Κριός

 

Μην ψάχνετε για προβλήματα που δεν υπάρχουν. Σήμερα καλείστε να εκτιμήσετε όσα κατακτήσατε στον αισθηματικό τομέα, και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας σε πρακτικό επίπεδο.

 

Εμπιστευτείτε τους Λέοντες του στενού σας περιβάλλοντος, γιατι θέλουν μόνο το καλό σας. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε κάθε ευεργεσία με καχυποψία και ενδοιασμούς.

 

 

Ταύρος

 

Η μέρα ξεκινάει με εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, οι οποίες μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίες. Εντοπίστε το πραγματικό πρόβλημα και μη στέκεστε μόνο στις αφορμές και τα προσχήματα.

 

Η Αφροδίτη βελτιώνει τις ικανότητές σας στο φλερτ και την ερωτική πολιορκία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε περισσότερο στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

 

Δίδυμος

 

Μερικές φορές, η σύγκρουση είναι απαραίτητη για να τοποθετηθεί οριστικά στο παρελθόν μία κόντρα που κρατάει χρόνια. Μη φοβηθείτε να υπερασπιστείτε με πυγμή το συμφέρον σας σήμερα, γιατί το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

 

Προσοχή στις σπατάλες που δεν είναι απολύτως αναγκαίες (σε σας ή σε κάποιον άλλο). Μην ξοδεύεστε απλώς για να εντυπωσιάσετε.

 

 

Καρκίνος

 

Οι σωματικές σας ανάγκες δεν είναι λιγότερο σημαντικές από τις πνευματικές. Καιρός να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές ορέξεις σας με μεγαλύτερη προθυμία, και να απαλλαγείτε από ορισμένα παλαιολιθικά ταμπού που σας ταλανίζουν.

 

Ηρεμία στις οικογενειακές σας σχέσεις, μετά από μία περίοδο εκρήξεων. Δεν χρειάζεται να ανακινήσετε προβληματικά ζητήματα απ’ το παρελθόν.

 

 

Λέων

 

Μην αφήσετε στην τύχη του ένα εύθραυστο ειδύλλιο που ξεκίνησε πρόσφατα και πασχίζει να επιβιώσει παρ’ όλες τις αντιξοότητες. Από το ενδιαφέρον που θα δείξετε, θα εξαρτηθεί τόσο η ψυχολογία σας όσο και το πρακτικό σας κέρδος.

 

Στο σκέλος των επαγγελματικών σας, δώστε έμφαση σε τεχνικά και οργανωτικά ζητήματα.

 

 

Παρθένος

 

Η άνοδος των οικονομικών σας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας φουσκώσει τα μυαλά και να σας ωθήσει σε παράτολμα εγχειρήματα με αμφίβολη κατάληψη. Επενδύστε σε ρεαλιστικούς στόχους και αποστασιοποιηθείτε απ’ τις κακές επιρροές.

 

Ο Άρης φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο, που όμως δεν πρόκειται αν διαρκέσουν πολύ.

 

 

Ζυγός

 

Αν σχεδιάζατε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο και να αναλάβετε ορισμένες νέες πρωτοβουλίες και ευθύνες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξετε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και δεν θα διαψευστείτε.

 

Αποφύγετε τις εξόδους και την έντονη κοινωνική ζωή. Αυτό που ψάχνετε, δεν βρίσκεται και πολύ μακριά σας.

 

 

Σκορπιός

 

Τα πάντα σήμερα θα κριθούν στη λεπτομέρεια - ακόμα και τα ζητήματα εκείνα στα οποία θεωρείτε πως κατέχετε ήδη τα πρωτεία. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε αυτό που θέλετε (ειδικά στα επαγγελματικά).

 

Το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά, περιμένει μία σας αντίδραση για να κάνει την κίνησή του.

 

 

Τοξότης

 

Μία καινούργια γνωριμία απειλεί να σας αποπροσανατολίσει απ’ τον πραγματικό σας στόχο και η αλήθεια είναι πως τα θέλγητρά της είναι αρκετά ισχυρά. Είναι, όμως, στο χέρι σας να βάλετε σωστές προτεραιότητες και να τις τηρήσετε.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας. Δώστε τη βοήθειά σας σε όσους την έχουν ανάγκη, αλλά μην βάλετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα.

 

 

Αιγόκερως

 

Η αδιαφορία δεν είναι πάντα το κατάλληλο όπλο, γιατί μερικά άτομα δεν έχουν τη δύναμη να την αντέξουν και να παραμείνουν αλώβητα. Χρησιμοποιήστε πιο σοφά την επίδραση που ασκείτε στον κόσμο που σας περιβάλλει.

 

Ο Κρόνος σας φέρνει ενώπιον μίας ευνοϊκής επαγγελματικής προοπτικής που δεν σας είχε περάσει ποτέ πριν απ’ το μυαλό.

 

 

Υδροχόος

 

Οι Αιγόκεροι καταφέρνουν να σας φυτέψουν στο μυαλό ιδέες που δεν είχατε επεξεργαστεί προηγουμένως και που αφορούν κυρίως τα ερωτικά σας. Καιρός να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

 

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αφομοιώσει τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στα επαγγελματικά. Δεν μπορούν τα πάντα να γίνουν κατευθείαν.

 

 

Ιχθύς

 

Η πνευματική και σωματική σας εξάντληση δεν είναι κάτι αμελητέο. Μειώστε τους επαγγελματικούς ρυθμούς σας και δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση, παρά τις αντιδράσεις που ενδέχεται να συναντήσετε.

 

Η χημεία σας με τους Κριούς και τους Αιγόκερους θα σας δημιουργήσει νέες ερωτικές προσδοκίες, αλλά καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι προς το παρόν.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ