ΚΡΙΟΣ

Νομικά ζητήματα και ταξίδια δεν ευνοούνται σήμερα, ασχέτως αν έχετε έντονες τάσεις φυγής. Η Σελήνη στον Τοξότη σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα σας καλεί να φυλάτε τα νώτα σας καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα. Δώστε έμφαση σε πρακτικά θέματα όσον αφορά τα σχέδια σας.

 

Πολλά νεύρα και έλλειψη διάθεσης για να επανέλθουν οι ισορροπίες στη σχέση σας, καθιστούν αδύνατη τη βελτίωση της. Η εριστική σας διάθεση μπορεί να οφείλεται στη συνεχή απουσία του/ης συντρόφου σας, με αποτέλεσμα να εστιάζετε συνεχώς στα μελανά σημεία της σχέσης σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον που προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιά και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με ποιους μοιράζεστε σημαντικές πληροφορίες. Συνεργαίες με πρόσωπα που δεν τα γνωρίζετε καλά καλύτερα να τις αποφύγετε, εκτός κι αν έχετε απτά στοχεία για τη φερεγγυότητα τους.

 

Στον οικογενειακό τομέα είναι ομαλές οι σχέσεις σας και είναι μια καλή στιγμή για να ανακοινώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί να έχουν να κάνουν με την επισημοποίηση της σχέση σας, ή με ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία θετική ανατροπή στα οικονομικά σας, θα σας δώσει το προβάδισμα και θα τακτοποιηθούν πολλές από τις υποθέσεις σας, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να καλύψετε και προσωπικές σας επιθυμίες. Θέματα που σας απασχολούσαν έντονα αρχίζουν να βρίσκουν τους ρυθμούς τους και μπορείτε να πάρετε μία ανάσα.

 

Ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από το χώρο της εργασίας δεν προχωρά όπως θα θέλατε και πλέον αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση που ούτε κι εσείς δεν ξέρετε πώς θα εξελιχθεί. Αρχικά μην πανικοβάλλεστε και κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομονώστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας προσωπικές υποθέσεις που σας απασχολούν, ώστε να μείνετε απερίσπαστοι και συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Μέσα από ένα ταξίδι σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε σπουδαία πρόσωπα που θα σας ωφελήσουν και θα βρείτε ευκαιρίες για να ενισχύσετε το εισόδημα σας.

 

Έχετε πάρει τα πάνω σας τώρα που βλέπετε την εμφάνισή σας να βελτιώνεται και είστε πιο πρόθυμοι/ες να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα. Η μέρα ευνοεί τις επαφές και τις εξόδους και καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας μπορεί να εξελιχθεί όμορφα η βραδιά.

 

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα έχετε έμπνευση και οι ιδέες σας είναι πολλές, οπότε θα πρέπει να αξιοποιήσετε την ευκαιρία εξασκώντας τα ταλέντα σας και προωθώντας τη δουλειά σας. Η μέρα μπορεί να αποβεί αρκετά αποδοτική, αρκεί να μην καταπιάνεστε με πολλά θέματα ταυτόχρονα και χάνετε τον προσανατολισμό σας. Βήμα – βήμα θα προσεγγίσετε το στόχο σας.

 

Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας αν σκοπεύετε να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας και την οικογένεια. Η αφηρημάδα σας μπορεί να σας κοστίσει ακριβά και δεν είναι ώρα για να χάνετε χρήματα. Μια αναπάντεχη συνάντηση θα αλλάξει τη διάθεση σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας εξαρτάται από τη διάθεσή σας να κυνηγήσετε τους στόχους σας και δεν έχει να κάνει με την τύχη. Ενδεχομένως να διανύετε μια εποχή που αρχίζουν να μπαίνουν κάποια θέματα σε μια φυσιολογική ροή, έχετε όμως ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να πείτε ότι ησυχάσατε. Καινούριες προτάσεις συνεργασίας μπορούν να αποβούν συμφέρουσες.

 

Η συζήτηση με το ταίρι σας μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα θέλατε και να μην καταφέρετε να βρείτε τελικά μια χρυσή τομή σχετικά με τις ανάγκες σας και αυτές του/ης συντρόφου σας. Ο εγωισμός σας σας τυφλώνει και βλέπετε μονόπλευρα τα γεγονότα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε συγκεκριμένους στόχους για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και βασιστείτε κυρίως στις δυνάμεις σας. Υποσχέσεις που θα ακούσετε θα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και δεν είναι ώρα για να σπαταλάτε αδίκως το χρόνο σας. Αν είστε σταθεροί στα σχέδιά σας, θα βρείτε σίγουρα την κατεύθυνση που θα αυξήσει το εισόδημά σας.

 

Οι πολλές ώρες απουσίας από το σπίτι ενδεχομένως να δημιουργήσουν κενά στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα το νιώσετε έντονα σήμερα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, ώστε να μην γίνει το χάσμα μεταξύ σας αγεφύρωτο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε μέσα στην καθημερινότητά σας τη γυμναστική και θα δείτε πολύ σύντομα τα θετικά αποτελέσματα τόσο στο σώμα σας όσο και στην ψυχολογία σας. Η καθιστική εργασία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία σας αν μη τη άλλο.. Η μέρα ευνοεί περισσότερο θέματα οργάνωσης, παρά καινούρια εγχειρήματα, εκτός κι αν παραμείνουν σε επίπεδο έρευνας.

 

Μέσα από ένα ταξίδι σας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ερωτευτείτε, κρατήστε όμως κάποιες άμυνες και μην προεξοφλείτε τίποτα. Ενδεχομένως να νιώσετε έντονο πάθος, αλλά θα είναι παροδικό, οπότε μην δίνετε υποσχέσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό και άγχος. Οι μετακινήσεις σας γίνονται με αρκετή καθυστέρηση και αναγκαστικά ορισμένες υποθέσεις πηγαίνουν πίσω. Ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης, στείλτε e-mail και κάντε τηλεφωνήματα. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς στο χώρο της δουλειά σας.

 

Δεν έχετε ξεπεράσει έναν πρόσφατο χωρισμό και νιώθετε έντονα την ανάγκη να περάσετε κάποιο χρόνο μακριά από κόσμο, ώστε να συνειδητοποιήσετε αυτό που συνέβη. Βιώστε τα συναισθήματά σας, αλλά θα πρέπει σε κάποια φάση να το πάρετε απόφαση και να συνεχίσετε τη ζωή σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ενθουσιασμένοι σχετικά με μια νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά σας και δεν θέλετε να ακούτε δυσάρεστα σενάρια που ρίχνουν το ηθικό σας. Πάντως αν κάποιος σας δώσει μια συμβουλή σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξετε, ακούστε την με προσοχή. Ιδανική στιγμή για να βάλετε προτεραιότητες στα έξοδά σας, ώστε να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο.

 

Πιθανή αδιαθεσία ρίχνει τους ρυθμούς σας από το μεσημέρι και μετά και δεν είστε σε θέση να ασχοληθείτε με περαιτέρω υποχρεώσεις. Ξεκουραστείτε, τραφείτε με φρούτα και λαχανικά και πιείτε εγχύματα βοτάνων που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βελτιώστε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλώντας τους σε ένα επαγγελματικό γεύμα και κάντε συμμαχίες που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις και είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε οικονομικά θέματα και να θέσετε κι εσείς τους δικούς σας όρους, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε.

 

Φανείτε συνεπείς στις οφειλές σας απέναντι σε οικεία σας πρόσωπα, ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι σχέσεις σας. Σήμερα η τάση σας για αγορές και σπατάλες μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα αν φερθείτε επιπόλαια. Κινηθείτε μέσα σε επιτρεπτά όρια.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Είστε εγκλωβισμένοι μέσα σε προβλημτισμούς και αρνητικές σκέψεις και δεν μπορείτε να εστιάσετε στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικές υποθέσεις. Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά και να ενισχυθεί το εισόδημά σας, αρκεί να προωθήσετε έξυπνα τις υπηρεσίες σας. Μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

 

Η αστάθεια στα ερωτικά σας έχει αρχίσει να σας απογοητεύει πολύ και δεν είναι λίγες οι στιγμές που θα θέλατε μια μόνιμη σχέση με κάποιο άτομο που θα έχετε κοινό σημείο επαφής. Οι εφήμερες σχέσεις δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σας και ούτε επιδέχεστε ημίμετρα.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας