Κριός

 

Προφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα, γιατί περιβάλλεστε από άτομα που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραβιάσουν. Μη μοιράζεστε τα πάντα με τους πάντες- βάλτε ένα όριο στις δοσοληψίες σας.

 

Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε για να δεσμευτείτε- αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν αργά και σταθερά.

 

 

Ταύρος

 

Τα επαγγελματικά σας παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή σήμερα, η οποία μπορεί να σηματοδοτήσει είτε μια μεγάλη επιτυχία είτε μια μεγάλη ήττα. Τα πάντα είναι θέμα χειρισμού, σ’ αυτή τη φάση.

 

Δώστε περισσότερη σημασία στις φιλικές σας σχέσεις- ειδικά σ’ εκείνες που θεωρήσατε δεδομένες και αυτονόητες. Θα τις χρειαστείτε σύντομα.

 

 

Δίδυμος

 

Μη φορτώνεστε με έγνοιες και βάσανα που δεν σας αφορούν άμεσα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, και καλά θα κάνετε να αφήσετε τους άλλους να αναλάβουν το κόστος των ενεργειών τους, όπως κάνετε κι εσείς για τις δικές σας.

 

Ο Ερμής προκαλεί σύγχυση στα επαγγελματικά, η οποία, όμως, δεν θα κρατήσει πολύ.

 

 

Καρκίνος

 

Αρκετά ασχοληθήκατε με προσχήματα και τύπους. Καιρός να δώσετε έμφαση στην ουσία των πραγμάτων, κυρίως σε ό, τι αφορά την επαφή σας με ένα πρόσωπο που πολιορκείτε ερωτικά, εδώ και καιρό. Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος.

 

Ηρεμία επικρατεί τώρα στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην εξωθήσετε τις καταστάσεις στα άκρα, χωρίς λόγο.

 

 

Λέων

 

Μην αντιμετωπίζετε με καχυποψία τις καινούργιες σας γνωριμίες, ειδικά αν αυτές γίνονται σε επαγγελματικό πλαίσιο. Όλες οι κοινωνικές σας συναναστροφές είναι εν δυνάμει χρήσιμες, αρκεί να τις διαχειριστείτε πονηρά και ψύχραιμα.

 

Σήμερα σας δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία να εξομαλύνετε το τεταμένο κλίμα στο σπίτι, κάνοντας μια κατευναστική υποχώρηση.

 

 

Παρθένος

 

Σε ανοδική πορεία τα επαγγελματικά σας, μετά από μια μακρά περίοδο σκαμπανεβασμάτων και ανακατατάξεων. Διεκδικήστε δυναμικά ό, τι πιστεύετε πως σας αξίζει, αδιαφορώντας-τουλάχιστον προς το παρόν- για τον όποιο ανταγωνισμό.

 

Μια απρόσμενη είδηση θα ανεβάσει θεαματικά τη διάθεσή σας και θα στρέψει την προσοχή σας σε ένα καινούργιο πρόσωπο.

 

 

Ζυγός

 

Η εκτίμηση των γύρω σας δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτή την περίοδο, που όλοι επαναπροσδιορίζουν τις αξίες τους. Μην αφήσετε τη δουλειά να σας απορροφήσει- εμβαθύνετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που αξίζουν.

 

Αλλαγές σας περιμένουν σε οργανωτικά θέματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπαθήστε να εμπλακείτε ενεργά σε ό, τι βλέπετε να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

 

 

Σκορπιός

 

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ζητήσουν σήμερα τη βοήθειά σας, αλλά όσο αγαθές κι αν είναι οι προθέσεις σας, δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε όλους, Σκορπιοί. Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και μη χαριστείτε εύκολα στον έναν και τον άλλο.

 

Ένα ειδύλλιο από το παρελθόν έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, αλλά αυτή τη φορά, θα πρέπει να το διαχειριστείτε πιο προσεκτικά.

 

 

Τοξότης

 

Ένα πρόσωπο εποφθαλμιά αυτό που έχετε χτίσει με κόπο στον τομέα των ερωτικών σας, κι εσείς δεν πρέπει με τίποτα να το αφήσετε να το βλάψει. Μην ενδώσετε σε μαλαγανιές και συναισθηματικούς εκβιασμούς- σοβαρευτείτε και δείξτε το σκληρό σας προφίλ.

 

Ο Κρόνος αυξάνει τις επαγγελματικές σας αρμοδιότητες, εκεί που νομίζατε πως είχατε βαλτώσει.

 

 

Αιγόκερως

 

Ένα ηθικό δίλημμα θα σας βάλει σε δύσκολη θέση σήμερα, αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση από τώρα. Ζυγίστε με προσοχή τις επιλογές σας και πάρτε το χρόνο σας για να κατασταλάξετε.

 

Ένα ακαδημαϊκό/επαγγελματικό ζήτημα εκκρεμεί εδώ και αρκετές μέρες, και καλά θα κάνετε να το διευθετήσετε άμεσα.

 

 

Υδροχόος

 

Η υπομονή δεν είναι το αγαπημένο σας σπορ, Υδροχόοι, αλλά η μόνη σας επιλογή είναι να αφήσετε τις συνθήκες να ωριμάσουν μόνες τους, προτού κάνετε οποιαδήποτε αποφασιστική κίνηση. Μην αφήσετε την βιασύνη σας να βλάψει το ερωτικό σας σχέδιο.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως σας συμφέρει να ξοδευτείτε χωρίς λόγο.

 

 

Ιχθύς

 

Θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας πρώτοι εσείς, αν θέλετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Ευτυχώς, ο Άρης σας βοηθάει να ξεπεράσετε την ηττοπάθειά σας και να καταστρώσετε ένα νέο και φιλόδοξο πλάνο.

 

Καυγάδες και εντάσεις σας περιμένουν στον τομέα των επαγγελματικών. Μην τους δώσετε περισσότερη σημασία απ’όση αξίζουν.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ