ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πιο ήπια η μέρα συγκριτικά με τις προηγούμενες καθώς έχει επιλυθεί ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολούσε και έχετε την ευχέρεια για να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Αφήστε για λίγο το μυαλό σας να ξελαμπικάρει και ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης, ανανεώστε τον επαγγελματικό σας χώρο και ξεφορτωθείτε κάθε τι περιττό.

 

Η διαίσθηση σας σας λέει να μην ακολουθήσετε την καρδιά σας και να δείτε πιο λογικά ένα ειδύλλιο που τείνει να δημιουργηθεί με άτομο από το χώρο της δουλειάς σας, δεν είναι όμως τόσο εύκολο να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας και προβλέπονται περιπέτειες στον ερωτικό τομέα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία διαφωνία με άτομο από το χώρο της εργασίας μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά θα είναι παροδικός. Η μέρα είναι λίγο περίεργη όσον αφορά τις διαθέσεις των άλλων και καλό είναι να μην σας παρασύρει το γενικότερο κλίμα και χάσετε τη δημιουργική σας διάθεση. Μία υπόθεση που έχει να κάνει με χρήματα τρίτων, θα καθυστερήσει.

 

Η συσσωρευμένη κούραση σε συνδυασμό με την ελλειπή σας διατροφή, σας προκαλούν μεγάλη ένταση και μπορεί να γίνετε πολύ δύστροποι, χωρίς να το καταλάβετε. Αφιερώστε το υπόλοιπο της ημέρας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε και τραφείτε σωστά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στον οικονομικό τομέα, επειδή όμως έχετε καλό πρόσωπο απέναντι στους συνεργάτες σας, μπορείτε να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας και προχωρούν πλέον με σταθερούς ρυθμούς τα σχέδια σας. Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές και είναι θέμα χρόνου να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

 

Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν από το απόγευμα και μετά και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με μαστορέματα. Επιδιορθώστε κάθε τι που είναι χαλασμένο, για να απομακρύνετε τη στάσιμη ενέργεια, ώστε να αφήσετε χώρο για να μπει νέα αύρα στο σπίτι.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ δημιουργική εποχή για εσάς τους Καρκίνους καθώς είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και καθώς βλέπετε την ανταπόκριση των άλλων να είναι θετική, δεν σας σταματάει τίποτα. Είναι σημαντικό να μην ποντάρετε σε συνεργασίες που παρουσίασαν μελανά σημεία καθώς έχουν πολλή αρνητική ενέργεια και δεν θα σας βγούνε σε καλό.

 

Μια έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι σας θα σας βάλει σε σκέψεις και προβληματισμό εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του. Ο προβληματισμός είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι να αποφύγετε τα χειρότερα επανεξετάζοντας τη σχέση. Μην υπομένετε συμπεριφορές που δεν θα αλλάξουν.

 

 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και επειδή είστε πολυπράγμονες, έχετε να περιμένετε από διάφορες μπάντες αποτελέσματα. Εσείς που έχετε ολοκληρώσει ένα σημαντικό εγχείρημα πάρτε λίγο το χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και κυρίως για να ξελαμπικάρει το μυαλό σας. Εξοικονομήστε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Είστε πολύ ενθουσιασμένοι με την τροπή που παίρνει η ζωή σας και έχετε πολύ δημιουργική διάθεση, που δεν θα πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη. Ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας, αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και κάντε τις σκέψεις σας τέχνη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κολλήσει σε μια συγκεκριμένη ιδέα και δεν ακούτε κανενός τη συμβουλή και εκτός ότι βάζετε σε κίνδυνο τους πόρους σας, προκαλείτε αρνητικές εντυπώσεις σε όσους σας προειδοποιούν και δεν τους ακούτε καθόλου. Μην είστε ισχυρογνώμονες και απόλυτοι. Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα.

 

Από το απόγευμα και μετά, είναι κατάλληλες ώρες για να κάνετε ένα τσεκ απ ή γυναικολογικές εξετάσεις. Όσοι έχετε ξεκινήσει διατροφή και άσκηση, ενδεχομένως να νιώσετε έντονα την ανάγκη να διακόψετε, κάτι που θα είναι μέγα λάθος. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο και μην προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας με φωνές και υστερίες. Αν κάτι σας χαλάει ή έχετε την αίσθηση πως αδικείστε, συζητήστε ήρεμα και πολιτισμένα, ώστε να κάνουν αίσθηση τα λεγόμενά σας και να μην πάνε στο βρόντο. Τακτοποιήστε κάθε είδους γραφειοκρατικές εκκρεμότητες εγκαίρως.

 

Η καθημερινή ρουτίνα σας έχει κουράσει και θέλετε με κάθε τρόπο να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής σας ή τουλάχιστον να βρείτε ένα καινούριο ενδιαφέρον που θα τονώνει το ηθικό σας και θα σας δίνει ικανοποίηση. Ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχετε ένα δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων και δύσκολα χάνετε την ψυχραιμία σας, σήμερα όμως είναι πολύ πιθανό να χάσετε την υπομονή σας και να φερθείτε απότομα σε κάποιον. Η μέρα κρύβει ορισμένες παγίδες και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να τις αποφύγετε. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας.

 

Έχετε κάποια παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας καθώς σας δίνει την εντύπωση πως σας θεωρεί δεδομένους, αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και μην αρχίζετε τις γκρίνιες αν θέλετε να έχετε ανταπόκριση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σκέψη σας πετάγεται από θέμα σε θέμα καθώς σας απασχολούν πολλά και είστε μες στην ένταση τις πρώτες πρωινές ώρες. Οικογενειακά ζητήματα που σας προβληματίζουν αποσυντονίζουν τις ενέργειές σας και πρέπει με κάθε τρόπο να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες επιπτώσεις. Μην καταπιάνεστε ταυτόχρονα με πολλά μαζί.

 

Συνήθως κρύβετε τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σας από το φιλικό σας περιβάλλον και παριστάνετε πως είναι όλα ρόδινα στη ζωή σας. Σήμερα που σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας, κάντε το και θα νιώσετε πως φεύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ πιστεύετε πως έχετε κλείσει μια συμφέρουσα συμφωνία, τα αποτελέσματα δεν σας ικανοποιούν και είστε στα πρόθυρα να δώσετε ένα τέλος, όμως οι συνέπειες θα είναι ακόμα χειρότερες. Μην είστε ανυπόμονοι και αφήστε περιθώριο να εξελιχθούν τα γεγονότα. Σήμερα αφήστε κατά μέρος την ανάλυση και ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα.

 

Θέματα εμφάνισης που σας απασχολούν ρίχνουν το ηθικό σας και δεν έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κλείνεστε ολοένα και περισσότερο στον εαυτό σας. Εφόσον δεν σας αρέσει κάτι πάνω σας, μπορείτε να το αλλάξετε. Στο χέρι σας είναι και είναι κρίμα να στεναχωριέστε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε σήμερα να πετύχετε με ιδιαίτερη ευκολία τους στόχους σας μιας και οι θετικές όψεις Ερμή και Κρόνου ευνοούν τις προσπάθειές σας, προσέξτε όμως και μην επαναπαύεστε καθώς μπορεί να προκύψουν ορισμένα απρόοπτα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Η μέρα δίνει ευκαιρίες μεν, υπάρχουν όμως και παγίδες, γι αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις ενέργειές σας.

 

Δεν σας ικανοποιεί η ερωτική σας ζωή, η σχέση σας είναι πλέον σε στασιμότητα και αναζητάτε έντονα το πάθος που θα σας κάνει να ξανανιώσετε ζωντανοί. Είστε σίγουροι όμως πως αντέχετε τόση ένταση; Σκεφτείτε σοβαρά προτού ακολουθήσετε δύσκολα μονοπάτια.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας εστιάζοντας την προσοχή σας σε επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Οι πιέσεις που δέχεστε για οικονομικά ζητήματα είναι πολλές, όμως μπορείτε να βγείτε από το αδιέξοδο αν αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας. Η μέρα δεν ευνοεί καινούριες συμφωνίες, είναι όμως κατάλληλη για μια πρώτη επαφή και βολιδοσκόπηση διαθέσεων.

 

Δημιουργική προβλέπεται η μέρα από το απόγευμα και μετά και μπορείτε να επιδιορθώσετε ή ακόμα και να ξεφορτωθείτε αντικείμενα που σας είναι πλέον άχρηστα. Ορισμένες βελτιώσεις στο σπίτι θα σας δώσουν ικανοποίηση και κίνητρο για να βάλετε μια τάξη στο χώρο σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας