ΚΡΙΟΣ

Κάποια νέα που περιμένετε και έχουν σχέση με το εξωτερικό, ενδεχομένως να καθυστερήσουν καθώς είναι λίγο θολό το τοπίο στον συγκεκριμένο τομέα και εξαιτίας αυτού, θα έχετε μία εριστική διάθεση που σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει αν έρθετε σε επαφή με συνεργάτες ή με πρόσωπα που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σας. Προσοχή στις μετακινήσεις.

 

Μεγάλη πιθανότητα έντονων διαπληκτισμών μεταξύ ατόμων που ανήκουν στο ανδρικό φύλο για ερωτικά θέματα θα αλλάξουν τις σχέσεις δια παντός. Είναι δύσκολη η μέρα όσον αφορά τις σχέσεις σας και είναι εντελώς απρόβλεπτες οι εξελίξεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φόροι, δάνεια και λοιπές οφειλές που σας απασχολούν ενδεχομένως να μην είναι ξεκαθαρισμένα και θα συναντήσετε εμπόδια στη διεκπεραίωση τους. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να σας διαβάλλουν προκειμένου να έχουν προσωπκό όφελος και είναι επιτακτική η ανάγκη επανεξέτασης των σχέσεων σας.

 

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας για ένα νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας, είναι κακός σύμβουλος και δεν βλέπετε ή δεν θέλετε να δείτε ορισμένα μελανά σημεία της σχέσης. Καλό είναι πάντως, να μην αποφεύγετε την πραγματικότητα τρέφοντας αυταπάτες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν είναι ξεκάθαροι οι όροι μιας συμφωνίας και είστε ανήσυχοι, σήμερα όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις και δεν προβλέπεται κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη. Νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών συναντούν δυσκολίες, ενώ πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αν ταξιδεύετε με το όχημα σας. Οργανώστε τα οικονομικά σας.

 

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Μην αμελείτε τις επισκέψεις στο γιατρό σας και βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Το συνεχές άγχος σας έχει καταβάλλει και είναι απαραίτητη η τόνωση της φυσικής σας κατάστασης. Η άσκηση έχει ευεργετική δράση στον ψυχισμό σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν προχωρούν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες σας καθώς υπάρχουν διαδικαστικές κωλυσιεργίες και αρχίζετε να αμφιβάλλετε σχετικά με συνεργασίες που βρίσκονται στα σκαριά. Άρης και Ποσειδώνας σε δυσαρμονικές όψεις προκαλούν εμπόδια στην εφαρμογή των σχεδίων σας και ανατροπές σε ότι έχει να κάνει με το υγρό στοιχείο.

 

Αποφύγετε να ρισκάρετε μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια καθώς υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων. Η μέρα είναι αμφιλεγόμενη καθώς η διάθεση σας παρουσιάζει μεταπτώσεις, με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς στο αλκοόλ. Αποφύγετε τις υπερβολές που θα επιβαρύνουν το συκώτι σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Επενδύσεις και σημαντικές αγορές καλύτερα να τις καθυστερήσετε καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται. Άρης και Ποσειδώνας σε δυσαρμονικές όψεις προκαλούν αστάθεια και μπορεί να βγείτε χαμένοι, ή να μετανιώσετε για κάποιο λόγο. Στον τομέα της εργασίας μπορεί να προκληθούν προστριβές με εργοδότες, ενώ πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας του εντερικού συστήματος.

 

Μία πρόσφατη σχέση σας προβληματίζει εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας και κρατάτε κάποιες αποστάσεις ως άμυνα, ώστε να μην επενδύσετε συναισθηματικά με κίνδυνο αργότερα να αργότερα πληγωθείτε. Ωστόσο, έχετε αρχίσει ήδη να νιώθετε έντονα συναισθήματα που δεν μπορείτε να κοντρολάρετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ευχάριστη είδηση που θα αφορά τις επενδύσεις ή την επιχείρηση σας, θα σας δώσει χαρά και θα ξεχάσετε για λίγο θέματα που σας προκαλούν άγχος. Γενικά πρέπει να περιορίσετε τις αρνητικές σκέψεις και τον προβληματισμό, ώστε να διαφυλάξετε την υγεία σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος εντάσεων με ανώτερα στελέχη.

 

Επικοινωνιακής φύσεως προβλήματα προκαλούν αστάθεια σε μία νέα σχέση και δεν είστε καθόλου σίγουροι για το τι μέλλει γενέσθαι. Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά μπερδεμένη και δεν είναι ώρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Σελήνη και Ουρανός σε δυσαρμονικές όψεις προκαλούν ανατροπές.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξετε την επιχείρηση σας, αρκεί να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Συνεργασίες και πειραματισμοί με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, καλύτερα να τις αποφύγετε. Η μέρα έχει σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τα οικονομικά σας και ενώ θα δείτε κάποια βελτίωση, θα προκύψουν έξοδα και έκτακτες ανάγκες.

 

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Και για τους ελεύθερους μπορεί να προκύψει κάτι καλό και ειδικά σήμερα που ο Ερμής είναι σε καλές όψεις με τον Ουρανό, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετακινήσεις και επικοινωνία θα συναντήσουν προβλήματα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μπορεί δηλαδή, να χάσετε την επαφή με ένα συνεργάτη σας και να ανατραπούν σημαντικά θέματα της δουλειάς σας. Ωστόσο, τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία.

 

Στον οικογενειακό τομέα θα προκληθούν εντάσεις λόγω ασυμφωνίας απόψεων που θα έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά σας σχέδια και είναι αμφίβολες οι εξελίξεις. Θέματα υγείας που σας απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση, αρκεί να φροντίσετε τον εαυτό σας και να μη σκέφτεστε αρνητικά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλή στιγμή για τα οικονομικά σας καθώς αρχίζετε να ανταμείβεστε για τους κόπους σας, δεν είναι όμως κατάλληλη για επενδύσεις και ακριβές αγορές.Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ευνοούνται και μπορείτε να πιάσετε τους στόχους σας, αρκεί να είναι συγκεκριμένοι. Προσέξτε λίγο ένα οικογενειακό θέμα που έρχεται στο προσκήνιο.

 

Στον ερωτικό τομέα δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση και δεν ξέρετε πώς να φερθείτε σε ένα νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας. Ωστόσο, απολαμβάνετε στιγμές ερωτικού παιχνιδιού και μέσα από το φλερτ, έχετε ξανά βρει τον εαυτό σας. Μη δίνετε υποσχέσεις και μην προτρέχετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο θέμα και οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας, εσείς είστε σε μια εντελώς δική σας πραγματικότητα. Άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε κι άλλα απαντάτε. Πάτε με τη ροή και μην πιέζετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά όλους τους άλλους. Πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλές φορές δεν εξαρτάται από εμάς.

 

Επικοινωνιακά δεν είστε και στα καλύτερά σας και υπάρχει περίπτωση να νιώσετε αρκετή αμηχανία κατά τη διάρκεια κάποιων συναντήσεων που θα έχετε και δε θα βλέπετε την ώρα να φύγετε. Μια καινούρια γνωριμία δε σας γεμίζει και πολύ το μάτι. Δεν είναι ανάγκη να γίνετε κολλητοί με τον καθένα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν ξέρετε τι θέλετε και επειδή είστε σε μια συνεχή αναζήτηση, δύσκολα μένετε επικεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας, αλλά θα χρειαστεί να βρείτε σύντομα τους ρυθμούς σας, ώστε να μην χαθούν ευκαιρίες. Μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τις ανάγκες του σπιτιού, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας.

 

Μια αλλαγή στη στάση του συντρόφου σας θα σας προβληματίσει, αλλά μην βιάζεστε να βάλετε με το νου σας το κακό. Πιθανόν να θέλει να σας κάνει κάποια έκπληξη. Αν είστε ελεύθεροι, θα λογοφέρετε έντονα με κάποιο πρόσωπο που είναι πολύ πιθανό στην πορεία να ερωτευτείτε φλογερά.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Θα ακούσετε κάτι ενδιαφέρον σήμερα που θα σας δώσει αφορμή για να ασχοληθείτε ξανά με κάποιο πλάνο που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας καθώς ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, καλύτερα όμως να κάνετε λίγη υπομονή και να μείνετε μόνο στο επίπεδο της έρευνας. Η αναποφασιστικότητα σας βγάζει εκτός ρυθμού.

 

Ρίξτε την προσοχή σας σε θέματα που δεν πλήττουν την ψυχολογία σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσετε. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε σας στρεσάρει και δώστε έμφαση στην προσωπική σας φροντίδα και ξεκούραση. Ημέρα ιδανική για ανάπαυλα και αναπλήρωση δυνάμεων.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας