και πρέπει να γίνει στον σωστό χρόνο και με τα σωστά μέσα. Μην ξεπουλήσετε κάτι που μπορεί να σας ευνοήσει σε τόσο πολλά επίπεδα.

 

Καλύτερα να αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα, ειδικά αν αυτά πρόκειται να γίνουν για να εντυπωσιάσουν κάποιον άλλο.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη σας ρίχνει ψυχολογικά και επαναφέρει στην επικαιρότητα ένα θέμα που πάντα σας προβλημάτιζε και ποτέ δεν καταφέρατε να επιλύσετε. Ζητήστε τη βοήθεια των Ζυγών - αυτοί ξέρουν πώς να σας καθοδηγήσουν.

 

Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Επιτέλους οι πρωτοβουλίες σας πληθαίνουν και η υπομονή σας αυξάνεται σημαντικά.

 

 

Λέων

 

Πάρτε με το μαλακό ένα νέο ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα (όπως κι αν ξεκινάει). Η υπερβολική ώθηση και ο πρόωρος ενθουσιασμός μπορεί αν έχουν αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε.

 

Ένα καινούργιο πρόσωπο εμφανίζεται στο πεδίο των επαγγελματικών και καλά θα κάνετε να το προσέξετε ιδιαίτερα. Οι προθέσεις του είναι αρκετά ύποπτες.

 

 

Παρθένος

 

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε κατευθείαν στα διλήμματα που σας τίθενται, ειδικά αν αυτά αφορούν τα ερωτικά σας. Πάρτε τον χρόνο και την απόσταση που χρειάζεστε, και μην ενδώσετε σε εκβιασμούς.

 

Οι Καρκίνοι έχουν μεγάλη εξουσία πάνω σας σε ό, τι αφορά τεχνικά και επαγγελματικά θέματα. Μην την αψηφήσετε ακόμη.

 

 

Ζυγός

 

Ένας πρόσφατος χωρισμός (ερωτικός ή φιλικός) εξακολουθεί να σας απασχολεί, αλλά σιγά σιγά βρίσκετε τον τρόπο να απαλλαγείτε απ’ το βάρος του και να προχωρήσετε μπροστά με αποφασιστικά βήματα.

 

Μην υποτιμάτε τη συμβολή των Σκορπιών στην ευτυχία σας, όποια κι αν είναι η θέση τους στη ζωή σας.

 

 

Σκορπιός

 

Ο τρόπος να αντιμετωπίσετε το τέλμα στο οποίο έχει φτάσει μία μακροχρόνια σχέση σας, δεν είναι η παραίτηση. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό προβάδισμα που σας χαρίζει η Αφροδίτη για να γνωριστείτε απ’ την αρχή με το συγκεκριμένο άτομο.

 

Αποφύγετε τα υπερβολικά φιλόδοξα βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια.

 

 

Τοξότης

 

Προσπεράστε ταμπού και εγωισμούς (είτε είναι δικά σας είτε άλλων) και μπείτε κατευθείαν στο ψητό, σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Ο χρόνος δεν είναι άπειρος κι εσείς πρέπει οπωσδήποτε να αποφασίσετε αν αυτό που ζείτε τώρα αξίζει τον κόπο ή όχι.

 

Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Επιτέλους συνηθίζετε τις συνθήκες εργασίας σας και προσαρμόζεστε όπως πρέπει.

 

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα γίνεται πιο σαφές από ποτέ ότι πρέπει να διαχωρίσετε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, προκειμένου να αποφύγετε υλικές και συναισθηματικές απώλειες και στους δύο τομείς.

 

Το ερωτικό φλερτ τώρα είναι τόσο έντονο που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Όσο εξαρτάται από σας διαχειριστείτε το με λεπτότητα.

 

 

Υδροχόος

 

Η ζήλια και ο ανταγωνισμός κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ερωτική σας σχέση, όμως αυτή τη φορά μπορεί να επιδράσουν θετικά σε σας και τον/τη σύντροφο. Η φλόγα μερικές φορές αναζωπυρώνεται με μυστήριους τρόπους.

 

Ο Κρόνος αυξάνει τις επαγγελματικές προκλήσεις, αλλά εσείς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με μέτρο.

 

 

Ιχθύς

 

Προστατεύστε την ερωτική σας ζωή από τους “φίλους” που την υπονομεύουν με κάθε ευκαιρία. Ίσως έχει έρθει η ώρα να απομακρύνετε ένα-δύο άτομα που παίζουν με την υπομονή και τις αντοχές σας.

 

Μείνετε πιστοί στις επαγγελματικές σας επιλογές και μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από κούφιες υποσχέσεις.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ