ΚΡΙΟΣ

Η μέρα απαιτεί προσεχτικές ενέργειες αν πρόκειται να βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούριο εγχείρημα, ευνοεί όμως τα ξεκινήματα και την οργάνωση των πλάνων σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και θα θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε τι που μπορεί να σας προκαλεί στασιμότητα.

 

Θέματα παιδιών αυξάνουν τα έξοδα σας και μπορεί να αναβάλετε ένα ταξίδι ή μία σημαντική αγορά, ενώ δεν λείπουν και οι σπατάλες που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Στον ερωτικό τομέα, πάθη, έρωτες και χωρισμοί διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό κλίμα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή στιγμή για θέματα καριέρας καθώς δέχεστε τη θετική επιρροή των αρμονικών όψεων της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό και θα δείτε σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Ώμως, υπάρχουν και οι δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και μπορεί να δώσετε τέλος σε μία συνεργασία που δεν σας συμφέρει.

 

Γάμος/σχέση είναι σε κομβικό σημείο για εσάς που το έχετε πάρει απόφαση να αναζητήσετε την τύχη σας στο εξωτερικό και πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα από συνεχείς αλλαγές που σας συμβαίνουν. Η πολλή ανησυχία σας για το μέλλον της σχέσης, σας κάνει εριστικούς.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στρον Υδροχόο ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και την εκπαίδευση, όμως επειδή τα οικονομικά σας είναι πολύ σφιχτά και δεν σας παίρνει να γίνονται λάθη, πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεχτικά πώς θα κινηθείτε, ώστε να μην έχετε απώλειες. Παρόλα αυτά, είναι μια πολύ καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σας.

 

Κάτι κάνετε αυτή την εποχή οι Δίδυμοι και επιβαρύνετε την υγείας σας ολοένα και περισσότερο. Ενδεχομένως να το έχετε ρίξει έξω και να απολαμβάνετε τη ζωή, όμως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις διατροφικές σας συνήθειες καθώς και με τις υπερβολές με το αλκοόλ.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο υπόσχεται οικονομική τόνωση και παρόλο που μπορεί να είστε σε στενότητα, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, θα είναι πέρα από τις προσδοκίες σας. Ωστόσο, κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που δεν εξελίσσονται ομαλά, θα πρέπει να λάβουν τέλος, ώστε να μην σας προκαλούν πονοκέφαλο. Οι ενέργειες σας θα καθορίσουν το επόμενο εξάμηνο.

 

Η ερωτική σας ζωή είναι ένα αίνιγμα αυτή την εποχή και κρατάτε σιγή ιχθύος όσον αφορά τις σχέσεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολές με την έκφραση των συναισθημάτων σας και τις δεσμεύσεις με πρόσωπα που δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και ενισχύστε τις επαφές με άτομα που μπορούν να σας αναδείξουν. Η Νέα Σελήνη ευνοεί το συγκεκριμένο τομέα και αν αφοσιωθείτε στο στόχο σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Η μέρα δεν ενδείκνυται για επενδύσεις και ρίσκα που μπορούν να προκαλέσουν οικονομικές απώλειες.

 

Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, είναι εποχή ξεσκαρταρίσματος και σημαντικών αλλαγών, οι οποίες θα είναι αποτέλεσμα των δικών σας αποφάσεων. Εσείς δηλαδή θα κρίνετε με ποια άτομα θα συμπορευτείτε από εδώ και στο εξής και με ποια θα διακόψετε κάθε σχέση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα και γίνονται σημαντικά βήματα, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εργασιακές σχέσεις που χρήζουν προσοχής καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Τα οικονομικά σας έχουν πολλές προοπτικές βελτίωσης και θα πραγματοποιήσετε μία επιθυμία σας πολύ σύντομα, αρκεί να αποφύγετε τις ανώφελες σπατάλες.

 

Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, μέχρι να φτάσετε το αμήν και να γίνετε μαινόμενοι ταύροι σε υαλοπωλείο. Επειδή η μέρα είναι επίφοβη όσον αφορά τη σχέση σας, δώστε έμφαση στην τόνωση του ψυχισμού σας και όχι στην επίλυση προβλημάτων.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Καινούριες συνεργασίες που βρίσκονται στα σκαριά θα ξεκινήσουν με πολύ θετικούς οιωνούς καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί το συγκεκριμένο τομέα και είναι σημαντική μέρα για τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, είναι ακατάλλλη στιγμή για επενδύσεις και ακριβές αγορές εξαιτίας των δυσαρμονικών της όψεων με τον Δίακαι καλό είναι να τις αποφύγετε.

 

Στον ερωτικό τομέα είναι τόσες πολλές οι εναλλαγές με τις οποίες έρχεστε αντιμέτωποι, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πότε τα εννοεί αυτά που λέει το ταίρι σας, αν είναι όντως αλήθεια, ή αν είναι αποτέλεσμα του εκνευρισμού του. Ακατάλληλη στιγμή για επίλυση προβλημάτων.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα υγείας που σας απασχολούν, ρίχνουν τους ρυθμούς σας, έχετε όμως τη στήριξη της οικογένειας και δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ευχάριστες αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια, ενώ οι θετικές της όψεις με τον Ουρανό, προμηνύει θετικές εξελίξεις σε θέματα υγείας. Ενισχύστε τον οργανισμό σας.

 

Οι επιλογές σας όσον αφορά τα ερωτικά σας δεν βρίσκουν σύμφωνο το περιβάλλον σας και εκεί θα πρέπει να πατήσετε πόδι αν σκοπεύετε να διαφυλάξετε τη σχέση σας. Πάντως αν πρόκειται για κάτι εφήμερο για το οποίο δεν είστε και πολύ ενθουσιασμένοι, δεν αξίζει να μπείτε σε μπελάδες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς και σήμερα που η Νέα Σελήνη ευνοεί τις μετακινήσεις και τις επαφές, κάτι καλό θα προκύψει που θα αυξήσει το εισόδημα σας. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας στον ευρύ περίγυρο σας, τουλάχιστον μέχρι να υλοποιηθούν. Η μέρα απαιτεί ευελιξία.

 

Έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητα σας, όμως θα πρέπει να κλείσετε κάποια παρελθοντική ιστορία προτού προχωρήσετε, ώστε να μην παρεμβάλλεται το παρελθόν στην μελλοντική σας ευτυχία.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σας, γίνονται συνεχώς καινούρια πράγματα που αναπτερώνουν το ηθικό σας και εξαιτίας του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας μπορεί να σας διαφύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σας, προσέξτε όμως, καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και προκύπτουν έκτακτες ανάγκες.

 

Μέλη της οικογένειας μπορεί να μπλεχτούν στα προσωπικά σας και επειδή η υπομονή σας έχει πλέον εξαντληθεί, θα αντιδράσετε απότομα. Είστε αποφασισμένοι να μην ανεχτείτε κανενός την κριτική και με όποιο κόστος. Γάμος/σχέση ίσως περάσει μία δοκιμασία, αλλά θα είναι παροδική.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και είναι ιδανική στιγμή για καινούρια ξεκινήματα και κατάστρωση νέων σχεδίων. Προσέξτε όμως, καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, με κίνδυνο να εκτεθείτε. Η μέρα κρύβει πιθανές παγίδες.

 

Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει έντονα σκαμπανεβάσματα και πρέπει να γίνετε πιο επιλεκτικοί, προκειμένου να αποφεύγετε τις απογοητεύσεις. Ο έρωτας σας για ένα φιλικό σας πρόσωπο ενδεχομένως να μη βρίσκει ανταπόκριση, όμως φταίτε κι εσείς που εξιδανικεύετε τα γεγονότα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα αυτοκριτικής η σημερινή και μπορεί να γίνετε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, κάτι που θα σας προκαλέσει απογοήτευση και θυμό. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας καλεί να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ώστε να πάρετε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και έχετε την ευχέρεια για λήψη αποφάσεων.

 

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με τις διατροφικές σας συνήθειες. Η επιθυμία σας για κραιπάλες μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος, όμως πρέπει να δράσετε προτού πάρετε την κάτω βόλτα. Ιδανική στιγμή για να ζητήσετε τις συμβουλές ενός ειδικού.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας