Κριός

Η Σελήνη σας γεμίζει με έμπνευση, η οποία μπορεί να διοχετευτεί σε κάθε τομέα της ζωής σας, και κυρίως στον ερωτικό. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε, παίρνοντας πρωτοβουλίες ασυνήθιστες για τα δεδομένα σας. Η άλλη πλευρά θα εκτιμήσει την προσπάθεια.

Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Ό, τι κι αν γίνει, μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν.

 

Ταύρος

Ο εκνευρισμός σας είναι έντονος σήμερα, αλλά καλύτερα να αποφύγετε τις εκρήξεις. Υπάρχουν ακόμα γεγονότα που αγνοείτε, τα οποία μπορούν να αλλάξουν άρδην τη γνώμη σας για ένα θέμα.

Συνεχείς οι ερωτικές προκλήσεις προς τη μεριά σας, αλλά η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Κάντε λίγη υπομονή για να μην εκτεθείτε.

 

Δίδυμος

Η συγκυρία ευνοεί τις αλλαγές στον τομέα της καριέρας. Αν σκέφτεστε να κυνηγήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε, χωρίς τύψεις και δεύτερες σκέψεις.

Ομιχλώδες το τοπίο των αισθηματικών σας. Κάντε την πρώτη κίνηση για να είστε σίγουροι πως εξαντλήσατε κάθε περιθώριο σ’ αυτή την ιστορία.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που θαυμάζετε από καιρό. Οι λεπτοί χειρισμοί θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τυχόν άκομψες κινήσεις κατά την προσπάθειά σας να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Μια σχέση με μεγάλη ιστορία έχει βυθιστεί σε τέλμα, και έχει έρθει η ώρα να το παραδεχτείτε. Δεν έχετε πολύ χρόνο- αναλάβετε δράση.

 

Λέων

Η ευθύτητα και η ειλικρίνειά σας είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σας ανεβάσουν στην εκτίμηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν θεαματικά την ψυχολογία σας. Μην πέφτετε σε παγίδες ύπουλων ανθρώπων.

Σταθερά ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας. Μην ξεχνάτε, κάποιοι συνεργάτες σας είναι προτιμότερο να σας φοβούνται.

 

Παρθένος

Ο Κρόνος δίνει ώθηση σε κάθε προσωπικό σας ζήτημα που στηρίζεται στην επικοινωνία. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, αν μπορείτε να το διευθετήσετε με επιχειρήματα και διάλογο (ακόμα κι αν ο αντίλογος είναι σκληρός).

Ήρεμα τα ερωτικά σας. Απολαύστε την ησυχία γιατί δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ ακόμα.

 

Ζυγός

Είναι καλό να μένετε πιστοί στις απόψεις σας, Ζυγοί, αλλά καλού κακού λάβετε υπόψη τις σκέψεις εκείνων που σας περιβάλλουν, ειδικά αν πρόκειται για άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία. Δώστε βάση κυρίως στα λεγόμενα των Διδύμων.

Ήρθε η ώρα για μια έντονη κουβέντα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην του χαριστείτε καθόλου και σε τίποτα.

 

Σκορπιός

Είναι πολλοί εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας ανοίξουν τα μάτια σε διάφορα θέματα, αλλά η αλήθεια είναι πως κανένας δεν μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά απ’ το ίδιο το ένστικτό σας. Εμπιστευτείτε το για μια φορά και δεν θα χάσετε.

Μια νέα γνωριμία αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αλλά και επικίνδυνη.

 

Τοξότης

Οι καλές προθέσεις πρέπει να εκτιμηθούν σήμερα, αλλά και τα ουσιαστικά αποτελέσματα των πράξεων δεν πρέπει να παραγνωριστούν καθόλου. Κάποιες φορές, είναι απαραίτητο να προβούμε σε μαζικό ξεσκαρτάρισμα, όσο επώδυνο κι αν είναι.

Η σχέση σας με ένα πρόσωπο μικρότερης ηλικίας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε πολλά επίπεδα. Αξιοποιήστε την χωρίς ταμπού.

 

Αιγόκερως

Η δουλειά σας, σας έχει απορροφήσει σχεδόν ολοκληρωτικά, Αιγόκεροι. Ανεξάρτητα από το αν έχετε προσαρμοστεί σ’ αυτή τη νοσηρή κατάσταση, πρέπει επειγόντως να ανακτήσετε τις παλιές σας ισορροπίες προτού να είναι αργά. Κανείς δεν θα σας περιμένει αιωνίως.

Πρόοδος στα ερωτικά σας. Μην περιμένετε όμως τα πάντα να γίνουν ως δια μαγείας.

 

Υδροχόος

Η διάθεσή σας επιτέλους αλλάζει προς το καλύτερο, και μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση παύει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις προτεραιότητές σας. Ο καθένας μπαίνει στη θέση του και οι στόχοι σας (κυρίως οι αισθηματικοί) επανακαθορίζονται.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην οργάνωση και την ταξινόμηση, ειδικά στο πλαίσιο του σπιτιού. Οι τσαπατσουλιές δεν σας συμφέρουν, σ’ αυτή τη φάση.

 

Ιχθύς

Μην ακούτε όσους σας προτρέπουν να πέσετε με τα μούτρα σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την ενεργό δράση και η σημερινή μέρα είναι η κατάλληλη για να κρατήσετε τις αποστάσεις σας από γνωστούς πειρασμούς.

Εντάσεις στα επαγγελματικά, που όμως θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά σας.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ