ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αν εξαιρέσει κανείς τις δυσαρμονικές όψεις του Άρη που συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν προκαλώντας σας άγχος και εκνευρισμό, είναι γενικά μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Ακατάλληλη στιγμή για ρίσκα και επενδύσεις καθώς περνά η Σελήνη στον Λέοντα προκαλώντας αστάθεια.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης σας και με τον εαυτό σας γενικότερα. Μία επίσκεψη σε ένα ινστιτούτο αισθητικής και κάποιες αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα ανεβάσουν τη διάθεση σας κατακόρυφα και μαζί με αυτή και τη λίμπιντο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στη δουλειά σας λόγω ασυναννοησίας, που θα σας βγάλει για λίγο εκτός ρυθμού, αλλά θα ξεπεραστεί σχετικά εύκολα. Κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσετε οφειλές προς το Δημόσιο καθώς και για να βελτιώσετε την εικ΄να της επιχείρηης σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

 

Θέματα υγείας που θα σας απασχολήσουν θα είναι αντιμετωπίσιμα, είναι όμως και το καμπανάκι του οργανισμού που σας λέει πως πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχίζει να μπαίνει μια τάξη στα οικονομικά σας, αλλά για να μη βρεθείτε για μια ακόμη φορά σε αδιέξοδο, μην υποκύπτετε σε πιέσεις που χαλούν τον προγραμματισμό σας και βάλτε σε προτεραιότητα τα πιο σημαντικά που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Επίσης, ασχοληθείτε περισσότερο με την οργάνωση της δουλειάς σας που παρουσιάζει κενά.

 

Η κοινωνική σας ζωή παρόλο που είναι σε καλά επίπεδα και ενώ είστε συνεχώς με κόσμο, ενδεχομένως να μη σας ικανοποιεί το επικοινωνιακό κομμάτι και να αναζητάτε νέα πρόσωπα με τα οποία θα έχετε περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα. Η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι υποθέσεις σας προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς και απέχετε μόλις λίγα βήματα από την ολοκλήρωση ενός στόχου, κάτι που σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσετε με δυναμισμό στο επόμενο εγχείρημα, όμως, είναι σημαντικό να κάνετε μία ανασκόπηση, ώστε να εντοπίσετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ιδιαίτερη προσοχήβστις συναλλαγές σας.

 

Από το μεσημέρι και μετά, περνά η Σελήνη στο Λέοντα και η διάθεση σας για διασκέδαση και απολαύσεις θα είναι έντονη, δεν είναι όμως σίγουρο κατά πόσο θα καλύψουν τις επιθυμίες σας οι υπάρχουσες επιλογές. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, όπως ο έρωτας.

 

 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή στις προσωπικές σας επιθυμίες και τα όνειρα σας. Ημέρα προσφέρεται για ενασχόληση με τα μελλοντικά σας σχέδια καθώς και για την προώθηση των ταλέντων σας. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε το μενού των επόμενων ημερών και να προμηθευτείτε τα απαραίτητα αγαθά.

 

Υπάρχει ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας πολιορκεί με πολλή λεπτότητα και σεβασμό και νιώθετε πολύ γοητευμένοι, όμως αν αφήσετε αυτό το αίσθημα να διογκωθεί, προβλέπονται περιπέτειες στην προσωπική ζωή των δεσμευμένων. Για τους ελεύθερους, μπορεί να ξεκινήσει ένα δυνατό ειδύλλιο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να βγάλετε κάθε τι περιττό από το μυαλό σας και να ασχοληθείτε αποκλειστικά με την εφαρμογή των σχεδίων σας, καθώς η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη και δεν πρέπει να χαθούν ευκαιρίες. Τακτοποιήστε εγκαίρως οφειλές σε οικεία σας πρόσωπα καθώς τείνουν να διαταραχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας.

 

Εκτιμήστε αυτά που σας δίνονται απλόχερα δίχως να στέκεστε σε κάποιες μικρές δυσκολίες που είναι αναπόφευκτες. Υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν και ξέρετε πως ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους, κάτι που θα έπρεπε να σας προκαλεί περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί με τόσο πολλές θετικές επιρροές που δέχεται ο τομέας της καριέρας και των οικονομικών, μόνο ευχάριστες εξελίξεις μπορείτε να περιμένετε. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Δία φέρνει τύχη και κέρδη και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μία επένδυση. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας. Μη μιλάτε στο κινητό ενώ συναλλάσσεστε.

 

Η φροντίδα του σπιτιού δεν είναι κι από τις αγαπημένες σας ενασχολήσεις, σήμερα όμως έχετε έντονη διάθεση για να διακοσμήσετε το χώρο σας και είστε πιο πρόθυμοι για να βάλετε και την απαραίτητη τάξη. Ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα από χρήση εργαλείων.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς θα είναι μία ήπια μέρα χωρίς πολλούς προβληματισμούς και εμπόδια και είναι κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας, ώστε να σας φύγει και η παραμικρή αμφιβολία σχετικά με την υλοποίηση τους. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν παρουσιάζουν κάποια δυσκολία, οπότε μπορείτε να είστε συνεπείς σε επαγγελματικά ραντεβού.

 

Από το απόγευμα και μετά, ενδεχομένως να σας πιάσει μια μελαγχολική διάθεση, η οποία αν δεν τη διαχειριστείτε εγκαίρως, δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε εκνευρισμό και ένταση. Κάντε έναν περίπατο, μια επίσκεψη σε ένα φιλικό σας πρόσωπο και μην αφήνετε να σας πάρει από κάτω.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αγανακτισμένοι με ένα οικείο σας πρόσωπο με το οποίο ενδεχομένως να υπάρχουν οικονομικές διαφορές και αποφασίζετε να δώσετε τέλος στη συνεργασία. Η διάθεση σας περνά έντονες διακυμάνσεις και μπορεί να δυσκολευτείτε μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης.

 

Από το απόγευμα και μετά που θα είναι πλέον η Σελήνη στο Λέοντα, θα θέλετε να ασχοληθείτε με τα παιδιά και προβλέπονται όμορφες και δημιουργικές στιγμές για εσάς που θα αποφασίσετε να επιδοθείτε στη ζαχαροπλαστική ή τη χειροτεχνία.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ επικοινωνιακή η μέρα και δεν θα προλαβαίνετε να κάνετε όλες αυτές τις επαφές που έχετε στο μυαλό σας, οπότε μην κανονίζετε με πολύ κόσμο, ώστε να μην αναγκαστείτε να αναβάλλετε ορισμένες από τις συναντήσεις σας. Η δημοτικότητα σας ανεβαίνει, τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας.


Στον ερωτικό τομέα είναι αρκετά ενθαρρυντική η κατάσταση, εσείς κερδίζετε τις εντυπώσεις και γοητεύετε τα άτομα που σας πλησιάζουν, κρατήστε όμως και κάποιες άμυνες καθώς είναι λίγο θολό το τοπίο. Εσείς που είστε σε μία μακροχρόνια σχέση, περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε πολλά έξοδα εσείς που προσπαθείτε να υλοποιήσετε ένα νέο εγχείρημα και νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι λόγω των πιέσεων που δέχεστε, είστε όμως ε πολύ δημιουργική φάση και δεν πρέπει να πτοείστε από θέματα της καθημερινότητας. Η μέρα ενδείκνυται για αγορές αναλώσιμων και επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα αυξάνει την ανάγκη σας για παρέα και ψυχαγωγία, κάτι που αν δεν ικανοποιηθεί, θα σας προκαλέσει εκνευρισμό και απογοήτευση. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις μιας και δεν θα κερδίσετε τίποτα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Πάρτε μία ανάσα εσείς που έχετε βαλθεί να τα τακτοποιήετε όλα μέσα σε μια μέρα και ετοιμάστε μία λίστα με τις υποχρεώσεις σας, ώστε να κρατήσετε ένα ρυθμό και να ολοκληρώνετε κάθε τι με το οποίο θα ασχολείστε. Θέματα που έχουν σχέση με το Δημόσιο μπορούν να τακτοποιηθούν, ενώ είναι και μια καλή στιγμή για ανεφοδιασμό του σπιτιού με όλα τα απαραίτητα.

 

Μία δυσάρεστη είδηση για ένα άτομο από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τις προτεραιότητες σας και θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να σας επηρεάσει τόσο, που θα υιοθετήσετε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας