ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά αισιόδοξους καθώς μπαίνουν σε μια ομαλή ροή οι επαγγελματικές σας υποθέσεις και είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας. Δίας και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις διευκολύνουν τα έργα σας, όμως επειδή ο Δίας κάνει και δυσαρμονικές όψεις με Ήλιο και Ερμή, αποφύγετε συναντήσεις με άτομα κύρους.

 

Η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη και μπορεί να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός φιλικού σας προσώπου κάτι που θα προκαλέσει ρήξη στη σχέση σας. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως, προσέξτε σε ποιους δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις και τις συνεργασίες καθώς η μέρα είναι ασταθής όσον αφορά θέματα καριέρας, όμως, ενδείκνυται για έρευνα και συλλογή πληροφοριών. Ήλιος, Δίας και Ερμής σε δυσαρμονικές όψεις δεν ευνοούν την επικοινωνία, ούτε τις καινούριες συμφωνίες, ωστόσο επειδή κάνει καλή όψη με τον Ουρανό, σας δίνονται ευκαιρίες.

 

Προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σας που κάνουν την εμφάνιση τους, δεν θα καταφέρετε να τα επιλύσετε σήμερα. Το κλίμα είναι εκρηκτικό στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και δεν είναι ώρα για να θίξετε σημαντικά ζητήματα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ξεκινήστε τη μέρα με αισιοδοξία και θετική σκέψη, κάντε μία επανεξέταση του προυπολογιμού σας ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε και αποφύγετε το άγχος και τη βιασύνη. Ταξίδια για εμπορκούς σκοπούς, και επικοινωνία με σημαντικά προσωπα, δεν ευνοούνται, κάτι καλό όμως βρίσκεται καθ' οδόν όσον αφορά θέματα καριέρας.

 

Οι δυσαρμονικές όψεις του Δία με Ήλιο και Ερμή, φέρνουν εντάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και υπάρχει κίνδυνος καβγάδων με τον πατέρα. Κρατήστε ψύχραιμη στάση και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας ενώ επικρατεί τεταμένη ατμόσφαιρα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πολλή διάθεση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας ξεκινά η εβδομάδα και θα καταφέρετε πολλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Η μέρα δεν ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με εργοδότες, ειδικά αν πρόκειται να θίξετε οικονομικά θέματα. Ωστόσο, μπορεί να ξεκινήσει μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία, που θα αυξήσει τα κέρδη σας.

 

Πολύ ευχάριστες αλλαγές προβλέπονται στον ερωτικό τομέα και είναι ιδανική στιγμή για να διεκδικήσετε οι ελεύθεροι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και έχετε την άνεση να συζητήσετε για θέματα που σας απασχολούν ώστε να πάρετε αποφάσεις με το ταίρι σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη, οι ιδέες σας πολλές και είναι μια καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σας, όμως πρέπει να αποφύγετε ενέργειες που μπορούν να σας φέρουν αντιμέτωπους με το νόμο. Μπορεί για παράδειγμα, να παρκάρετε λόγω βιασύνης σε ακατάλληλο σημείο και να δεχτείτε μία κλήση. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις σπατάλες.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν προβλήματα και προσπαθείτε να συμβάλλετε στην επίλυση τους, ενδεχομένως όμως να μην είναι στο χέρι σας και είστε αρκετά ανήσυχοι. Ωστόσο, είναι σημαντική η στήριξη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν υπολογίζετε κανένα κόστος.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση σας να ανεξαρτητοποιηθείτε όσον αφορά τα επαγγελματικά σας είναι έντονη, όμως μπορεί να πέσετε σε παγίδα αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας σήμερα. Η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη και βλέπετε πολύ αισιόδοξα τις καταστάσεις, κάτι που δεν σας βοηθά στην προκειμένη φάση. Ακούστε τις συμβουλές από άτομα που έχουν γνώσεις και εμπειρία.

 

Ό,τι θυμάστε χαίρεστε, σήμερα όμως, καλό είναι να αποφύγετε τις αναδρομές στο παρελθόν. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Κάντε γυμναστική, περίπατο, γιόγκα και ό,τι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αποπνέετε έναν αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που γοητεύει τους συνομιλητές σας και μπορείτε με άνεση να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε, αρκεί οι προσδοκίες σας, να μην είναι παράλογες. Το ένστικτό σας είναι ισχυρό, οπότε είναι πολύ δύσκολο να εξαπατηθείτε. Ενδεχομένως να προφυλάξετε και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο από κακοτοπιά που θα προβλέψετε.

 

Σχέσεις με αδέλφια μπορούν να βελτιωθούν και να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις δίχως να δεχτείτε αντιστάσεις. Οι προοπτικές είναι όλες με το μέρος σας και δεν θα πρέπει να αμφιβάλλετε καθόλου για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονο προβληματισμό και αγωνία κυρίως για θέματα υγείας, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ενδεχομένως να διανύει μια δύσκολη φάση της ζωής του και είστε συνεχώς στο πλευρό του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να συντονίσετε τις διάφορες υποχρεώσεις σας ώστε να μην μείνουν πίσω. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και τουλάχιστον δεν ανησυχείτε και για αυτά.

 

Σχέση/γάμος έρχονται σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα και θα χρειαστείτε τη στήριξη του συντρόφου σας, οπότε θα πρέπει να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, ώστε να σας σταθεί αναλόγως των περιστάσεων. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, δεν σας βοηθά καθόλου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αρκετές προοπτικές σήμερα για κέρδη και επιτυχίες καθώς ο τομέας της επικοινωνίας είναι υπό την εύνοια της Σελήνης και μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να το πάρετε ζεστά και να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε επαφές που θα βελτιώσουν τα επαγγελματικά σας. Μην πετάγεστε και ακούστε με ενδιαφέρον τις πληροφορίες.

 

Παιδιά και σπίτι είναι βασικό σας μέλημα και θα περάσετε αρκετό χρόνο σε αγορές και εμπορικά καταστήματα για να προμηθευτείτε διάφορα αγαθά. Προετοιμαστείτε Ιδιαίτερη προσοχή με το ξόδεμα χρημάτων. Μην παρασύρεστε από την πληθώρα που θα δείτε γύρω σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιακά θέματα δεν σας ενδιαφέρουν και πολύ καθώς είστε απορροφημένοι από μια κρίσιμη κατάσταση που σας απασχολεί. Η μέρα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, το θέμα είναι εσείς ποια θα κρατήσετε και ποια θα αφήσετε να επηρεάσουν τον ψυχισμό σας. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που σας προβληματίζει, αυτό που χρειάζεστε κυρίως είναι η θετική σκέψη.

 

Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο που δεν αργεί να έρθει η συνολική μεταμόρφωσή σας, αλλά επειδή κάθε φορά που πρόκειται να συμβούν σημαντικές αλλαγές μας φοβίζει το άγνωστο, θέλουμε να κάνουμε πίσω. Πολύ σύντομα θα έχετε ξεφορτωθεί ένα τεράστιο βάρος από πάνω σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα και θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, δίχως να χάνετε καθόλου χρόνο. Ταυτόχρονα, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική αύξηση του εισοδήματός σας που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο και θα ανέβει το ηθικό σας στα ύψη, οπότε δράστε εγκαίρως.

 

Μια νέα παρουσία είτε στον χώρο της δουλειάς, ή στην παρέα σας, θα σας γυαλίσει το μάτι και θα κλέψει τη σκέψη σας. Η βελτίωση της εμφάνισής σας έρχεται σε πρώτο πλάνο, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, ώστε να παραμείνετε ο εαυτός σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ορισμένα προβλήματα που κάνουν την εμφάνισή τους σε σχέση με διαδικαστικά ζητήματα θα ανατρέψουν προσωρινά τα σχέδιά σας, αλλά θα είναι για καλό καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε λεπτομερώς την κάθε σας ενέργεια, δίχως να βασίζεστε σε λόγια τρίτων. Αποφύγετε σήμερα την λήψη σημαντικών αποφάσεων και την έναρξη καινούριων έργων.

 

Στο σπίτι και την οικογένεια επικρατεί αρμονία και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, εκτός από έναν προβληματισμό του συντρόφου σας που θα χρειαστεί να του δώσετε κουράγιο. Η ευαισθησία που θα δείξετε θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σας και ενδεχομένως να την ενδυναμώσει κιόλας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας