ΚΡΙΟΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ανατροπών, δυσκολιών και εκνευρισμού με τον κυβερνήτη σας Άρη σε δυσαρμονικές όψεις, ξεκινά μία φάση ηρεμίας και ευκολιών. Μία θετική εξέλιξη που μπορεί να αφορά ένα νομικό ζήτημα ή θέματα εκπαίδευσης θα σας δώσει χαρά, ενώ είναι μια πολύ καλή στιγμή και για θέματα καριέρας. Δίας και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις φέρνουν τύχη και χρήμα.

 

Ο τομέας σχέσης/γάμου πλήττεται από τις δυσαρμονικές όψεις Σελήνης – Ουρανού και προβλέπονται προβλήματα τα οποία δύσκολα θα ξεπεραστούν. Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, ενδεχομένως να βρίσκεστε στη μεταβατική φάση ενός διαζυγίου και νιώθετε έντονα την ανάγκη να είστε με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αιφνίδιες αλλαγές προβλέπονται στον τομέα της εργασίας αν αφεθείτε έρμαιο των αισθημάτων σας. Η Σελήνη Στο Ζυγό σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό ας προκαλεί μία εριστική διάθεση που καλό είναι να την κοντρολάρετε αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ωστόσο, υπάρχει και ο Δίας που είναι σε πολύ καλές όψεις με τον Πλούτωνα και ευνοεί τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Μία σχέση ξεκινά με πολύ θετικούς οιωνούς και προβλέπονται ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Πολύ καλή στιγμή για εσάς που έχετε ένα μακροχρόνιο δεσμό και που ενδεχομένως να σκέφτεστε σοβαρά να τον επισημοποιήσετε. Οι ελεύθεροι, αξιοποιήστε αυτή την τυχερή για τα αισθηματικά σας μέρα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς ξεκινά μία εποχή όπου αρχίζουν να μπαίνουν σημαντικά προσωπικά θέματα σε μία τάξη και ειδικά σήμερα που ο Δίας με τον Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις ευνοούν τον τομέα της εργασίας και των χρημάτων, προβλέπονται πολύ θετικές εξελίξεις. Τα μελλοντικά σας σχέδια μπορούν να μπούνε σε εφαρμογή και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Προσέξτε τις λεπτομέρειες.

 

Θέματα παιδιών που σας απασχολούν, σας προκαλούν ανησυχία και δεν μπορείτε να ησυχάσετε. Είναι πολύ σημαντικό εσείς που έχετε βάλει ως στόχο την απόκτηση ενός παιδιού να παραμένετε ήρεμοι και να αποφεύγετε τις εντάσεις. Στον ερωτικό τομέα, μια καινούρια σχέση θα δοκιμαστεί.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές ευκολίες και καλό είναι να μη χρονοτριβείτε με θέματα οργάνωσης. Δώστε έμφαση στις επαφές και την προώθηση των υπηρεσιών σας καθώς είναι μια πολύ δυνατή μέρα εξαιτίας των αρμονικών όψεων Δία και Πλούτωνα που διανύουν τον τομέα των επιχειρήσεων και των συνεργασιών, οπότε να περιμένετε θετικές εξελίξεις. Ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε την έπαρση.

 

Στον οικογενειακό τομέα προβλέπονται εντάσεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με τη σταδιοδρομία σας. Ενδεχομένως οι επιλογές σας να μη βρίσκουν σύμφωνα κάποια μέλη της οικογένειας (κατά πάσα πιθανότητα τους γονείς) και θα πρέπει να υποστηρίξετε με τρανταχτά επιχειρήματα τις θέσεις σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Τα εμπόδια που συναντούσατε πάνω στην εφαρμογή των σχεδίων σας έχουν ξεπεραστεί και πλέον σας δίνεται η ευκαιρία να καθορίσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τις δικές σας προσδοκίες και μάλιστα δίχως να εξαρτάστε από κανέναν. Δίας και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις φέρνουν ευκαιρίες, αυξάνουν τα κέρδη σας και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή μία συνεργασία.

 

Σχέσεις που ξεκίνησαν πρόσφατα και βασίζονται στο πάθος, δεν θα στεριώσουν, οπότε μη δίνετε υποσχέσεις αν δεν θέλετε να εκτεθείτε. Βιώστε τις στιγμές που είναι έντονες και σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές που θα έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονο προβληματισμό σχετικά με τα οικονομικά σας και προβλέπονται καθυστερήσεις που μπορεί να δοκιμάσουν τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο Δίας σε αρμονικές όψεις με Πλούτωνα, Ερμή και Αφροδίτη, φέρνει τύχη και ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας, οπότε στείλτε σήμερα βιογραφικά και γενικά ασχοληθείτε με θέματα καριέρας.

 

Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και μπορείτε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού ή ακόμα και για γάμο. Ιδανική στιγμή για συγκατοίκηση με το ταίρι σας εσείς που είστε σε μια καινούρια σχέση και είστε κατασταλαγμένοι.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς ξεκινά ένας κύκλος ευκαιριών και επαγγελματικής ανέλιξης που θα φέρει ριζικές και ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Σήμερα είναι μια πολύ καλή στιγμή για τα οικονομικά σας εξαιτίας των αρμονικών όψεων Δία – Πλούτωνα που φέρνουν τύχη καθώς και για τα θέματα καριέρας. Δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας και αποφύγετε τις δυσάρεστες σκέψεις.

 

Η συσσωρευμένη κούραση της ημέρας σας προκαλεί εκνευρισμό και θα πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης, προκειμένου να αποφύγετε να μεταφέρετε όλη αυτή την ένταση στο σπίτι. Κάντε μερικές ασκήσεις, έναν περίπατο απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα, συζητήστε με ένα φίλο και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα οι εξελίξεις είναι μεν θετικές, υπάρχουν όμως θέματα που δεν έχουν επιλυθεί με τους συνεργάτες σας και είστε σκεφτικοί και αποστασιοποιημένοι. Εσείς ορίζετε το μέλλον σας, αναλόγως αντιμετώπισης των καταστάσεων. Παιχνίδια εξουσίας μπορεί να σας καταστρέψουν στην προκειμένη φάση. Δουλέψτε πάνω στις συμμαχίες σας.

 

Στον ερωτικό τομέα προβλέπονται προβλήματα και δεν είναι απίθανος ένας επικείμενος χωρισμός. Ανασφάλειες και απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας κάνουν να εστιάζετε στις προσωπικές σας ανάγκες, οι οποίες μπορεί να μην ικανοποιούνται και δεν σκέφτεστε ξεκάθαρα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε υπό τη θετική επίδραση του Δία με τον Πλούτωνα και η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Σημαντική θα είναι η αύξηση του εισοδήματός σας, ενώ προβλέπεται μια θετική ανατροπή που θα αφορά τα επαγγελματικά σας. Η μέρα ενδείκνυται για επίλυση διαφορών και σύσφιξη σχέσεων, ενώ είναι ιδανική για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή ένα νέο εγχείρημα.

 

Για ένα ερωτικό θέμα θα χαλάσουν οι σχέσεις με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενδεχομένως να διεκδικείτε το ίδιο άτομο, ή να βάζει λόγια για τη σχέση σας, προκειμένου να μη σας χάσει από κοντά του. Ζυγίστε τις καταστάσεις κι αν αξίζει, προσπαθήστε να σώσετε τη σχέση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία είδηση θα σας αναστατώσει και θα δυσκολευτείτε να βρείτε τους ρυθμούς σας. Η μέρα είναι ασταθής όσον αφορά τα οικονομικά σας και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε ρίσκα. Ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας, βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας και μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες πάνω στη δουλειά.

 

Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο δεν θα εξελιχθεί ομαλά και είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε από τα όρια της ευγένειας αν αφήσετε να σας παρασύρει η αισθηματική σας κατάσταση. Ακατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και επίλυση διαφορών.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και αισθάνεστε πιο σίγουροι σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, παρ' όλα αυτά, φροντίζετε να κρατάτε μια πισινή τουλάχιστον μέχρι να διασφαλίσετε τη μονιμότητα της κατάστασης. Πιθανή συνεργασία με το εξωτερικό μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας, θα πρέπει όμως να είστε ξεκάθαροι στις διαπραγματεύσεις σας.

 

Ενδεχομένως να χρειαστεί να ασχοληθείτε εκτενώς με το πρόβλημα κάποιου φίλου σας, αλλά στην πορεία θα εκνευριστείτε από την αδυναμία του να διαχειριστεί τα προβλήματά του Κάντε υπομονή, δείξτε κατανόηση και μην έχετε την απαίτηση να αντιδρούν οι άλλοι όπως εσείς.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Σημαντική μέρα η σημερινή για τα επαγγελματικά σας. Ένας νέος κύκλος ξεκινά για εσάς και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ορισμένες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας. Ακατάλληλη στιγμή για να κάνετε εξυπηρετήσεις. Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και θα πρέπει να ασχοληθείτε απολειστικά με προσωπικά σας ζητήματα καθώς ο Δίας στηρίζει τα βήματα σας.

 

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να προκύψουν ορισμένα επικοινωνιακά προβλήματα και να απογοητευτείτε τόσο πολύ, που ίσως να σκεφτείτε ακόμα και το χωρισμό. Μη σας πιάνει απελπισία μιας και είναι κάτι παροδικό και μη φορτώνετε όλο το βάρος της ευθύνης στο ταίρι σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας