Κριός

Ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου χρειάζεται την καθοδήγηση ή την έμπρακτη βοήθειά σας. Μην αγνοήσετε τις εκκλήσεις του, Κριοί. Στην πραγματικότητα, είστε οι μόνοι που μπορούν να δώσουν ένα τέλος στα προβλήματά του.

Μια καινούργια αρχή σας περιμένει τώρα στον τομέα των ερωτικών. Αντιμετωπίστε την με ανοιχτό μυαλό και καλή διάθεση.

 

Ταύρος

Μη διστάζετε να εκφράσετε με ωμό τρόπο την άποψή σας, Ταύροι, όσο κι αν μερικοί επιμένουν να σας εχθρεύονται για την ειλικρίνειά σας. Η ευθύτητα θα σας βγάλει από την περιττή αναμονή σε αρκετές περιπτώσεις, σήμερα.

Προσοχή στο κύμα δυναμισμού που εξαπολύει ο Δίας. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα.

 

Δίδυμος

Αρκετά προσπαθήσατε να νουθετήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, που θεωρούσατε ότι χρειάζεται τη βοήθειά σας. Από δω και μπρος, ο καθένας πρέπει να πορευτεί βασιζόμενος στις δυνάμεις του και να κοιμηθεί έτσι ακριβώς όπως έστρωσε.

Αβεβαιότητα στα οικονομικά σας, τώρα. Κάντε λίγη υπομονή, όμως, γιατί η κατάσταση αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντελώς.

 

Καρκίνος

Οι μεταφυσικές σας ανησυχίες είναι έντονες σήμερα, και καλά θα κάνετε να τις εξερευνήσετε όσο πιο επισταμένα μπορείτε. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν όλοι με τις αναζητήσεις σας, Καρκίνοι. Αποστασιοποιηθείτε λίγο από την επίδραση της μάζας.

Η Αφροδίτη δίνει πρωτόγνωρη ώθηση στα ερωτικά σας, στρέφοντας το βλέμμα σας σε μια ασυνήθιστη πλευρά.

 

Λέων

Βιάζεστε υπερβολικά, Λέοντες, κι αυτή σας η τάση απειλεί να σας οδηγήσει σε απανωτά σφάλματα. Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά στην πραγματικότητα, η άποψη που σχηματίζουν οι άλλοι για τις σπασμωδικές σας κινήσεις, παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεών σας.

Αλλαγές στα επαγγελματικά, πάνω που λέγατε ότι δέσατε το γάιδαρό σας.

 

Παρθένος

Μην μπείτε σε μια νέα ερωτική κατάσταση, χωρίς πρώτα να ζυγίσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά της. Στο παρελθόν, μετανιώσατε πολλές φορές για τα ναι που είπατε από υπερβολικό ενθουσιασμό.

Ο Πλούτωνας δυσχεραίνει τις προσπάθειές σας να ξανακερδίσετε την εκτίμηση ενός προσώπου απ’ τα παλιά. Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως οι προσπάθειες τελειώνουν εδώ.

 

Ζυγός

Οι επαγγελματικές νύξεις ή προτάσεις που σας γίνονται, έχουν μάλλον περισσότερη σημασία απ’ όση τους αποδίδετε. Ακόμη και κάτι που φαντάζει μικρό τώρα, έχει τα φόντα να εξελιχθεί πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά.

Αποφύγετε τις συζητήσεις με Διδύμους και Καρκίνους, σήμερα, όποιο θέμα κι αν αφορούν. Πιστέψτε με, δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά.

 

Σκορπιός

Ο Άρης σας δίνει πλήρη έλεγχο της ζωής σας σε όλα τα επίπεδα, επομένως είναι περιττό να ζητάτε ή να προσδοκάτε τη συμβολή οποιουδήποτε στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Πιστέψτε στον εαυτό σας και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα, Σκορπιοί.

Μια μικρή διαφωνία στον χώρο της δουλειάς θα αποβεί περισσότερο ευεργετική παρά δυσάρεστη.

 

Τοξότης

Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε προτάσεις ή απλές γνώμες που προέρχονται από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η εμπειρία (που δεν διαθέτετε από μόνοι σας) είναι κάτι που χρήζει άμεσης εκμετάλλευσης, αυτή τη στιγμή.

Άνοδος στα ερωτικά σας, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην διαλλακτικότητα της απέναντι πλευράς. Αρχίστε σιγά σιγά να παραδειγματίζεστε…

 

Αιγόκερως

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιφέρετε καθοριστικές αλλαγές στην εμφάνιση και στο στυλ σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μη δώσετε μεγάλη σημασία σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι σας ξέρουν καλύτερα από σας.

Σε καλή φάση τα ερωτικά σας, μετά από τις αναταραχές των προηγούμενων ημερών. Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να ξεχνιούνται.

 

Υδροχόος

Προσοχή, Υδροχόοι, μπορεί να πιστεύετε ότι ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε τώρα, όσον αφορά τα ερωτικά σας, αλλά καλό θα ήταν να ακούσετε τι έχουν να σας πουν δυο-τρια άτομα με λίγη παραπάνω εμπειρία.

Τα πάντα είναι θέμα τακτικής, και η δική σας πρέπει να είναι άψογη, αυτή τη φορά.

 

Ιχθύς

Είναι άραγε συνετό να κυνηγάτε αδιάκοπα ένα άτομο που καιρό τώρα έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντί σας ; Μόνο εσείς ξέρετε για πόσο ακόμα θα έχετε τη δύναμη να το κάνετε. Το θέμα είναι όμως, ότι παράλληλα θα μπορούσατε να κάνετε τόσα άλλα πράγματα, που προς το παρόν αγνοείτε.

Ο Ερμής σας ρίχνει λίγο ψυχολογικά, αλλά η φάση δεν θα διαρκέσει πολύ.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ