ΚΡΙΟΣ

Θέματα Δημοσίου και οφειλές καθυστερούν τις υποθέσεις σας και δεν προχωρά με τους ρυθμούς που θα θέλατε μία συνεργασία. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, αλλά και ο Δίας με την Αφροδίτη προκαλούν εμπόδια και καθυστερήσεις, τα οποία θα επιλυθούν μεν, αλλά θα σας ταλαιπωρήσουν λιγάκι.

 

Η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στη σχέση σας και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα επηρεάσουν πολλούς. Πολύ πάθος, έντονες σκέψεις και προβληματισμός, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας σύντομα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στον τομέα των συνεργασιών και της καριέρας επικρατεί στασιμότητα και είστε λίγο απογοητευμένοι, όμως δεν πρέπει να το βάζετε κάτω. Αν κάτι δεν προχωρά, μην κάθεστε και συλλογιέστε. Αναζητήτε εναλλακτικές λύσεις κα όσο ψάχνετε, όλο και κάτι θα τυχαίνει στο δρόμο σας. Το θέμα είναι να μη μένετε άπραγοι, αναμασώντας τα προβλήματα σας.

 

Η ερωτική σας ζωή είναι περίπλοκη και δεν μπορείτε στην παρούσα φάση να μετριάσετε τα πάθη σας. Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση ικανοποιείται και δεν σας προβληματίζει το μέλλον. Σχέση/γάμος θα ταρακουνηθεί από μικρή αφορμή, που σημαίνει πως υπάρχουν απωθημένα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά αν αξιοποιήσετε τη μέρα καθώς Ήλιος και Ερμής παίζουν υποστηρικτικό ρόλο και εκτός ότι ενισχύουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, αυξάνουν και την τύχη σας. Επειδή αυτή την εποχή έχετε την τάση να πράττετε προτού να σκέφτεστε, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και δυλέψτε μεθοδικά.

 

Ελπίζετε σε μία επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα, όμως ξέρετε πως κάτι τέτοιο θα ήταν προσωρινό καθώς εκτός από το ερωτικό πάθος, όλα τα υπόλοιπα είναι παράταιρα μεταξύ σας και αργά ή γρήγορα πάλι θα στεναχωρηθείτε. Κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας (όσο μπορείτε).

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, σας προκαλούν έντονη ανησυχία και είστε λίγο πεσμένοι σήμερα, όμως επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, πρέπει να αξιοποιήσετε τη μέρα εξαντλώντας κάθε πιθανή λύση. Δώστε έμφαση σε υποθέσεις που είναι άμεσα εφαρμόσιμες και κάντε τις απαραίτητες επαφές, ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια σας.

 

Υπαρξιακά θέματα που σας απασχολούν, σας προκαλούν έντονες τάσεις μοναχικότητας και δεν είναι κάτι που σας απασχολεί. Αντιθέτως, αναζητάτε στιγμές με τον εαυτό σας για να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας. Η μέρα ευνοεί την ενδοσκόπηση και τις εσωτερικές αναζητήσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

Έντονη αποφασιστικότητα και δράση, σας κάνουν σκληρούς ανταγωνιστές και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις στις επαφές που θα κάνετε. Είναι μια καλή στιγμή για εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές, για επαγγελματικά ταξίδια καθώς και για θέματα σπουδών. Αποφύγετε το φόρτωμα με περισσότερες ευθύνες, ώστε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

 

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων βρίσκεται υπό την επήρεια των δυσαρμονικών όψεων του Ήλιου με τη Σελήνη και τον Δία, που σημαίνει πως, από ασήμαντη αφορμή μπορεί να ξεσπάσει ολόκληρη θύελλα, οπότε φροντίστε να είστε cool..

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα καθημερινής ρουτίνας θα σας προκαλέσουν κούραση και εκνευρισμό και καλό είναι να μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις σήμερα. Οι μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη θα συναντήσουν εμπόδια και θα σπαταληθεί αρκετός χρόνος εξαιτίας αυτού. Ωστόσο, είναι μια καλή μέρα για το εμπόριο και τα ταξίδια και θα εξισορροπήσει η κατάσταση.

 

Δεν έχετε ξεκαθαρίσει τη θέση σας στο ταίρι σας και μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις αν αφήσετε να εννοηθούν άλλα από αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Φροντίστε να μην δίνετε ελπίδες ενώ δεν είστε κατασταλαγμένοι και κρατήστε τις ανάλογες αποστάσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ήπια μέρα η σημερινή και καθώς έχετε την ευχέρεια για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, μην τα αμελείτε. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, αλλά θα τακτοποιηθούν με ευκολία. Στον οικονομικό τομέα συμβαίνουν ανατροπές που καθιστούν δύσκολη την εφαρμογή των σχεδίων σας. Πάτε με τη ροή.

 

Ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια σας βαραίνουν την ψυχή και το κακό είναι, ότι όλο αυτό συμβαίνει αδίκως. Μέσα στο μυαλό σας είναι όλα και μόλις το καταλάβετε, θα αλλάξετε εντελώς τρόπο σκέψης. Συζητήστε με κάποιον/α που εμπιστεύεστε. Θα σας κάνει καλό.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεργασίες με το εξωτερικό σας δίνουν καινούριες δυνατότητες, τις οποίες αν αξιοποιήσετε σωστά, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή με τα οικονομικά σας, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα για τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, ώστε να έχετε την ελευθερία επιλογών και κινήσεων που αναζητάτε.

 

Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας και να δείτε πού έχετε σφάλει δίχως να κατηγορείτε συνεχώς το ταίρι σας για τα προβλήματα της σχέσης σας. Αποφύγετε τις εντάσεις όταν θέλετε να επιλύσετε ένα προσωπικό ζήτημα και φανείτε υπομονετικοί.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα σήμερα, ώστε να μη ζείτε με το άγχος, ενώ αγορές για το σπίτι και την οικογένεια θα πρέπει να γίνουν με σύνεση, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο. Ανανεώστε το χώρο σας έξυπνα, προσθέστε χρώμα σε κάποια διακοσμητικά αντικείμενα και προσελκύσετε νέα αύρα στο σπίτι ή το γραφείο.

 

Είστε διατεθειμένοι να πάρετε κάποια ρίσκα για να βελτιώσετε τη ζωή σας και είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε την τύχη σας στο εξωτερικό, κάτι που θα προκαλέσει στεναχώριες στο περιβάλλον σας. Γενικά διανύετε μια φάση στη ζωή σας που θέλετε να απεμπλακείτε από περιττά φορτία.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί αυτό το διάστημα και προσελκύετε άτομα που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί και να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Επανεξετάστε τους στόχους σας και να βάλετε καινούριες προτεραιότητες στη ζωή σας.

 

Οι επιλογές σας σχετικά με τα ερωτικά σας θα γίνουν αιτία για να ψυχραθούν οι σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα και εσείς θα πρέπει να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να πάψουν να παρεμβάλλονται τρίτοι στην προσωπική σας ζωή.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γενικά αγχωμένοι και εξαιτίας αυτού, προσπαθείτε να είστε σε συνεχή εγρήγορση και να ασχολείστε με κάτι. Σαν να προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις σκέψεις που δεν σας αφήνουν ούτε λεπτό να ησυχάσετε. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και μην αναλώνεστε με θέματα οργάνωσης. Η μέρα ενδείκνυται για κυνήγι ευκαιριών.

 

Ορισμένες αλήθειες που θα ακούσετε δεν θα σας αρέσουν και υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε με το άτομο που θα τις πει. Ίσως να είναι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, ή ένα μέλος της οικογένειας. Όπως και να έχει, κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που προσπαθείτε να αποφύγετε.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό σας είναι αρκετά ανήσυχο και είναι ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας με τις κατάλληλες επαφές που θα ενισχύσουν τη φήμη και συνεπώς το εισόδημά σας. Η ένταση που έχετε οφείλεται στην αναμονή χρημάτων που σας οφείλουν και θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός για να τα διεκδικήσετε. Προτιμήστε την ήρεμη οδό επιστρατεύοντας την ψυχραιμία σας.

 

Ο γάμος είναι κάτι που σας απασχολεί συνεχώς κυρίως λόγω των πιέσεων που δέχεστε από συγγενείς, δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να προχωρήσετε αν δεν είναι αποκλειστικά δική σας ανάγκη και επιθυμία. Βάλτε όρια στις παρεμβολές τρίτων.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας