Κριός

 

Ο Ερμής φέρνει αρκετή σύγχυση σήμερα στη ζωή σας, η οποία γίνεται εμφανής κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε μια μια τις δουλειές σας- δεν είναι ανάγκη να καταπιάνεστε με τα πάντα, πιστεύοντας πως έτσι θα γλιτώσετε χρόνο.

 

Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και η ερωτική πολιορκία θα γίνει πολύ ευκολότερη.

 

 

Ταύρος

 

Αρκετές πρωτοβουλίες πήρατε εσείς προκειμένου να συντηρήσετε μια ταραγμένη σχέση. Η μπάλα τώρα βρίσκεται στην άλλη πλευρά, και καλά θα κάνετε, να αφήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κάνει μόνο του παιχνίδι, για μια φορά.

 

Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις υπερβολές, είτε αυτές έχουν θετική είτε αρνητική χροιά.

 

 

Δίδυμος

 

Μη δίνετε στους ανταγωνιστές σας περισσότερη σημασία απ’ όση τους πρέπει, Δίδυμοι. Εστιάστε στη δουλειά σας και αφήστε τις μικροπρέπειες για άλλους, ειδικά σήμερα, που οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς.

 

Κάντε άλλη μια προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας στέλνει συνεχώς έμμεσα μηνύματα. Μην τα παρατάτε με την πρώτη.

 

 

Καρκίνος

 

Ερμηνεύστε τα λόγια ενός ανθρώπου με μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική σας, προσεκτικά. Τα βιαστικά συμπεράσματα θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες που σίγουρα θα μετανιώσετε, στην πορεία.

 

Θετικές οι εξελίξεις των αισθηματικών σας, παρά τις τελευταίες απογοητεύσεις σας. Μην δεσμευτείτε απέναντι σε κανέναν, όμως, αν δεν λάβετε πρώτα υπόψη όλα τα δεδομένα.

 

 

Λέων

 

Υποσχέσεις ακούσατε πολλές το τελευταίο διάστημα. Καιρός να απαιτήσετε και μερικές πράξεις, Λέοντες, χωρίς να κάνετε άλλες εκπτώσεις στα θέλω και στις ανάγκες σας. Ο Δίας τώρα σας εξοπλίζει με τον δυναμισμό που σας έλειπε.

 

Αλλάξτε τακτική σε ένα λεπτό επαγγελματικό ζήτημα, όσο ακόμα έχετε τη δυνατότητα. Οι χειρισμοί σας πρέπει τώρα να γίνουν πιο διακριτικοί.

 

 

Παρθένος

 

Η προοπτική ενός ταξιδιού (μακρινού ή κοντινού, δεν έχει σημασία) θα σας κάνει πολύ καλό. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να ξεφύγετε, έστω και λίγο, από τη ρουτίνα σας. Πρέπει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια.

 

Η χημεία σας με τους Υδροχόους και τους Κριούς είναι ιδιαίτερα δημιουργική τώρα. Μην τη θεωρήσετε δεδομένη.

 

 

Ζυγός

 

Σήμερα, Ζυγοί, θα χρειαστεί να κάνετε τα στραβά μάτια σε ένα διαπροσωπικό ζήτημα, κι αυτό ενδεχομένως να σας φορτίσει συναισθηματικά. Καλύτερα όμως να αφήσετε μερικές λέξεις να πέσουν κάτω, απ’ το να πιαστείτε από την παραμικρή αφορμή και να συναινέσετε σε έναν ακόμη καυγά.

 

Μείνετε πιστοί σε μια δύσκολη επαγγελματική επιλογή και θα ανταμοιφθείτε.

 

 

Σκορπιός

 

Η Αφροδίτη σας δίνει το κίνητρο και την αφορμή να ασχοληθείτε σοβαρά με ένα πρόβλημα της ερωτικής σας σχέσης, παραμερίζοντας προς το παρόν ορισμένα άλλα θέματα που σας απασχολούν (κυρίως επαγγελματικά). Η προτεραιότητα πρέπει επιτέλους να δοθεί στο πιο επείγον ζήτημα.

 

Σταθερές οι οικογενειακές και οι φιλικές σας σχέσεις. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους άφοβα.

 

 

Τοξότης

 

Αφήστε τους άλλους να λένε, και κυνηγήστε ένα αμφίβολο ειδύλλιο, προτού χάσετε τη σχετική δυνατότητα. Τι είναι η ζωή χωρίς λίγο ρίσκο, Τοξότες ; Αρκετά με τις ασφαλείς επιλογές (ειδικά στα ερωτικά σας).

 

Η μισή αλήθεια δεν είναι ψέμα. Χειριστείτε πολύ προσεκτικά τη διένεξη δυο πολύ στενών σας φίλων. Ο ρόλος σας είναι κομβικός.

 

 

Αιγόκερως

 

Οι ισορροπίες ανατρέπονται τώρα σε μια ταραχώδη ερωτική σας σχέση, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε επιτέλους το πάνω χέρι. Σας ενδιαφέρει όμως ακόμα ένα τέτοιο ενδεχόμενο ;

 

Μην αφήνετε τις μέρες να περνάνε χωρίς να αφήνετε το στίγμα σας σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας αφορά άμεσα.

 

 

Υδροχόος

 

Η μέρα είναι αρκετά πιεστική, αλλά προς το τέλος γίνεται όσο αποδοτική χρειάζεται. Μην υποτιμάτε τις ικανότητες ενός στενού συνεργάτη σας, ακόμη κι αν σε ανθρώπινο επίπεδο δεν τον συμπαθείτε καθόλου.

 

Η πλανητική συγκυρία ευνοεί τις νέες επαγγελματικές και ερωτικές διεκδικήσεις. Μη συμβιβάζεστε με το μέτριο και το λίγο.

 

 

Ιχθύς

 

Είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν με διάφορους τρόπους σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τους αφήσετε να σας επηρεάσουν. Κρατήστε τις κατάλληλες αποστάσεις από τα άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

 

Ηρεμία στα ερωτικά σας. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να φέρετε στην επιφάνεια μια ιδέα ή ένα ζήτημα που φοβόσασταν να συζητήσετε προηγουμένως.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ