ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη μέρα η σημερινή καθώς προβλέπονται εντάσεις και εμπόδια. Η Πανσέληνος σε δυσαρμονικές όψεις με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητα σας ενώ προβλέπονται καθυστερήσεις και στον τομέα των ταξιδιών και της εκπαίδευσης. Ο Άρης είναι κι αυτός σε δυσαρμονικές όψεις με Ερμή και Αφροδίτη και κάτι θα σας προκαλέσει μεγάλη ένταση.

 

Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και σήμερα θα κάνετε μία γνωριμία με άτομο αρκετά ευκατάταστο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, οπότε προβλέπεται σημαντική βελτίωση στα ερωτικά σας, όμως μην προτρέχετε προτού βολιδοσκοπήσετε τις προθέσεις του.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα ακατάλληλη για συνεννοήσεις και κλείσιμο συμφωνιών εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη που δυσχεραίνουν την επικοινωνία προκαλώντας παράλληλα μεγάλη αστάθεια στα οικονομικά σας. Η μέρα απαιτεί προσεχτικές ενέργειες και αν πρόκειται να διεκδικήσετε χρήματα, μάλλον θα απογοητευτείτε.

 

Θέματα παιδιών θα σας ζορίσουν και θα ψάχνετε απεγνωσμένα τρόπο για να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Εσείς δε, που είστε σε μια καινούρια σχέση, θα πάρετε μεγάλη σύγχυση με τη στάση του συντρόφου σας και προβλέπονται εντάσεις που θα έχουν διάρκεια.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων προβλέπονται εντάσεις καθώς δέχεστε την αρνητική επίδραση των δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη, οπότε σήμερα καλύτερα να αποφύγετε την επίλυση οικονομικών ζητημάτων και διαφορών γενικότερα. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση του εκνευρισμού που μπορεί να σας προκαλέσουν πρόσωπα εξουσίας.

 

Στον οικογενειακό τομέα επίσης υπάρχουν σύννεφα και δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη αν έρθετε σε αντιπαράθεση για οικονομικά θέματα με ένα μέλος της οικογένειας. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κατανόηση και πρέπει να πείθετε τους άλλους, σας βγάζει εκτός εαυτού.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετακινήσεις, ταξίδια, θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα δεν ευνοούνται σήμερα και καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι, για ανατροπές. Οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη προκαλούν ασυνεννοησία, νεύρα και απρόοπτα, τα οποία δύσκολα θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να είστε ευέλικτοι.

 

Πολύ καλή στιγμή για την ερωτική σας ζωή και εσείς που είστε σε μια πρόσφατη σχέση, πετάτε σε πελάγη ευτυχίας, κάτι που σας κάνει να σκέφτεστε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου. Η μέρα ευνοεί τα ερωτικά σας και οι ελεύθεροι πρέπει να την αξιοποιήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή με το αλκοόλ, καθώς αλλοιώνεται ο χαρακτήρα σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει πού έντονα, με αποτέλεσμα να είστε μες την ένταση από νωρίς το πρωί. Η Σελήνη στην Παρθένο σε δυσαρμονικές όψεις με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη προκαλεί πρόσφορο έδαφος για καβγάδες και ασυνεννοησία και η μέρα δεν ενδείκνυται για την τακτοποίηση θεμάτων Δημοσίου. Μία ανατροπή αλλάζει τα σχέδια σας.

 

Σήμερα δεν είστε για πολλές επαφές και στην προσπάθεια σας να ξεπεράσετε την ένταση, μπορεί να γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Ωστόσο, στον ερωτικό τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης και αν καταφέρετε να κοινωνικοποιηθείτε, όλο και κάποια γνωριμία θα κάνετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε δυσαρμονικές όψεις με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη, σας προκαλεί μία αναστάτωση που έχει να κάνει με προσωπικά σας θέματα, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μιας και δεν φημίζεστε για την ψυχραιμία σας. Οικονομικές οφειλές προς τρίτους, φροντίστε τις προτού γίνουν αφορμή για περαιτέρω εντάσεις.

 

Η επικοινωνία σας μέσω διαδικτύου με ένα πρόσωπο από μακριά γίνεται ολοένα και πιο συχνή και έχετε αρχίσει να δένεστε αρκετά, κάτι που ενισχύει την ανάγκη σας να συναντηθείτε. Τώρα, υπάρχουν δύο τινά: ή θα ξενερώσετε εντελώς επειδή θα απέχει πολύ από την πραγματικότητα, ή θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχετε κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν τη δουλειά σας και προσπαθείτε να τα βολέψετε με κάθε τρόπο, όμως αναγκαστικά μένουν πίσω οι προσωπικές σας επιθυμίες και είστε μες στην αγανάκτηση. Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα όσον αφορά τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο τιμόνι.

 

Η Σελήνη σε δυσαρμονικές όψεις με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη φέρνει στην επιφάνεια θέματα που ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί και είναι πολύ πιθανό να διαπληκτιστείτε με συγγενικά σας πρόσωπα. Τα νεύρα και ο παραλογισμός που θα επικρατούν, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον επαγγελματικό τομέα και βρίσκεστε συνεχώς αντιμέτωποι με νέα δεδομένα που απαιτούν άμεση προσαρμογή. Επειδή υπάρχει μεγάλη αστάθεια στον οικονομικό τομέα, αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα. Οικονομικά θέματα που αφορούν οικεία σας πρόσωπα, μπορεί να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις σας.

 

Ίντριγκες και προβλήματα με φιλικά σας πρόσωπα έχουν να κάνουν με τη διεκδίκηση ενός προσώπου που έχει γίνει μήλο της Έριδας και προβλέπονται ριζικές αλλαγές στον τομέα της φιλίας. Εσείς που είστε σε μια καινούρια σχέση, ζείτε έντονες στιγμές και δεν δίνετε δεκάρα για το τι θα πουν οι άλλοι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε συνδυασμό με τις δυσαρμονικές όψεις που κάνει με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη, προκαλεί ανατροπές στα σχέδια σας και αναγκαστικά πηγαίνουν πίσω ορισμένες υποθέσεις σας. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές δίοδοι και καταφέρνετε να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες σας, όμως, μία δυσαρέσκεια την έχετε όσον αφορά τις εξελίξεις.

 

Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί αρμονία και σας χαρίζει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας απερίσπαστοι. Ιδανικές στιγμές για να τονώσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε ακόμη και σε γάμο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε υπερβολές και περιττά έξοδα καθώς έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ελάχιστο χρόνο γιατί μετά θα ψάχνεστε. Αν σκοπεύετε να διασκεδάσετε, πάρτε μαζί σας ένα συγκεκριμένο ποσό, ώστε να βάλετε εσείς κάποιο όριο στον εαυτό σας που αναγκαστικά δε θα μπορείτε να ξεπεράσετε. Αφήστε την κάρτα για αυτόματη ανάληψη στο σπίτι.

 

Η διάθεσή σας για φλερτ και κοινωνικές επαφές είναι έντονη, αλλά οικονομικά δεν έχετε τη δυνατότητα για πολλά – πολλά και είναι κάτι που σας φρενάρει. Τελικά ίσως αποφασίσετε να περάσετε το βράδυ στο σπίτι, κάτι που δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Βγείτε έξω και μη νιώθετε άβολα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις που γίνονται μέσα στη μέρα από ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα σας προβληματίσουν αρκετά καθώς δεν θα ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση, στην πορεία όμως, κι αφού ξεπεράσετε το πρώτο σοκ, θα μπορέσετε να βρείτε μια ρέγουλα. Είναι μια μέρα που θα περάσετε αρκετό χρόνο με φίλους κάνοντας εποικοδομητικές συζητήσεις.

 

Είστε γεμάτοι ευγένεια και χαμόγελα, οπότε καταφέρνετε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο που θα αποδειχτεί εντελώς αντισυμβατικό στην πορεία. Γάμοι που έχουν προγραμματιστεί βιαστικά, καλό είναι να αποφεύγονται σήμερα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Από τη μια νιώθετε γεμάτοι ενέργεια κι όρεξη να υλοποιήσετε διάφορα πράγματα που έχετε στο μυαλό σας εδώ κι αρκετό διάστημα και με το που ξεκινάτε να οργανώνεστε, ξαφνικά σας πιάνει μια νωθρότητα κι αποφασίζετε πως το μόνο που θέλετε, είναι να μείνετε κολλημένοι στο λαπτοπ και να σερφάρετε, δίχως να σας απασχολούν οι υποχρεώσεις της ημέρας.

 

Από το απόγευμα και μετά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επαφές που θα σας βοηθήσουν ώστε να δείτε μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας την κατάσταση και θα ανέβει η ψυχολογία σας κατακόρυφα. Συναναστραφείτε με αισιόδοξα άτομα, ώστε να σας παρασύρουν στο δικό τους τρόπο σκέψης και να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας