Κριός

Ο Κρόνος σήμερα ενισχύει τις φιλοδοξίες σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε ακόμη κι αυτές που μοιάζουν υπερβολικές. Μην αποθαρρυνθείτε από τα λόγια φίλων και γνωστών- μόνο εσείς ξέρετε τις δυνατότητές σας, τη δεδομένη στιγμή.

Διευθετήστε τα προβλήματα στον προγραμματισμό σας, όλα πρέπει να λειτουργούν ρολόι για να αντιμετωπίσετε αυτά που έρχονται.

 

Ταύρος

Ξεπληρώστε εκείνους στους οποίους χρωστάτε, είτε συναισθηματικά, είτε κυριολεκτικά. Η νέα αρχή που θέλετε να χαράξετε, είναι δυνατή μόνο υπό την προϋπόθεση ότι οι παλιοί λογαριασμοί θα κλείσουν οριστικά.

Ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σας, κινδυνεύει και είστε οι μόνοι που μπορείτε να βοηθήσετε.  Μην αποφύγετε τη σημαντική σας ευθύνη απέναντί του.

 

Δίδυμος

Η απόσταση που δημιουργείται ανάμεσα σε σας και μερικά πρόσωπα που σήμαιναν πολλά για σας, μπορεί να αποβεί ευεργετική αλλά και καταστροφική. Είναι στο χέρι σας να μάθετε από το πάθημά σας ή να μείνετε κολλημένοι στις εμμονές σας.

Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά φέρνει η Αφροδίτη, πολλές από τις οποίες είναι εντελώς απρόβλεπτες.

 

Καρκίνος

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής σας περιμένει και απ' ό, τι φαίνεται θα έχει θετική επίδραση στα επαγγελματικά σας. Από τα χέρια σας, τώρα, περνούν περισσότερες αρμοδιότητες και η ευθύνη σας μεγαλώνει.

Φερθείτε καλύτερα στους Παρθένους και τους Τοξότες- τους χρειάζεστε και σας χρειάζονται όσο ποτέ πριν. Η σχέση σας μαζί τους περνάει από πολλές φάσεις.

 

Λέων

Μην περιμένετε άλλο για να εκφράσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα, Λέοντες, ο χρόνος τρέχει και δεν είναι άπειρος. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και μιλήστε ωμά, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες. Ο Δίας ευνοεί τους θαρραλέους.

Μην αφήσετε τη δουλειά να σας απορροφήσει-δώστε της όση σημασία της πρέπει- τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

 

Παρθένος

Ίσως είναι περιττό να δημιουργείτε συνεχώς γέφυρες επικοινωνίας, όταν η άλλη πλευρά δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά. Σεβαστείτε το δικαίωμα του καθενός να απομονώνεται και διαμορφώστε και τη δική σας συμπεριφορά αναλόγως.

Ο Πλούτωνας προκαλεί κάποιες απότομες συναισθηματικές εναλλαγές, τις οποίες θα διαχειριστείτε επιτυχημένα μόνο αν κοιτάξετε το πρόβλημα στα μάτια.

 

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν σας εκτιμούν όσο σας πρέπει, αλλά η απαισιοδοξία αυτή δεν πρέπει να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Μην βιάζεστε να κρίνετε- ο καθένας θα σας αποδείξει τα συναισθήματά του την κατάλληλη στιγμή γι' αυτόν.

Τα ερωτικά σας αρχίζουν να σταθεροποιούνται και να αποκτούν προοπτικές μονιμότητας.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σας παροτρύνει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στη σεξουαλική ζωή σας, Σκορπιοί. Παραμελήσατε αρκετά τις ανάγκες σας, αλλά τώρα είναι η σωστή στιγμή να εστιάσετε σ' αυτές δυναμικά.

Μια νέα συνήθεια-ασχολία κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της στη ζωή σας και αναμένεται να σημάνει πολλά για σας και την καθημερινότητά σας.

 

Τοξότης

Μην προβείτε σε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας. Εμπιστευτείτε λίγους και αφήστε τον Άρη να οχυρώσει τη θέση σας τόσο, όσο χρειάζεται για να μην πληγωθείτε.

Ανακατατάξεις στα επαγγελματικά- μια εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα και σας τοποθετεί σε θέση με μεγάλες ευθύνες. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε ;

 

Αιγόκερως

Δεν αρκεί η τυπικότητα για να κρατήσετε κάποιο άτομο κοντά σας, Αιγόκεροι. Πρέπει να του δείξετε, παράλληλα, ότι το χρειάζεστε και ότι σημαίνει πολλά για σας. Βρείτε τον τρόπο να υπερβείτε τον εαυτό σας και θα ανταμειφθείτε.

Μην διακόπτετε δεσμούς δοκιμασμένους στο χρόνο. Δώστε και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, εφόσον χρειαστεί.

 

Υδροχόος

Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σας εκεί που δεν τον περιμένατε. Η Αφροδίτη σας βάζει σε πολλές δοκιμασίες, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε αν διαθέτετε την ψυχραιμία που απαιτούν οι περιστάσεις.

Προσοχή σε θέματα υγείας, είτε δικής σας, είτε των κοντινών σας προσώπων.

 

Ιχθύς

Η αίσθηση της αξίας, τόσο της υλικής όσο και της συναισθηματικής, θα επανεκτιμηθεί σήμερα και θα σας οδηγήσει σε πρωτόγνωρα συμπεράσματα. Φαίνεται πως τα πράγματα που μετρούσαν πολύ για σας στο παρελθόν, πλέον δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία.

Ο Κρόνος φέρνει επανενώσεις στη ζωή σας- είναι όμως στο χέρι σας να τις αποδεχτείτε.

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ