ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο έχετε επιλύσει σημαντικά θέματα και είστε αρκετά ήρεμοι και είνια μια καλή στιγμή για να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας. Οι υπόλοιποι, ενδεχομένως να έχετε υπερεκτιμήσει άτομα με τα οποία συζητάτε για μία συνεργασία και μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη ευνοεί τις μετακινήσεις και την κοινωνική σας ζωή, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει και την ευδιαθεσία σας, οπότε εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την αισιοδοξία και βγείτε να διασκεδάσετε παρέα με φιλικά σας πρόσωπα, ή με το ταίρι σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποιήστε εγκαίρως εκκρεμότητες, ώστε να εντείνετε τις προσπάθειες σας σε σχέση με τους στόχους σας. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικής φύσεως θέματα, (φόροι, δάνεια, κλπ) και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μία ρύθμιση στις οφειλές σας. Ακατάλληλη στιγμή για νέες συνεργασίες.

 

Αισθηματικά ζητήματα που σας απασχολούν, σας προκαλούν έντονες τάσεις μοναχικότητας και παρόλο που έχετε αρκετές προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση, δεν πείθεστε για να ακολουθήσετε τα πλήθη. Πάντως αν τελικά βγείτε μία βόλτα, θα ανέβει η διάθεση σας κατακόρυφα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα σας δυσκολεύουν θέματα που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό κομμάτι της δουλειάς σας και με συνεργάτες που βρίσκονται μακριά. Επειδή στην προκειμένη φάση είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει οργάνωση και άψογη συνεννόηση, ένα επαγγελματικό ταξίδι, θα επιλύσει πολλά προβλήματα. Η μέρα ευνοεί τις μετακινήσεις.

 

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Αν σκοπεύετε να βγείτε έξω και να ξεσαλώσετε, αποφύγετε τις υπερβολές με το αλκοόλ και κρατήστε ένα μέτρο. Η βραδιά θα εξελιχθεί πολύ ευχάριστα και θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς από εσάς. Οι ελεύθεροι, έχετε το νου σας ποιοι κρύβονται κάτω από τις μάσκες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, έχετε πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν ταυτόχρονα και κινδυνεύετε να κάνετε λάθη που θα σας κοστίσουν ακριβά. Οι υπόλοιποι, δεν είστε και τόσο πρόθυμοι για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, ίσως επειδή δεν είστε ικανοποιημένοι από τα οικονομικά σας, όμως, είναι μονόδρομος το κυνήγι ευκαιριών.

 

Βγείτε απόψε να διασκεδάσετε κι ας μην έχετε γεμάτη τσέπη. Το θέμα είναι να έχετε καλή διάθεση και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους. Επικοινωνήστε με φίλους και κανονίστε μία έξοδο καθώς η μέρα το απαιτεί και δεν υπάρχει λόγος να κάθεστε μόνοι σαν την καλαμιά στον κάμπο.

 

 

ΛΕΩΝ

Ημέρα οργάνωσης η σημερινή και αν διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας, θα καταφέρετε πολλά. Η ζωτικότητα και η διάθεση σας να κάνετε πράγματα τώρα που είστε σε φόρμα είναι σημαντικοί σύμμαχοι, όμως μην πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο προτού ολοκληρώσετε το προηγούμενο. Τα οικονομικά σας, είναι σε καλό δρόμο. Κρατήστε τα εκεί.

 

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να μην είναι το ζητούμενο σας στην παρούσα φάση, όμως πολλά μπορεί να συμβούν αν αποφασίσετε να επιδοθείτε στο φλερτ. Μην εμποδίζετε την τύχη σας και πάτε με τη ροή. Εσείς που είτε σε σχέση, μασκαρευτείτε με το ταίρι σας και θα γελάσετε πολύ.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακής φύσεως προβλήματα θα παίξουν με την υπομονή σας σήμερα, όμως πρέπει να είστε ψύχραιμοι, ειδάλλως προβλέπονται μπλεξίματα ακόμη και με το νόμο. Έχετε την αίσθηση πως δεν μπορείτε να αναλάβετε κάτι, μην το κάνετε γιατί δεν θα είστε αποτελεσματικοί. Διευθετήστε υποθέσεις που μπορείτε να φέρετε εις πέρας και εξοικονομήστε χρόνο για εσάς.

 

Είστε επιρρεπείς σε υπερβολές όσον αφορά θέματα ψυχαγωγίας και μπορείτε πολύ εύκολα να χάσετε τον έλεγχο σήμερα αν σας παρασύρει ο ξέφρενος ρυθμός της βραδιάς. Γνωριμίες με νέα πρόσωπα μπορεί να μη σας ενθουσιάσουν, σε γενικές γραμμές όμως, θα περάσετε καλά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιώνονται, υπάρχουν όμως πολλά έξοδα που αφορούν την επιχείριση σας και δεν έχετε πολλά περιθώρια για ακριβές αγορές και επενδύσεις. Η Σελήνη αφήνει σήμερα το πρωί τον Σκορπιό και περνά τις πρώτες απογευματινές ώρες στον Τοξότη και στο μεσοδιάστημα καλό είναι να αποφύγετε κάθε είδους σημαντικές υποθέσεις.

 

Με τα ερωτικά σας δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη στην παρούσα φάση και αφήνετε τα γεγονότα να έρχονται αβίαστα, κάτι που σας προφυλάσσει από πιθανή απογοήτευση. Σήμερα παρόλο που έχετε πολλές προτάσεις για εξόδους, θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές καταστάσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη αφήνει σήμερα το ζώδιο σας και καθώς περνά στον Τοξότη, θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά ζητήματα. Τακτοποιήστε τις οφειλές σας και εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν. Επαφές με συνεργάτες ευνοούνται, δεν αποκλείεται όμως αρχικά να υπάρξει ασυνεννοησία. Ακατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες.

 

Περίεργη μέρα όσον αφορά τις διαθέσεις σας. από τη μια έχετε τη θέληση να βγείτε και να κάνετε πράγματα, από την άλλη σας πιάνει και μια τεμπελιά που δεν σας αφήνει να ξεκολλήσετε από τον καναπέ. Κάντε την υπέρβαση και βγείτε. Δεν θα το μετανιώσετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα είναι αρκετά ήπια όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, οπότε δεν έχετε ιδιαίτερο άγχος και μπορείτε να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας και τα παιδιά. Αφιερώστε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Πολύ κέφι, συναντήσεις με φίλους, ευχάριστες συζητήσεις, θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και κυρίως να χαρείτε. Η μέρα απαιτεί ζωντάνια, τραγούδι και χορό, ενώ ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες. Προσέξτε τις υπερβολές με το αλκοόλ.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κάτι θετικό πρόκειται να σας συμβεί που θα έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως μια καινούρια γνωριμία να σας προτείνει μία συνεργασία. Ή να σας καλέσουν για μία συνέντευξη και τελικά να βρείτε μια θέση εργασίας. Όσο κινείστε αυξάνονται οι πιθανότητες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αφιερώστε χρόνο στις επαφές σας.

 

Αν σκοπεύετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει, κάντε το σήμερα καθώς οι συνθήκες σας ευνοούν. Μην προσπαθήσετε αδίκως να παραστήσετε κάτι που δεν είστε (αν και η μέρα το ευνοεί). Να είστε ο εαυτό σας αποφεύγοντας τις υπερβολές.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γενικά αγχωμένοι και εξαιτίας αυτού, προσπαθείτε να είστε σε συνεχή εγρήγορση και να ασχολείστε με κάτι. Σαν να προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις σκέψεις που δεν σας αφήνουν ούτε λεπτό να ησυχάσετε. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και μην αναλώνεστε με θέματα οργάνωσης. Η μέρα ενδείκνυται για κυνήγι ευκαιριών.

 

Βραδιά επαφών και συναντήσεων με φιλικά σας πρόσωπα η σημερινή και μπορείτε να περάσετε όμορφα, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Είστε ενθουσιώδεις και πάνω στο κέφι μπορεί να χάσετε τον έλεγχο. Φλερτ και ξέφρενη διασκέδαση, θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί θέματα καριέρας και είναι ιδανική στιγμή για να οργανώσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες, όμως δεν είναι κατάλληλη για υπογραφές συμβολαίων και νέες συμφωνίες. Περιορίστε τη δράση σας σε εκκρεμότητες και τακτοποιήστε οφειλές που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα περιουσιακά σας.

 

Αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα καθημερινής ρουτίνας και αφήστε να σας παρασύρει ο ρυθμός της βραδιάς. Αν δεν έχετε διάθεση για κοσμοσυρροή και βαβούρα, καλέστε αγαπημένους φίλους στο σπίτι και απολαύστε τις στιγμές.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας