ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε αρμονικές όψεις με το Ήλιο και τον Ουρανό, ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες συναντήσεις με ασημαντικά πρόσωπα. Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων του Άρη με τον Ποσειδώνα.

 

Την Κυριακή, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς επηρεάζει θετικά τον τομέα της φιλίας και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ωστόσο, στον ερωτικό τομέα προβλέπονται εντάσεις, οι οποίες θα αφορούν καινούριες και όχι μόνιμες σχέσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το διήμερο θα είναι πολύ ευχάριστο και θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Τα οικονομικά σας και θέματα καριέρας είναι σε σταθερή πορεία, προσέξτε όμως τις υπερβολές με τα έξοδα για την προσωπική σας ευχαρίστηση. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα.

 

Την Κυριακή που περνά ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στους Ιχθύς, ευνοεί την κοινωνική σας ζωή καθώς και τα ερωτικά σας και μπορείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχει αρχίσει να σας ενδιαφέρει ερωτικά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα συναντάτε εμπόδια που σας κόβουν τη φόρα σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και δυσκολεύεστε να υλοποιήσετε ένα νέο εγχείρημα, όμως, επειδή είναι θέμα χρόνου να δείτε σημαντική αύξηση των εσόδων σας, μην ασχολείστε με θέματα που δεν προχωρούν. Προτιμήστε το Σάββατο για να επιλύσετε θέματα με το ταίρι σας.

 

Την Κυριακή, προβλέπονται εμπόδια στις μετακινήσεις σας και οι συνεννοήσεις σας όμως, δεν θα είναι εύκολες. Ο ερωτικός τομέας και αυτός του γάμου, θα περάσουν έντονα σκαμπανεβάσματα και σχέσεις που είτε είναι πρόσφατες είτε δεν έχουν γερά θεμέλια, θα ταρακουνηθούν έντονα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αναπάντεχα θετική εξέλιξη στον οικονομικό τομέα, θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα σας και είναι ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ωστόσο, στον τομέα των μετακινήσεων προβλέπονται ορισμένα εμπόδια που θα παίξουν με την υπομονή σας. Αποφύγετε τον εκνευρισμό στο τιμόνι.

 

Την Κυριακή, η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω, σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση ή το γάμο σας, διαφορετικά θα προκύψουν προβλήματα. Αν όμως είστε εκνευρισμένοι, κουρασμένοι, κλπ, προσέξτε πώς θα φερθείτε και μην ανακινείτε σοβαρά θέματα.

 

 

ΛΕΩΝ

Μακρινά ταξίδια στο εξωτερικό για επαγγελματικούς σκοπούς δεν ευνοούνται το Σάββατο, λόγω των δυσαρμονικών όψεων του Άρη με τον Ποσειδώνα και γενικά, καλό είναι να μην ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα. Δώστε έμφαση στη δημιουργικότητα σας και κυρίως στην φυσική και ψυχική σας ευεξία. Επαφές με φίλους επιβάλλονται!

 

Την Κυριακή, η είσοδος της Αφροδίτης στους ιχθύς, φέρνει μία αρμονία τη σχέση ή το γάμο σας και προβλέπονται όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς Σελήνη και Ποσειδώνας είναι σε δυσαρμονικές όψεις και υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να σας καταβάλλει πιθανή αναβολή σχετικά με ένα σύντομο ταξίδι και θα είστε μες στη γκρίνια. Με το να παραπονιέστε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, εκτός φυσικά από τις διαθέσεις των οικείων σας προσώπων. Πρέπει να ελίσσεστε περισσότερο οι Παρθένοι, ώστε να μην εξαρτάστε από τα γεγονότα. Αποφύγετε μέσα στο διήμερο την επίλυση προβλημάτων.

 

Την Κυριακή, ιδιαίτερη προσοχή εσείς που περιμένετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Αποφύγετε την κούραση και κυρίως τις εντάσεις. Πρόσφατες σχέσεις θα περάσουν μία δοκιμασία λόγω αδυναμίας επικοινωνίας, όμως δεν είναι απαραίτητο να διαλυθούν.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο, έχετε όμως πολλά έξοδα που έχουν σχέση με την επιχείριση σας και πρέπει να είστε προσεχτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα τυχερά παιχνίδια καθώς είστε επιρρεπείς στον τζόγο αυτή την εποχή και περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια.

 

Θέματα υγείας που σας απασχολούσαν αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά και είστε πολύ αισιόδοξοι. Την Κυριακή, ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση, ώστε να είστε φρέσκοι και ανανεωμένοι από εβδομάδα. Η ερωτική σας ζωή είναι σε άνθηση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να ξοδεύετε πολλά χρήματα στην επιχείρηση σας ή σε εγχειρήματα που είναι στα σκαριά, όμως μάλλον αμελείτε κάποιους κοντινούς συνεργάτες που σας στηρίζουν συνεχώς και προκαλείτε πρόσφορο έδαφος για να προκληθεί δυσαρέσκεια. Το Σάββατο, μπορείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία.

 

Την Κυριακή, θα αυξηθούν τα έξοδα σας εξαιτίας των πολλών μετακινήσεων,όμως θα είναι μία όμορφη μέρα. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης καθώς Άρης και Ποσειδώνας σε δυσαρμονικές όψεις, σας κάνουν επιρρεπείς σε ατυχήματα. Αποφύγετε τη βιασύνη στο δρόμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκεί που πηγαίνετε να ξεμείνετε από χρήματα, μια ευχάριστη ανατροπή στον οικονομικό τομέα θα σας βγάλει από το άγχος και προβλέπεται ένα όμορφο διήμερο. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε αρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ουρανό, φέρνει θετικά γεγονότα στη ζωή σας και είναι ιδανική στιγμή για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

Η Κυριακή θα είναι δύσκολη μέρα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αν αφήσετε να σας παρασύρει η παρόρμηση της στιγμής, θα προκληθεί ένα δυσάρεστο κλίμα στον οικογενειακό τομέα. Θέματα παιδιών θα απαιτήσουν την προσοχή σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανή ασυνεννοησία με φιλικά σας πρόσωπα θα σας αγανακτήσει και θα επιλέξετε ορισμένα από αυτά για να κάνετε μία εκδρομή ή μία έξοδο. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας μιας και έχετε μία τάση για υπερβολές. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν πηγή άγχους στο μέλλον.

 

Την Κυριακή, περνά η Σελήνη στο ζώδιο σας και εντείνει την ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια για τη σχέση σας, σε σημείο που μπορεί να γίνετε πιεστικοί, προκαλώντας τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Αποφύγετε τις αψυχολόγητες σκηνές ζηλοτυπίας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μετακινήσεις σας θα γίνουν με δυσκολία και μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι απέναντι σε συνεργάτες αν δεν καταφέρετε να δώσετε το παρόν σε σημαντικά ραντεβού εγκαίρως. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Επίσης, αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Μπορεί να αλλάξετε γνώμη αργότερα.

 

Η συσσωρευμένη κούραση σε συνδυασμό με το συνεχές άγχος επηρεάζουν την υγεία σας και σε ανύποπτο χρόνο έρχεστε αντιμέτωποι με θέματα υγείας τα οποία σας προκαλούν ανησυχία. Την Κυριακή, αφιερώστε την στον εαυτό σας και στην φυσική και ψυχική σας ευεξία..

 

 

ΙΧΘΥΣ

Όσο κι αν θέλετε να είστε τυπικοί στη δουλειά σας, υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και απρόοπτα. Αν μια κατάσταση δεν είναι στο χέρι σας να αντιμετωπιστεί, δεν κερδίζετε τίποτα με το να ωρύεστε και να καταριέστε την ώρα και τη στιγμή. Μέσα στο διήμερο θα συναντήσετε εμπόδια και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

 

Την Κυριακή, περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τον πατέρα και γενικά με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Ελεύθεροι κα μη, έχετε έντονα τη διάθεση να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ώστε να γίνετε πιο θελκτικοί.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας