Κριός

Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσετε όσα από τα ένστικτά σας λειτουργούσαν μέχρι τώρα ανεξέλεγκτα, και ειδικά το καταναλωτικό. Έχετε τη δύναμη να υπερβείτε τα πάθη σας, Κριοί, δεν είναι ανάγκη να εξαρτάστε από τον έλεγχο και την εποπτεία άλλων.

Δώστε προσοχή στην εξέλιξη ενός ειδυλλίου που ξεκίνησε με ανορθόδοξο τρόπο. Έχετε να κερδίσετε πολλά από αυτό, αν το χειριστείτε σωστά.

 

Ταύρος

Η επιθετικότητα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να προσεγγίσετε τον επαγγελματικό σας στόχο. Ναι, ο έντονος ανταγωνισμός σας θέλει δυναμικούς και σε διαρκή ετοιμότητα, αλλά θα είναι λάθος να χάσετε τους συμμάχους που με τόση δυσκολία κερδίσατε.

Η Αφροδίτη ευνοεί τις φιλικές σας σχέσεις (και ειδικά εκείνες που πέρασαν από σαράντα κύματα, πρόσφατα).

 

Δίδυμος

Δεν λειτουργείτε καλά υπό καθεστώς πίεσης κι αυτό θα έπρεπε μέχρι τώρα να το ‘χετε καταλάβει, Δίδυμοι. Ήρθε η ώρα να επιβάλετε (με τον εύκολο ή με το δύσκολο τρόπο) τους δικούς σας όρους σε εκείνους που σας καταπιέζουν.

Η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου κρύβει περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Ψάξτε το θέμα ενδελεχώς.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής σας προξενεί αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις, αλλά η επιτυχημένη ερωτική σας ζωή είναι αυτή που θα σας απαλλάξει από το συναισθηματικό λούκι που κινδυνεύετε να πέσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές επαφές με Υδροχόους και Παρθένους σήμερα. Η χημεία σας είναι αρκετά προβληματική.

 

Λέων

Αρκετά συμβιβαστήκατε με υπαινιγμούς και μισόλογα. Απαιτήστε όλη την αλήθεια από εκείνους που πρέπει (χωρίς υπεκφυγές και περιστροφές) ή αποχωρήστε οριστικά από μια σχέση που σας πληγώνει.

Σε θετική τροχιά οι σχέσεις σας με την οικογένεια. Αν χρειαστεί, κάντε τα στραβά μάτια σε μια κατάσταση που δεν σας βρίσκει εντελώς σύμφωνους.

 

Παρθένους

Είστε σίγουροι ότι καταλάβατε πλήρως αυτό που προσπαθεί να σας πει το πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά ; Στη θέση σας δεν θα κρατούσα απόλυτη στάση. Έχετε πολλά ακόμη να δείτε και να συμπεράνετε.

Τα επαγγελματικά σας δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα. Αντισταθείτε σε όσους προσπαθούν να σας φέρουν στα νερά τους.

 

Ζυγός

Σήμερα, θα χρειαστεί να παίξετε διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε δυο εξίσου σημαντικά πρόσωπα που έχουν έρθει σε ρήξη. Υπερασπιστείτε αυτό που θεωρείτε δίκαιο, αλλά μη θυσιάσετε τα πιστεύω σας για κανέναν.

Ηρεμία στα ερωτικά σας τώρα. Έχετε ανάγκη από μια περίοδο ήπιων τόνων και κατανόησης, επομένως δεν σας συμφέρει να αναζητήσετε νέες συγκινήσεις.

 

Σκορπιός

Η ανεξαρτησία σας θα σας βάλει σε πολλούς μπελάδες τώρα, τους οποίους, για να είμαστε ειλικρινείς, είχατε προβλέψει κι εσείς οι ίδιοι. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σας κάνει δικό του. Σκεφτείτε προσεκτικά πώς πρέπει να αντιδράσετε.

Η Σελήνη σας δίνει το θάρρος και την ανεμελιά που είχατε ανάγκη για να κυνηγήσετε έναν αβέβαιο στόχο.

 

Τοξότης

Τα οικονομικά σας βρίσκονται ακόμα σε κρίσιμη φάση, αλλά τουλάχιστον βελτιώνονται αισθητά σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος, Τοξότες, να ρισκάρετε σε οποιονδήποτε τομέα.

Ένα πρόσφατο ειδύλλιο σας αφήνει γλυκόπικρη γεύση καθώς τελειώνει, αλλά και σημαντική εμπειρία, που οφείλετε να αξιοποιήσετε με προσοχή.

 

Αιγόκερως

Ο Κρόνος βελτιώνει τις σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας και μεγαλύτερης ηλικίας, γεγονός που σας βοηθάει να κυνηγήσετε με αυτοπεποίθηση τους επαγγελματικούς (κυρίως) στόχους σας. Μην τα θαλασσώσετε αυτή τη φορά, Αιγόκεροι.

Ένας αδελφικός φίλος χρειάζεται τώρα τη βοήθειά σας περισσότερο από ποτέ. Κάντε ό, τι μπορείτε για να τον διευκολύνετε.

 

Υδροχόος

Η προσπάθειά σας να ξεπεράσετε έναν μεγάλο έρωτα βρίσκεται σε καλό σημείο, αλλά όλα δείχνουν πως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε δυο-τρία πράγματα. Μη φοβηθείτε να μιλήσετε με αυστηρότητα, αρκετά καταπιεστήκατε μέχρι στιγμής.

Οι πνευματικές σας αναζητήσεις εντείνονται χάρη στην επιρροή ενός ατόμου που μπαίνει με απότομο τρόπο στη ζωή σας.

 

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα σας αποσπούν όλη την προσοχή, γεγονός που μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τα αισθηματικά σας. Μην ξεχνάτε ότι έχετε τις ίδιες ανάγκες με όλο τον κόσμο. Ο χρόνος και η ενέργειά σας πρέπει να μοιραστούν.

Προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας. Σημαίνουν περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ