ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα μελλοντικά σας σχέδια, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όμως μάλλον είναι αναγκαίο κακό καθώς προέχουν άλλα θέματα. Παρόλα αυτά, είναι μια καλή στιγμή για εσάς που θέλετε να στείλετε βιογραφικά για να βρείτε μία θέση εργασίας καθώς και για θέματα σπουδών.

 

Στον ερωτικό τομέα, εάν μετριάσετε το πάθος σας και είστε λιγότερο επιθετικοί, μπορεί να βελτιωθεί πολύ η κατάσταση και θα απολαύσετε επιτέλους τον έρωτας σας με ένα νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας. Αν κάτι σας ξενίζει στη στάση του, ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχετε γνωριστεί καλά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα θα είναι αρκετά βατή και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την τόνωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων καθώς η μέρα το ευνοεί. Αν ταξιδέψετε, αποφύγετε το άγχος και τον εκνευρισμό στο τιμόνι. Επειδή είναι λίγο επίφοβη η μέρα όσον αφορά τις εμπορικές σας συναλλαγές, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, καλύτερα να το αφήσετε για αργότερα.

 

Από το απόγευμα και μετά, το τρίγωνο Σελήνης, Άρη και Ουρανού δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα στον οικογενειακό τομέα και μπορεί να ακούσετε μια ευχάριστη είδηση σχετικά με ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Οι ελεύθεροι, βγείτε και μη χάνετε την ευκαιρία για γνωριμίες. Η μέρα το ευνοεί.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχετε μια τάση, ενώ πηγαίνουν θετικά αρκετά σημαντικά θέματα στη ζωή σας, να μένετε κολλημένοι στα προβλήματα και τις ελλείψεις, με αποτέλεσμα να παθαίνετε πανικό εντελώς άδικα. Όσο σκέφτεστε αυτά που σας προκαλούν προβληματισμό, θα ζείτε μες στο άγχος και την ταλαιπωρία. Η μέρα δίνει ευκαιρίες, αρκεί να έχετε τη διορατικότητα, ώστε να τις αξιολογήσετε σωστά.

 

Παραπονιέστε για την ερωτική σας ζωή που δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον, αλλά δεν κάνετε κάτι κι εσείς για να τονώσετε τη σχέση σας. Προτείνετε εσείς μια ρομαντική έξοδο στο ταίρι σας και αφήστε τον αυθορμητισμό σας να σας κατευθύνει. Φανείτε ευρηματικοί.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο κι αν προσπαθείτε να χωρέσετε ένα σωρό δουλειές μέσα σε μια μέρα, δεν είναι εφικτό να προλάβετε τα πάντα, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και να αφήσετε δευτερεύουσες υποχρεώσεις για αργότερα. Η μέρα δεν ευνοεί ριζικές αλλαγές. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση των μεθόδων και των γνώσεών σας.

 

Προσπαθήστε να είστε πιο επιλεκτικοί όσον αφορά τις επιλογές ερωτικών συντρόφων και μην πέφτετε με τα μούτρα στον πρώτο που θα σας προκαλέσει το παραμικρό ενδιαφέρον. Έτσι δεν θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε και να παρατήσετε κάθε μελλοντική προσπάθεια.

 

 

ΛΕΩΝ

Θέλετε να κάνετε κάτι ανατρεπτικό, να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας εξιτάρει, αλλά οι υποχρεώσεις σας είναι τόσο πολλές, που μόνο με τη φαντασία σας μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η μέρα παρουσιάζει τάσεις ραθυμίας και αποσυντονισμού και χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να μην κάνετε λάθη που θα σας κοστίσουν.

 

Ρίξτε την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς υπάρχουν άτομα που έχουν παράπονα επειδή έχετε χαθεί το τελευταίο διάστημα λόγω υποχρεώσεων. Επικοινωνήστε εσείς μαζί τους και προτείνετε μια συνάντηση σήμερα. Όχι κάποια στιγμή αόριστα στο μέλλον.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαχειριστείτε έξυπνα τους πόρους σας και μην παρασύρεστε από τη σιγουριά που αισθάνεστε παίρνοντας ρίσκα αμφιβόλου αποτελέσματος. Προκειμένου να διακινδυνεύσετε μεγάλα ποσά σε ακριβές επενδύσεις, ξεκινήστε από μια μικρή επένδυση και βλέποντας στην πορεία, αναλόγως πράττετε. Η μέρα παρουσιάζει αρκετές ευκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο.

 

Έντονη μελαγχολία και έλλειψη ενδιαφέροντος για κοινωνικές επαφές, βγάζουν στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Οτιδήποτε σας δίνει χαρά και ικανοποίηση, καλό είναι να ασχολείστε πιο εντατικά μαζί του.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζετε συνεχώς προκλήσεις που δοκιμάζουν την υπομονή σας, μην χάνετε όμως το κουράγιο σας και παρατάτε τις προσπάθειές σας. Η μέρα απαιτεί λεπτό χειρισμό όσον αφορά οφειλές προς τρίτους. Μην ζορίζετε άτομα και καταστάσεις βγάζοντας πάνω τους την αγανάκτησή σας, γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ πάνω σας η επιθετικότητά σας.

 

Τα ενδιαφέροντά σας απέχουν πολύ από του συντρόφου σας και περνάτε πολλές ώρες μακριά, με αποτέλεσμα να διευρύνεται το χάσμα ανάμεσα σας ολοένα και περισσότερο. Αν έχετε χάσει εντελώς το ενδιαφέρον σας, είναι θέμα χρόνου να χωρίσουν οι δρόμοι σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντική ημέρα η σημερινή καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματος σας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση που δεν πέσατε έξω σχετικά με μία επένδυση που ενδεχομένως να σας απέτρεπαν οι πάντες από το περιβάλλον σας να την κάνετε. Κάτι θετικό είναι προ των πυλών όσον αφορά μια καινούρια συνεργασία και πρέπει να έχετε ξεκάθαρο νου για να τη μελετήσετε.

 

Αν έχετε απογοητευτεί επειδή έχετε πάρει κάποια παραπανίσια κιλά, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, αποφεύγοντας τη μεμψιμοιρία. Θέλει δραστικές λύσεις, ειδικά όταν αισθάνεστε πως έχετε πάρει την κάτω βόλτα. Μην το σκέφτεστε. Ξεκινήστε χθες!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα σας ζητηθεί να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας αφιλοκερδώς και επειδή είστε φιλότιμοι, θα το κάνετε δίχως δεύτερη σκέψη, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως και κάποια στιγμή θα σας επιστραφεί η εξυπηρέτηση που κάνατε. Γενικά είναι μία μέρα που είστε πολύ αγαπητοί στο περιβάλλον σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις μέσα από τις επαφές σας.

 

Υπάρχει κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για εσάς και αργά ή γρήγορα, θα εκδηλώσει τα αισθήματα του. Ενδεχομένως να μην πηγαίνει σε κανένα οικείο σας πρόσωπο το μυαλό σας και θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα με τις αποκαλύψεις.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μια αισιόδοξη διάθεση που σας δίνει ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, προσέξτε όμως, γιατί κι ο πολύς ενθουσιασμός δεν είναι καλός. Μπορεί από την πολλή χαρά σας να μην εντοπίσετε κάποια μελανά σημεία μίας συμφωνίας και να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που θα αποβεί ασύμφορο για εσάς. Πάρτε το χρόνο σας, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικά θέματα.

 

Έχετε μπερδευτεί εντελώς με τη στάση ενός φιλικού σας προσώπου και δεν ξέρετε πώς να ερμηνεύσετε ορισμένες ενέργειες του. Το θέμα είναι πως αισθάνεστε γοητευμένοι και μόνο με τη σκέψη ότι μπορεί να σας βλέπει ερωτικά και θα πάρετε μεγάλη απογοήτευση αν τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με άτομα σε θέσεις εξουσίας καθώς δέχεστε την επίδραση των δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης με τον Δία και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είστε αγανακτισμένοι με τη δουλειά σας ή νιώθετε να σας πνίγει το δίκιο, σήμερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας.

 

Θα δεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας προβληματίσει εξαιτίας των ατόμων που θα απαρτίζουν την ομήγυρη. Αν δεν σας ενοχλεί να είστε στο ίδιο τραπέζι με πρόσωπα που δεν έχετε και τόσο καλές σχέσεις, δεν έχετε λόγο για να μην πάτε. Διαφορετικά, μάλλον θα πρέπει να το αποφύγετε.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ξεκινήστε από νωρίς το πρόγραμμα σας αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε και με προσωπικά σας θέματα, ώστε να αποφύγετε το άγχος και τον εκνευρισμό. Η μέρα μπορεί να είναι κουραστική, θα τακτοποιηθούν όμως αρκετές από τις υποθέσεις σας. Η Σελήνη στο Λέοντα σε τρίγωνο με Άρη και Ουρανό φέρνει ευχάριστες αλλαγές στον τομέα της καριέρας.

 

Πιθανή ένταση με συγγενικό σας πρόσωπο θα είναι παροδική, αλλά όσο να ναι, μία σύγχυση θα την πάρετε. Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τις δυσάρεστες καταστάσεις όντες αποστασιοποιημένοι, ώστε να μην τις παίρνετε κατάκαρδα. Γενικά, μην αναλώνεστε με θέματα που είναι περαστικά.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας