ΚΡΙΟΣ

Τα εργασιακά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, είναι όμως μια καλή στιγμή για επαφές και επικοινωνία με τους συνεργάτες σας καθώς ο Δίας σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ερμή και κάτι καλό θα προκύψει. Ενδεχομένως να είναι η επίλυση ενός οικονομικού θέματος, ή το κλείσιμο μιας νέας συμφωνίας. Κυνηγήστε ευκαιρίες τώρα που οι συνθήκες είναι με το μέρος σας.

 

Την Κυριακή, ενώ ευνοούνται θέματα καριέρας καθώς και τα οικονομικά σας, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με κάποιο άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς σας. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ερμή και προβλέπονται εμπόδια και ασυνεννοησία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στο διήμερο θα έχετε πολλές συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα και θα αυξηθεί η δημοτικότητα σας, ενώ προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας. Ο Δίας σε αρμονικές όψεις με τον Ερμή προκαλούν τις τέλειες συνθήκες για επικοινωνία και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να διευρύνετε τον κύκλο σας.

 

Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση και ειδικά εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, είστε πολύ δραστήριοι αυτή την εποχή. Εσείς που είστε σε σχέση, μέσα από ένα ταξίδι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια αναπάντεχα έξοδα που προκύπτουν σας προκαλούν μεγάλο άγχος καθώς σας βγάζουν εκτός προγράμματος και θα πρέπει αναγκαστικά να πάνε πίσω κάποιες άλλες υποχρεώσεις, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες που είναι σε προτεραιότητα. Μη σας πιάνει πανικός και μην υπολογίζετε ξανά και ξανά αυτά που πρέπει να πληρώσετε.

 

Μια απρόσμενη επίσκεψη από ένα άτομο που θεωρούσατε πως είχε λήξει η σχέση σας για πάντα, σας γεμίζει με χαρά και είναι γεγονός πως με το πέρασμα του χρόνου μπορούν να ξεπεραστούν και πολλές φορές να ξεχαστούν εντελώς δυσάρεστα γεγονότα και κάποια βαριά λόγια που μπορεί να είχατε ανταλλάξει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τους συνεργάτες σας και μην είστε αφελείς πιστεύοντας αυτά που σας σερβίρουν μόνο και μόνο για να σας αποφύγουν. Ενδεχομένως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε σκληρές εκφράσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να καταφέρετε να πάρετε αυτά που σας οφείλουν. Ωστόσο, μια ψύχραιμη διαχείριση είναι η πιο σοφή λύση.

 

Ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν, είναι κατάλληλη στιγμή για να τα συζητήσετε με το ταίρι σας. Αφήστε στην άκρη τις αναστολές και μιλήστε ξεκάθαρα με το απαραίτητο τακτ, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες στη σχέση σας και να μην ταλαιπωρείστε αδίκως.

 

 

ΛΕΩΝ

Έχετε κυκλοθυμική διάθεση σήμερα και οι αρνητικές σκέψεις που κάνετε για τα όνειρα που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα, σας προκαλούν εκνευρισμό κι απογοήτευση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να δείτε πιο αντικειμενικά την κατάσταση. Από το απόγευμα και μετά, δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες.

 

Η σιγουριά κι ο δυναμισμός που εκπέμπετε σας οδηγούν στα σωστά μονοπάτια και γίνεστε πόλος έλξης ατόμων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας. Είναι η εποχή που εκτιμούνται δεόντως οι ικανότητες και τα ταλέντα σας και ανοίγουν δρόμοι μπροστά σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε τον τρόπο να βγείτε από την οικονομική στενότητα που μπορεί να βρίσκεστε, αλλά θα πρέπει να πείσετε και τους συνεργάτες σας να ακολουθήσουν τις τακτικές που έχετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε χειροπιαστά επιχειρήματα και μην είστε υπερβολικοί στις προσδοκίες σας, ώστε να θεωρηθούν εφικτά αυτά που λέτε και να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις.

 

Την Κυριακή, είναι κατάλληλη μέρα για να επικεντρωθείτε στη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους, οπότε ξεχάστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια. Δίας και Ερμής σε αρμονικές όψεις, ευνοούν την επικοινωνία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και μπορείτε να βγαίνετε αλώβητοι από τα απρόοπτα που προκύπτουν, εξαιτίας της θετικής ενέργειας που εκπέμπετε. Αξιοποιήστε τη μέρα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές καθώς ο Δίας σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ερμή και ευνοεί την επικοινωνία. Αποφύγετε ανούσιες συναντήσεις που θα είναι μόνο χάσιμο χρόνου για εσάς.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν κάποια ζητήματα που σας προβληματίζουν, αλλά πάσχετε από έλλειψη χρόνου κι αδυνατείτε να τα αντιμετωπίσετε, με αποτέλεσμα να διογκώνονται μέρα με τη μέρα. Βάλτε μέσα στις προτεραιότητές σας θέματα σπιτιού και μην τα αμελείτε, ώστε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν τηρείτε αυτά που υπόσχεστε, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε αρνητικό κλίμα γύρω σας. Μία συνεργασία που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες λήγει άδοξα, κάτι που οφείλεται σε δική σας λαθεμένη διαχείριση των καταστάσεων. Μέσα στο διήμερο, σας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε τα σφάλματα σας και ίσως να υπάρχει μια ελπίδα για να βάλετε σε τάξη τα κακώς κείμενα.

 

Η ερωτική σας ζωή είναι περίπλοκη και πάτε να μπλέξετε σε περιπέτειες εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Οι γονείς, οργανώστε μία σύντομη εκδρομή ή ό,τι άλλο σας ευχαριστεί και φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε απογοητευμένοι από την τροπή που πήρε μία συνεργασία και κυρίως θυμωμένοι με τον εαυτό σας που κατάφεραν κάποιοι να παίξουν για μια ακόμα φορά με τις ανάγκες και τις αδυναμίες σας. Ωστόσο, επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα, μη χάνετε την ελπίδα σας και να θυμάστε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Νέες πόρτες θα ανοίξουν για εσάς και πολύ σύντομα.

 

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες και δώστε έμφαση στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Ο κυβερνήτης σας Δίας σε αρμονικές όψεις με τον Ερμή ευνοεί την επικοινωνία και είναι ιδανικές στιγμές για διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Τα ερωτικά σας βελτιώνονται σημαντικά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανά εμπόδια ή ακόμη κι η έλλειψη ευκαιριών σας προκαλούν έντονο θυμό και υπάρχει κίνδυνος να εκτοξεύσετε άσχημα λόγια στους άλλους, οπότε προσέξτε διπλά σήμερα τον τρόπο έκφρασής σας. Έντονες τάσεις για να ανεξαρτητοποιηθείτε από την οικογένειά σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες που αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσετε.

 

Αν και συνήθως είστε σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε, από την πολλή τη σκέψη, αυτό που καταφέρνετε είναι να σας δημιουργηθούν αμφιβολίες και να μην είστε σε θέση τελικά να πάρετε μια ξεκάθαρη απόφαση. Ξεκολλήστε λίγο από το συγκεκριμένο θέμα και σύντομα θα βρείτε την απάντηση που ψάχνετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια οικονομικά ανοίγματα, δεν είναι κατάλληλη στιγμή, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν απ τη μια στιγμή στην άλλη και είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε με σιγουριά πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Οπότε κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και περιμένετε μέχρι να έρθει η ώρα που θα μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη ασφάλεια.

 

Στον ερωτικό τομέα ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια στοιχεία που σας απογοητεύουν, αλλά αν το καλοσκεφτείτε, μάλλον έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας. Αν είστε σε σχέση, εκφράστε τις ανάγκες σας στο σύντροφό σας, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας μιας και οι συνθήκες είναι με το μέρος σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Αποφύγετε να επιλύσετε κάποιες διαφορές με το σύντροφό σας και προτιμήστε να αφήσετε να περάσουν απαρατήρητες, επιδιώκοντας την από κοινού ψυχαγωγία σας. Στο τέλος της ημέρας θα νιώθετε κι οι δυο σαν να μη συνέβη τίποτα. Προσέξτε τις ποσότητες αλκοόλ που θα καταναλώσετε, ώστε να μη φουντώσουν τα πνεύματα και τελικά αντί να μονιάσετε, τραβήξει ο καθένας το δρόμο του..

 

Μία αναπάντεχη συνάντηση θα γίνει αφορμή να αναπολήσετε στιγμές από το παρελθόν και θα σας πιάσει μια γλυκιά μελαγχολία. Η Κυριακή προβλέπεται αρκετά επικοινωνιακή και θα μπορέσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή σε κρυολογήματα.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας