ΚΡΙΟΣ

Σελήνη στους Διδύμους σήμερα και καθώς διανύει τον τομέα της εκπαίδευσης και των μετακινήσεων, σχηματίζοντας δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή, ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως. Η μέρα δεν ευνοεί τις επενδύσεις και τα ρίσκα καθώς προκύπτουν έξοδα που έχουν να κάνουν με θέματα παιδιών.

 

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει μία κατάσταση που δεν είναι ξεκάθαρη και καλό είναι να μην ενθουσιάζεστε εσείς που έχετε κάνει μα καινούρια γνωριμία. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το ταίρι σας, θα ανανεώσει το γάμο σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να μετοικήσετε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινήστε τη μέρα με ολιγόλεπτες ασκήσεις γυμναστικής, για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και την ψυχολογία σας. Οι υποχρεώσεις σας σήμερα είναι αρκετά διαχειρίσημες και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, να υπολογίσετε έσοδα – έξοδα και να διεκδικήσετε τα χρήματα σας. Οφειλές προς το Δημόσιο μην τις αμελείτε.

 

Η σχέση σας είναι στα καλύτερα της κι αυτό οφείλεται κυρίως στη μεγάλη αλλαγή της στάσης σας απέναντι στο ταίρι σας. Το γεγονός ότι είστε πρόθυμοι να λύνετε τις διαφορές σας μέσα από ήρεμες συζητήσεις, προκαλεί θετικές εντυπώσεις στο σύντροφο σας και αρμονία στο γάμο σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ερμή και προβλέπονται καθυστερήσεις στην επίλυση μίας επαγγελματικής σας υπόθεσης. Επειδή έχετε μια τάση να χάνετε την ψυχραιμία σας και να πιέζετε τα άτομα από το περιβάλλον σας, ασχοληθείτε με την αναζήτηση νέων κατευθύνσεων και μην αναμασάτε τα προβλήματα σας.

 

Ιδιαίτερη προσοχή εσείς που είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και μην παίζετε με την υπομονή του συντρόφου σας. Μπορεί να αρπαχτείτε για ψύλλου πήδημα αν δεν δείξετε κατανόηση και θέλετε να γίνει το δικό σας. Οι ελεύθεροι, προσέξτε ποιους βάζετε στο σπίτι σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα κινούνται μεν οι υποθέσεις σας, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς και έχετε έντονη ανησυχία. Όμως, όταν ανησυχείτε δεν παράγετε έργο και είναι εις βάρος σας. Πάτε με τη ροή και μην πιέζετε καταστάσεις. Ασχοληθείτε σήμερα με δημόσιες σχέσεις, ή κανονίστε μία συνάντηση με τους συνεργάτες σας για να κάνετε έναν απολογισμό.

 

Σελήνη και Ερμής σε δυσαρμονικές όψεις καθιστούν δύσκολη την επικοινωνία με τους άλλους, οπότε αν έχετε άσχημες διαθέσεις, καλύτερα να αναβάλλετε μία έξοδο. Ασχοληθείτε με την τόνωση του ψυχισμού σας μέσω της άσκησης, κάντε ένα ζεστό μπάνιο και χαλαρώστε.

 

 

ΛΕΩΝ

Οι αυξομειώσεις των οικονομικών σας δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ξεκάθαρα ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σας καθώς δεν είστε σίγουροι τι άλλες ανάγκες θα προκύψουν. Δεν είναι κακό να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθούν τα έσοδα σας. Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε και περιμένετε τις εξελίξεις.

 

Εφήμερες σχέσεις δεν ικανοποιούν την ανάγκη σας για συντροφικότητα και αποφασίζετε να απέχετε για κάποιο διάστημα από το φλερτ, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις με τους φίλους σας. Όμορφες στιγμές προβλέπονται για όσους αποφασίσετε να κάνετε μία μάζωξη στο σπίτι.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθυστερεί η εφαρμογή των σχεδίων σας εξαιτίας οικονομικών αναγκών που προκύπτουν και πρέπει να δώσετε έμφαση στην τρέχουσα δουλειά σας καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να βγείτε από το αδιέξοδο. Ασχοληθείτε με την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας, κάντε τις απαραίτητες επαφές και κλείστε επαγγελματικά ραντεβού.

 

Μην ασχολείστε σήμερα με τα προβλήματα της σχέσης σας και με προβλήματα γενικότερα καθώς δεν ευνοείται η επίλυση τους. Σελήνη και Ερμής σε δυσαρμονικές όψεις προκαλούν ασυνεννοησία και εκνευρισμό, οπότε προτιμήστε να πάτε μία βόλτα και να παρακολουθήσετε κάποιο δρώμενο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα καριέρας εξελίσσονται εντυπωσιακά, τα οικονομικά σας βελτιώνονται, ενώ ταυτόχρονα δέχεστε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων που θέλουν να σας προωθήσουν. Δίας και Πλούτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Η μέρα είναι ιδανική για την παρουσίαση της δουλειάς σας.

 

Θέματα παιδιών μπορεί να σας προβληματίσουν, είναι όμως πολύ πιθανό η ανησυχία σας να οφείλεται στο γεγονός ότι είστε επηρεασμένοι/ες από κάποιες ιστορίες που ακούσατε. Μην πανικοβάλλεστε και φροντίστε να ενημερώνεστε μέσω του γιατρού σας και όχι μέσω διαδικτύου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακατάλληλη μέρα για επενδύσεις και ρίσκα καθώς προκύπτουν έκτακτες ανάγκες που μπορεί να αφορούν ένα περιουσιακό ζήτημα, κάτι που θα προκαλέσει αύξηση των εξόδων σας. Η μέρα απαιτεί προσεχτικές ενέργειες καθώς επικρατεί αστάθεια τον τομέα της καριέρας και μπορεί πολύ εύκολα να πέσετε σε παγίδα. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να οργανωθείτε.

 

Η βραδιά μπορεί να εξελιχθεί πολύ ευχάριστα είτε αποφασίσετε να κάνετε μία έξοδο, είτε να παραμείνετε στο σπίτι και να καλέσετε φίλους. Οι ελεύθεροι, έχετε ένα συγκεκριμένο άτομο στο μυαλό σας και όλες οι αλλαγές στην εμφάνιση σας, έχουν να κάνουν με αυτό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ τρέξιμο για εσάς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, είναι όμως εποικοδομητική η κούραση καθώς βλέπετε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται και δεν πτοείστε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα προβληματιστείτε πολύ σχετικά με μία νέα πρόταση συνεργασίας, δεν είναι όμως κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

Η Σελήνη στους Διδύμους σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ερμή, προκαλεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις στον οικογενειακό τομέα, που μπορεί να έχον να κάνουν με συγγενικά πρόσωπα του συντρόφου σας, κάτι που θα επηρεάσει και τη σχέση ή το γάμο σας αν νιώσετε ανυπεράσπιστοι.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αφοσίωση στο στόχο σας, σας βγάζει ασπροπρόσωπους καθώς γίνονται σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και εσείς που ασχολείστε με θέματα σπουδών, θα δείτε μεγάλη πρόοδο. Οι μετακινήσεις σας μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα τεχνικής φύσεως. Μπορεί για παράδειγμα, να χαλάσει το όχημα σας και να «φάτε» τη μέρα στα συνεργεία.

 

Προβλήματα υγείας ενός συγγενικού σας προσώπου, θα σας αναγκάσουν να αναβάλλετε ένα ταξίδι. Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο συναντάτε εμπόδια όσον αφορά τη γνωριμία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αρχίζετε να ξενερώνετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις και ενδεχομένως να μη μείνετε ικανοποιημένοι εσείς που ασχολείστε με το εμπόριο. Η Σελήνη στους Διδύμους σε δυσαρμονικές όψεις με Ήλιο και Ερμή, δεν ευνοεί τον οικονομικό τομέα, ενώ μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα για τη ρύθμιση ενός περιουσιακού σας θέματος. Ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης.

 

Εσείς που είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να σκέφτεστε σοβαρά να την επισημοποιήσετε και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να το προτείνετε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα αλλάξει την καθημερινότητα σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Θέματα καριέρας έχουν μείνει πίσω στην προσπάθεια σας να επιλύσετε ένα προσωπικό σας ζήτημα, ενώ υπάρχουν και οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα που σας απασχολούν, με αποτέλεμα να αισθάνεστε εντελώς έξω από τα νερά σας. Έχετε μπλέξει σε μια δύσκολη κατάσταση, όμως, είναι κάτι που πρέπει να το επιλύσετε μόνοι σας.

 

Αλλιώς την περιμένατε κι αλλιώς σας βγήκε μία σχέση με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο. Ενδεχομένως να μπερδεύονται τρίτοι από το οικογενειακό του περιβάλλον και να επηρεάζουν καταστάσεις. Σκεφτείτε σοβαρά κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να δώσετε αγώνα για αυτή τη σχέση.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας