Κριός

Ένα ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να κατασταλάξετε επιτέλους σε μια θέση και να απορρίψετε οτιδήποτε περιττό και αχρείαστο. Η απόσταση από τη ρουτίνα, βέβαια, μπορεί να επιτευχθεί και με πολύ πιο εύκολους τρόπους.

Μη λέτε λόγια που δεν εννοείτε, Κριοί, ειδικά σήμερα. Δεν θέλει και πολύ ένα ορισμένο άτομο για να παρεξηγηθεί, ακόμα μια φορά.

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη αναπτερώνει το ηθικό σας, αλλά ίσως σας δώσει λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση απ’ όσο πρέπει. Προσέξτε σε ποιούς απευθύνεστε σήμερα και κυρίως πώς απευθύνεστε.

Βοηθήστε όποιον σας χρειάζεται και μην περιμένετε άμεσα ανταλλάγματα. Ο τροχός θα γυρίσει υπέρ σας εν καιρώ και σίγουρα δεν θα σας αφήσει καθόλου παραπονεμένους.

 

Δίδυμος

Είναι καλό να συζητάτε ευθέως τα θέματα που ενδέχεται να προκαλέσουν τριβές μελλοντικά, αλλά δεν είναι συνετό να αφήνετε την ένταση να παρασύρει και άλλα πρόσωπα, άσχετα με το θέμα. Οι κοινωνικές σας σχέσεις είναι το διακύβευμα, τώρα.

Καταλαγιάζουν οι οικογενειακοί διαπληκτισμοί και εγκαινιάζεται μια περίοδος αρμονίας για τις στενές σας σχέσεις.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη σας βοηθάει να ανοίξετε εκείνα τα κουτάκια στο μυαλό σας που παρέμεναν επίτηδες κλειστά, αλλά ο τρόπος που θα διαχειριστείτε το περιεχόμενό τους είναι δική σας ευθύνη. Μην προτρέξετε για κανέναν λόγο.

Ένα επαγγελματικό ζήτημα θα σας προβληματίσει αρκετά και θα σας φέρει ενώπιον ενός προσώπου που αποφεύγετε να συναναστρέφεστε.

 

Λέων

Μη φοβάστε αυτούς που το παίζουν δυνατοί και ατρόμητοι, Λέοντες. Συνήθως υποκρίνονται και στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύθραυστοι απ’ ό, τι δείχνουν. Αντιμετωπίστε τους με απάθεια.

Οι Σκορπιοί σας βάζουν αινίγματα σήμερα, προσπαθώντας να σας προσελκύσουν με τον τρόπο που νομίζουν ότι θα σας συναρπάσει περισσότερο. Μην τους πάρετε απ’ τα μούτρα.

 

Παρθένος

Αρκετά δεν κράτησε η αποχή, βρε Παρθένοι; Δείξατε την πυγμή σας, η άλλη πλευρά κατάλαβε τη θέση σας, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα για μια επανένωση. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο προσεκτικά.

Άνοδος σας περιμένει στα οικονομικά, την οποία όμως πρέπει να αντιμετωπίσετε με μετριοπάθεια και ρεαλισμό. Τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά.

 

Ζυγός

Όλοι προσπαθούν να σας σπρώξουν προς μια συγκεκριμένη επιλογή, αλλά εσείς διαφωνείτε. Η ζωή είναι δική σας και ο κίνδυνος αποτυχίας αφορά μόνο εσάς (άντε και κάνα-δυο άλλους). Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Βρίσκεστε πολύ κοντά στην αποκατάσταση της ερωτικής σας σχέσης με ένα πρόσωπο, αλλά ένα εμπόδιο στέκεται ακόμα ανάμεσά σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα, ο έρωτας σας παίζει επικίνδυνα παιχνίδια, αφού σας οδηγεί σε ένα πρόσωπο, που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα δείτε με άλλα μάτια. Τα πράγματα είναι ακόμη ευμετάβλητα, όμως, γι’ αυτό μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας δεσμεύσουν.

Φλερτάρετε με τη μελαγχολία λόγω Ερμή, αλλά έχετε τη δύναμη να ανακάμψετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

Τοξότης

Αρκετά κάνατε πίσω στα θέλω και τα πιστεύω σας, Τοξότες! Ήρθε η ώρα να γίνετε πιο επίμονοι και διεκδικητικοί, ακόμα κι αν στο τέλος βγείτε και κάπου λάθος. Ο Δίας σας δίνει την αποφασιστικότητα που έχετε ανάγκη, ανοίγοντάς σας ουσιαστικά το δρόμο προς την αλλαγή.

Τα επαγγελματικά συμπλέκονται επικίνδυνα με τα προσωπικά. Είστε σίγουροι ότι το επιθυμείτε αυτό;

 

Αιγόκερως

Μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας, Αιγόκεροι, όσο δελεαστικός κι αν είναι ο εκάστοτε αντιπερισπασμός. Έχετε μείνει πίσω σε έναν συγκεκριμένο τομέα και κανένας δεν θα κάνει τα στραβά μάτια για χάρη σας.

Πρόοδος στα ερωτικά- η διστακτικότητα που σας χαρακτήριζε, επιτέλους σας εγκαταλείπει, δίνοντας τη θέση της στην πρωτόγνωρη τόλμη.

 

Υδροχόος

Πριν λίγο απαλλαχτήκατε από μια μεγάλη εξάρτηση, μην ξαναπέσετε τώρα στο ίδιο λούκι, Υδροχόοι. Είστε επιρρεπείς στο να προσκολλάστε σε κάποια πρόσωπα και αυτή η τάση είναι κάτι που πρέπει να καταπολεμήσετε σκληρά και άμεσα.

Οι Ιχθείς και οι Κριοί σας δίνουν εναλλακτικές λύσεις στα επαγγελματικά και τα πράγματα ξαφνικά δεν φαίνονται τόσο σκούρα.

 

Ιχθύς

Ο ρομαντισμός είναι έντονος στην ατμόσφαιρα σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σας παρασύρει σε μέρη, απ’ όπου η λογική απουσιάζει εντελώς. Ζυγίστε τα πράγματα και θα δείτε ότι εκκρεμούν ακόμη ανοιχτοί λογαριασμοί με το παρελθόν.

Ένα πρόσωπο απ’ τη δουλειά σας ανοίγει τα μάτια και του χρωστάτε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ