Κριός

 

Μην προσπαθήσετε σήμερα να βάλετε όρια στις συναισθηματικές εκδηλώσεις ενός κοντινού σας προσώπου. Αποδεχτείτε τους άλλους έτσι όπως είναι, κι αν δεν σας κάνουν, μην επιχειρήσετε να τους αλλάξετε. Απλώς βρείτε νέους ανθρώπους.

 

Προσοχή στα παράτολμα επιχειρηματικά σχέδια, είτε καταστρώνονται από σας είτε όχι. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας, για να μη σας πάρει η μπάλα.

 

 

Ταύρος

 

Οι Σκορπιοί σας πολιορκούν έντονα, χωρίς να σας αφήνουν περιθώριο να αποφασίσετε μόνοι σας για το ποια θα είναι η επόμενή σας κίνηση. Μην αφήσετε τον εαυτό σας, έρμαιο της επιρροής τους. Αντιδράστε, διεκδικώντας την αυτονομία σας.

 

Οι ισορροπίες διαταράσσονται σε μια μακροχρόνια φιλική σας σχέση. Τα πράγματα όμως, δεν είναι όσο δραματικά θέλουν κάποιοι να πιστεύετε.

 

 

Δίδυμος

 

Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, άρα κι εσείς δικαιούσθε να υποστηρίζετε ό, τι θέλετε, αρκεί να είστε πρόθυμοι να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών σας. Ο Δίας σας δίνει την απαραίτητη δυναμική για να φανείτε συνεπείς στα πιστεύω σας.

 

Ηρεμία στα ερωτικά και τα οικογενειακά σας.

 

 

Καρκίνος

 

Μην πέσετε με τα μούτρα σε ένα ειδύλλιο που, μόλις τώρα, έκανε τα πρώτα του βήματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τρομάξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φερθείτε ψύχραιμα και ζυγίστε προσεκτικά τα δεδομένα σας.

 

Αλλαγές σας περιμένουν στον τομέα των επαγγελματικών. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια καινούργια ευθύνη;

 

 

Λέων

 

Η αδιαφορία είναι η κατάλληλη στάση απέναντι σε όσους προσπαθούν να σας προκαλέσουν, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Μην κάνετε σε κανέναν τη χάρη, να υποπέσετε σε σφάλματα ηθικού χαρακτήρα. Κρατήστε σχετικά χαμηλό προφίλ.

 

Ανοδική η πορεία των οικονομικών αλλά και των επαγγελματικών σας. Εμπιστευτείτε μόνο εκείνους που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο.

 

 

Παρθένος

 

Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά σας σήμερα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να παραμελήσετε (για λίγο) τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι προτεραιότητες είναι προτεραιότητες, Παρθένοι.

 

Μην σηκώνετε στις πλάτες σας όλα τα βάρη του κόσμου. Το ένστικτό σας θα σας υποδείξει ποιους πρέπει να εμπιστευτείτε, στην παρούσα φάση.

 

 

Ζυγός

 

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας σήμερα, αλλά λίγοι την αξίζουν πραγματικά. Μην χαρίζεστε από ‘δω κι από ‘κει- σήμερα θα πρέπει να δώσετε στον καθένα, ό, τι του αναλογεί.

 

Η Αφροδίτη ενισχύει τον συναισθηματικό σας δεσμό με ένα πρόσωπο που σχετίζεστε ρομαντικά. Δώστε μια ευκαιρία σ’ αυτό το ειδύλλιο.

 

 

Σκορπιός

 

Τα νεύρα σας δεν είναι στην καλύτερή τους φάση τώρα, γεγονός που θα δυσχεράνει σημαντικά την επικοινωνία σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να εγκλιματιστεί επιτυχώς σε μια νέα κατάσταση.

 

Πρόοδος στα οικονομικά σας. Η εγκράτεια και η υπομονή σας επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως πρέπει να ξαναρχίσετε τις υπερβολές.

 

 

Τοξότης

 

Ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει να σας φορτώνουν βαρετές υποχρεώσεις, αλλά οι αγγαρείες είναι κι αυτές μες στο πρόγραμμα, Τοξότες. Συμμορφωθείτε στις υποδείξεις των ατόμων που σας ασκούν εξουσία, και σύντομα θα διαπιστώσετε πως μόνο καλό θα σας κάνει.

 

Εντάσεις στο πλαίσιο της σχέσης σας, που, όμως, μπορούν να αποβούν ευεργετικές.

 

 

Αιγόκερως

 

Επιτέλους, το πρόσωπο που πολιορκείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό, ανταποκρίνεται στα καλέσματά σας. Προσοχή όμως τώρα, Αιγόκεροι, γιατί η υπερβολή μπορεί να γκρεμίσει ό, τι με κόπο χτίσατε. Κάντε ένα βήμα τη φορά.

 

Η χημεία σας με Διδύμους και Ταύρους αποδίδει τα μέγιστα, κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικών.

 

 

Υδροχόος

 

Μην επενδύετε όλη σας τη δημιουργικότητα σε έναν μόνο τομέα, Υδροχόοι, γιατί υπάρχουν πολλά ζητήματα που τρέχουν και ζητούν την προσοχή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα ερωτικά σας, τα οποία, τελευταία, έχετε παραμελήσει πολύ.

 

Προσοχή στις παρεμβάσεις τρίτων σε οικογενειακά σας θέματα. Μην μοιράζεστε τόσο εύκολα τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

 

Ιχθύς

 

Η μέρα ξεκινάει ήρεμα, αλλά στην πορεία, οι επαγγελματικοί διαξιφισμοί θα σας βγάλουν απ’ την ησυχία σας. Προσπαθήστε να αγνοήσετε τις προσωπικές προκλήσεις και να εστιάσετε στο καθαρά τυπικό κομμάτι των πραγμάτων.

 

Η Αφροδίτη αναβαθμίζει τα ερωτικά σας με απροσδόκητο τρόπο. Οι νέες σας γνωριμίες παίζουν τώρα κομβικό ρόλο.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ