Κριός

 

Η συνεννόηση δεν είναι το δυνατό σας σημείο σήμερα, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφύγετε τις μακροσκελείς συζητήσεις με τα άτομα του περίγυρού σας. Αξιοποιήστε το χρόνο που διαθέτετε, συλλογιζόμενοι όλα όσα σας απασχολούν, και εν καιρώ θα μπορέσετε να τα εκφράσετε αποτελεσματικά.

 

Προσοχή στις μετακινήσεις σας, ειδικά αν μένετε στην πόλη.

 

 

Ταύρος

 

Δεν έχετε ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να γίνετε χαλί για να σας πατήσει όποιος έχει ανάγκη να εξυπηρετηθεί. Οι παραχωρήσεις τέτοιου είδους ανήκουν πια στο παρελθόν. Σήμερα, καλείστε να υπερασπιστείτε το δικό σας μόνο συμφέρον, Ταύροι.

 

Δοκιμάστε μια καινούργια συνταγή στον επαγγελματικό σας χώρο και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

 

Δίδυμος

 

Κάντε μια προσπάθεια να καταλάβετε όσα έχει να σας πει ο/ η σύντροφός σας, χωρίς να μετατρέψετε την απόπειρα επικοινωνίας σε πεδίο μάχης. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σήμερα.

 

Πρόοδος σε ένα θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Τα παράτολμα ανοίγματα και οι επίφοβες επενδύσεις δεν είναι για σας τώρα.

 

Καρκίνος

 

Τα ερωτικά σας πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο, αλλά ο κίνδυνος να γκρεμιστούν όλα είναι μεγάλος, κυρίως λόγω της επιρροής που σας ασκούν τρίτα πρόσωπα. Κρατήστε και κάτι μόνο για τον εαυτό σας- δεν είναι ανάγκη να μοιράζεστε τα πάντα με τους άλλους.

 

Η εργατικότητα και η επιμονή είναι ο μόνος τρόπος να βουλώσετε ορισμένα στόματα.

 

 

Λέων

 

Η ερωτική πρόκληση είναι το βασικό συστατικό της ημέρας, αλλά ο χρόνος κατά τον οποίο θα ενδώσετε σ’ αυτή, θα καθορίσει το πόσο θα σας επηρεάσει συναισθηματικά. Μην καθυστερείτε ό, τι σας αρέσει, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός ρόλος.

 

Ο Άρης σας βοηθάει να βελτιώσετε τον προγραμματισμό σας, κυρίως στον τομέα της δουλειάς.

 

 

Παρθένος

 

Ένα πρόβλημα στο πλαίσιο της σχέσης σας είναι μάλλον μεγαλύτερο απ’ ό, τι θέλετε να πιστεύετε. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια δυναμική υποχώρηση προκειμένου να σώσετε κάτι σημαντικότερο από τον εγωισμό σας.

 

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα έχει να σας πει ένας Ζυγός μεγαλύτερης ηλικίας. Μην υποτιμάτε την εμπειρία του. 

 

 

Ζυγός

 

Ό, τι κι αν συμβαίνει σήμερα, θα είναι λάθος να πάρετε τοις μετρητοίς τα βαρύγδουπα λόγια που ακούγονται από ‘δω κι από ‘κει. Οι περισσότεροι δεν εννοούν όσα λένε, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από το δράμα που πάνε να σας φορτώσουν.

 

Η Αφροδίτη ευνοεί ένα ερωτικό σας ειδύλλιο που ξεκίνησε κάπως δειλά.

 

 

Σκορπιός

 

Ένα κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να κινδυνεύει, και είναι δική σας δουλειά να το προστατεύσετε από τις κακοτοπιές. Αυτή τη φορά, Σκορπιοί, αξίζει να υπερβείτε τον εγωισμό σας και να φανείτε οι ώριμοι της υπόθεσης.

 

Μη ενδώσετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς που γίνονται στο εργασιακό σας περιβάλλον. Καιρός να αντιμετωπίσετε κάποια άτομα με την απαιτούμενη ψυχρότητα.

 

 

Τοξότης

 

Ο θυμός που σας προκαλεί η Σελήνη, ενδέχεται να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια σήμερα. Κάντε μια προσπάθεια να τιθασεύσετε τις παρορμήσεις σας, Τοξότες, γιατί η επιπολαιότητά σας θα αποτελέσει αφορμή για πολλές μετάνοιες στη συνέχεια.

 

Σταθερά τα ερωτικά σας. Δεν είναι ανάγκη να επιδιώκετε συνεχώς την αλλαγή- ηρεμήστε λιγάκι.

 

 

Αιγόκερως

 

Μερικές φορές, αυτά που οι άλλοι αρνούνται να ομολογήσουν, είναι αρκετά για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με αυτά που πραγματικά θέλουν. Μη χαραμίζετε ευκαιρίες σε άτομα που δεν τις αξίζουν.

 

Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Η μέρα ενδείκνυται για εξερεύνηση των πνευματικών σας οριζόντων κατά τρόπο που μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε.

 

 

Υδροχόος

 

Η πλανητική συγκυρία αναπτερώνει την πεσμένη σας διάθεση, και το περιβάλλον σας, σας δίνει λόγους να επενδύσετε χρόνο και συναισθήματα σε πρόσωπα που εμφανίζονται τώρα στη ζωή σας.

 

Μην απορρίπτετε ό, τι δεν καταλαβαίνετε τώρα. Στο άμεσο μέλλον, οι αποκαλύψεις που σας περιμένουν, θα αλλάξουν κατά πολύ τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

 

 

Ιχθύς

 

Ο Κρόνος σας βοηθάει να ξεπεράσετε ένα πρόσφατο συναισθηματικό πλήγμα και να εστιάσετε περισσότερο στο μέλλον παρά στην ανάμνηση. Ίσως έχει έρθει και η ώρα να αποστασιοποιηθείτε από κάποια άτομα.

 

Η απάντηση σε έναν ερωτικό γρίφο που σας απασχολεί, βρίσκεται πολύ πιο κοντά σας απ’ ό, τι πιστεύετε. Μην ψάχνετε άλλο μακριά.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ