Κριός

Κριοί, είστε σίγουροι ότι αμφιταλαντεύεστε, ή μήπως απλώς δεν μπορείτε να παραδεχτείτε σε κάποιον ότι έχει φτάσει το τέλος ; Προσοχή, η στάση αυτή δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Κάποια στιγμή, πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα.

Η Σελήνη θολώνει λίγο τα νερά στον τομέα των ερωτικών, αλλά σύντομα θα βρείτε τον προσανατολισμό σας.

 

Ταύρος

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά τρέχουν σαν τρελές, αλλά εσείς πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Ό, τι κι αν σας προτείνουν, η απάντησή σας πρέπει να είναι προϊόν προσεκτικής σκέψης και όχι ενθουσιασμού.

Εκπλήξεις σας περιμένουν στα οικογενειακά. Επιτέλους, η αρνητική σας γνώμη για κάποιο κοντινό πρόσωπο δίνει τη θέση της σε μια ολοκαίνουργια συναισθηματική κατάσταση.

 

Δίδυμος

Αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι από εκείνους που μέχρι πριν λίγο είχαν την ικανότητα να σας εξιτάρουν, και η όλη κατάσταση σας προβληματίζει. Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο δραματικά. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τις αλλαγές.

Η έκρηξη ενός προσώπου από τον ευρύτερο κύκλο σας έχει περισσότερη σημασία απ’ ό, τι νομίζετε.

 

Καρκίνος

Ο χρόνος είναι σύμμαχός σας, Καρκίνοι. Δεν είναι ανάγκη ούτε να βιαστείτε, ούτε να περιμένετε για κάποιο σημάδι. Κάντε ό, τι είναι να κάνετε με τον τρόπο που σας βολεύει και θα δείτε ότι οι εξελίξεις (κυρίως στα ερωτικά) θα σας δικαιώσουν.

Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Μην αναμοχλεύσετε παλιές διαφωνίες που έχουν πια ξεχαστεί.

 

Λέων

Η κατάσταση της ερωτικής σας σχέσης δεν είναι εύκολη, επομένως δεν υπάρχει λόγος να την αντιμετωπίζετε ως τέτοια. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε πολλά να σκεφτείτε και να αποφασίσετε (ο καθένας για τον εαυτό του), και η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καταλληλότερη.

Δώστε έμφαση στα υπονοούμενα και τις μισοτελειωμένες φράσεις.

 

Παρθένος

Αφήστε τους δισταγμούς στην άκρη, Παρθένοι. Ξέρετε καλά τι θέλετε, και ακόμη κι αν ο τρόπος να το αποκτήσετε σας είναι άγνωστος, θα τον βρείτε στην πορεία. Σηκωθείτε απ’ τον καναπέ σας και δείξτε ενδιαφέρον.

Η Αφροδίτη αναθερμαίνει τις σχέσεις σας με ένα παλιό φλερτ, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να του δώσει νέο χαρακτήρα.

 

Ζυγός

Η ευρηματικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα επιτυχίας αυτό το διήμερο. Για να πετύχετε όμως αυτό ακριβώς που θέλετε, είναι απαραίτητο να αποστασιοποιηθείτε από τα πρόσωπα που σας ρίχνουν κατ’ εξακολούθηση τη διάθεση.

Ένα οικονομικό άνοιγμα δεν θα ήταν απαγορευμένο αυτή τη στιγμή. Σκεφτείτε, όμως, προσεκτικά τις δυνατότητές σας.

 

Σκορπιός

Μερικοί άνθρωποι μετράνε περισσότερο από τον εγωισμό ή ακόμη και την αξιοπρέπειά μας, Σκορπιοί. Κάντε την καρδιά σας πέτρα και υποχωρήστε πρώτοι, για να μη χάσετε κάτι πραγματικά ανεκτίμητο.

Πρόοδος στις ερωτικές σας σχέσεις. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και πλέον δεν χρειάζεται να κρύβετε τίποτα από κανέναν. Το θάρρος σας ανταμείβεται επιτέλους.

 

Τοξότης

Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε κάτι, Τοξότες, είναι ζητώντας το ευθέως. Μην υπερεκτιμάτε την υπομονή (τη δική σας ή των άλλων). Τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολύ από μόνα τους. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε.

Ο Δίας σας τοποθετεί στο επίκεντρο του κύκλου σας, γεγονός που θα σας δώσει επικοινωνιακό προβάδισμα σε πολλά θέματα.

 

Αιγόκερως

Ένας κοντινός φίλος προσπαθεί να σας πει κάτι, αλλά δεν τον αφήνετε. Καμιά φορά, ακόμη και οι μεγαλύτερες των αποκαλύψεων χρειάζονται μια κάποια ενθάρρυνση από την πλευρά του αποδέκτη. Μην είστε τόσο σκληροί.

Νέα πρόσωπα στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές σας, γιατί τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται εύκολα.

 

Υδροχόος

Μπορεί τα αισθηματικά σας να μην υφίστανται δραματικές αλλαγές, αλλά το σημαντικό είναι ότι αρχίζετε να συμφιλιώνεστε με τις επιλογές σας, και να αποδέχεστε τους ανθρώπους που επιλέξατε, για αυτό που είναι.

Μην απαντάτε σε ανέξοδες προκλήσεις του ενός και του άλλου. Παραείστε σημαντικοί για να ασχολείστε με τις ιδιοτροπίες του καθενός.

 

Ιχθύς

Ο Ερμής σας γυρνάει κατά κάποιον τρόπο σε μια παρελθοντική κατάσταση, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε έλξη προς ένα πρόσωπο, με το οποίο οι δρόμοι σας είχαν χωρίσει προ πολλού. Αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ;

Η συνεννόηση είναι το παν αυτές τις μέρες. Μην αφήσετε λέξεις και νοήματα να εκκρεμούν, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ