Κριός

 

Ένα ευχάριστο νέο σχετικό με τα επαγγελματικά σας φτάνει σήμερα στ’ αυτιά σας. Κινηθείτε προσεκτικά, όμως, γιατί τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

 

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, ακόμη κι αν ένα κοντινό σας πρόσωπο προσπαθεί να σας πείσει ότι σας συμφέρει να την αναζητήσετε στα άκρα. Εσείς ξέρετε καλύτερα.

 

 

Ταύρος

 

Μην περιμένετε πολλά από μία σχέση που δοκιμάστηκε πολλές φορές χωρίς επιτυχία, κατά το παρελθόν. Καλύτερα να εστιάσετε σε κάτι καινούργιο από ‘δω και πέρα, Ταύροι.

 

Ηρεμία επικρατεί στα επαγγελματικά σας. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε μια δραστική αλλαγή. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

 

 

Δίδυμος

 

Μην ψάχνετε δικαιολογίες, εφόσον μπορείτε κάλλιστα να μιλήσετε ευθέως και να πείτε την αλήθεια. Ιδίως σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, προτιμήστε την άμεση οδό.

 

Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό θέμα που είχε μείνει στάσιμο για μεγαλύτερο διάστημα απ’ ό, τι έπρεπε. Δώστε τα εύσημα σε όσους σας βοήθησαν.

 

 

Καρκίνος

 

Η Αφροδίτη αυξάνει την λίμπιντό σας και παίρνει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος, που σας ταλαιπώρησε αρκετά. Μην αφήσετε, όμως, τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αβέβαιες υποσχέσεις, όσο ελκυστικές κι αν είναι.

 

Υποχωρήστε σε μια διαπροσωπική διένεξη που ξεσπάει από το πουθενά. Δεν σας συμφέρει να ποντάρετε στη σκληρή σας πλευρά.

 

 

Λέων

 

Σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας, προτού πείτε ναι σε μια πρόταση που συνεπάγεται μεγάλες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται.

 

Προσοχή στο φλερτ, ειδικά αν αυτό προέρχεται από Ιχθύες και Αιγόκερους. Έχουν στο μυαλό τους πράγματα που δεν φαντάζεστε, γι’ αυτό χειριστείτε τους όσο πιο διπλωματικά γίνεται.

 

 

Παρθένος

 

Προσεγγίστε ξανά έναν παλιό φίλο που απομακρύνατε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Οι νέες συγκυρίες θα σας φέρουν πιο κοντά σε πνευματικό επίπεδο και οι υποχωρήσεις που κάνατε θα ανταμειφθούν.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας. Μην βασιστείτε ολοκληρωτικά στη βοήθεια των άλλων- ποντάρετε στις δικές σας δυνάμεις και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

 

Ζυγός

 

Μην πάρετε τοις μετρητοίς αυτά που θα ειπωθούν σήμερα, εν βρασμώ ψυχής. Μερικά λόγια λέγονται απλώς για να λεχθούν, αφήστε τα να πέσουν κάτω και προχωρήστε, χωρίς να τα αναλύσετε περαιτέρω.

 

Περίεργες οι εξελίξεις των αισθηματικών σας. Βολιδοσκοπήστε όσο χρειάζεται, προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η βιασύνη και η επιπολαιότητα μόνο να σας εκθέσουν μπορούν.

 

 

Σκορπιός

 

Περιποιηθείτε αυτούς που έχουν ανάγκη την προσοχή και την βοήθειά σας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην βάλετε όμως σε δεύτερη μοίρα τις δικές σας ανάγκες, ειδικά αν προς αυτή την κατεύθυνση σας σπρώχνει ένας Ταύρος.

 

Αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σας, που, απ’ ό, τι φαίνεται, θα είναι προς το καλύτερο.

 

 

Τοξότης

 

Σήμερα, Τοξότες, μπορείτε να πειραματιστείτε ελεύθερα (ειδικά στον τομέα των ερωτικών), μιας και η πλανητικές κινήσεις ευνοούν τις ενέργειες έξω από τα συνηθισμένα. Μείνετε, όμως, πιστοί στα πραγματικά σας θέλω.

 

Μην κοντράρετε τους Αιγόκερους σήμερα, ειδικά αν η μεταξύ σας σχέση έχει επαγγελματικό χαρακτήρα. Βάλτε λιγάκι νερό στο κρασί σας.

 

 

Αιγόκερως

 

Εμπιστευτείτε περισσότερο τον/τη σύντροφό σας, υπάρχει λόγος που κατέχει τη θέση που κατέχει στη ζωή σας. Ο Δίας σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να γίνετε πιο προσιτοί.

 

Σταθερά τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Οι αλλαγές που δεν επείγουν, δεν χρειάζεται να προωθηθούν τώρα αμέσως. Ηρεμήστε λιγάκι.

 

 

Υδροχόος

 

Τα επαγγελματικά σας πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο, αλλά δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή να επαναπαυθείτε. Φροντίστε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών ενός ιεραρχικά ανώτερου προσώπου που σας βοήθησε.

 

Αλλαγές στα ερωτικά, που μάλλον δεν θα σας αρέσουν. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας.

 

 

Ιχθύς

 

Έχετε πολλά να πείτε και άπειρους λόγους για να διαμαρτυρηθείτε, αλλά καλύτερα να κρατήσετε τον θυμό σας, για λίγο ακόμα. Όταν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να εκραγείτε, θα το καταλάβετε πρώτοι.

 

Ο Κρόνος ευνοεί την πορεία των οικονομικών σας, φέρνοντάς σας κοντά στα κατάλληλα πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε έναν μακροχρόνιο στόχο.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ