ΚΡΙΟΣ

Εσωτερικές συγκρούσεις σας προκαλούν στασιμότητα και αδυναμία λήψης αποφάσεων και σήμερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να θέσετε νέους στόχους καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου με τον Δία προκαλούν αστάθεια στις απόψεις σας. Όμως, είναι μια πολύ καλή μέρα για ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό για εμπορικούς σκοπούς.

 

Ξεκαθαρίσματα προβλέπονται στον τομέα της φιλίας και θα δοκιμαστούν σχέσεις με φίλους που μπορεί να έχετε μία συνεργασία, ή που μπορεί να διεκδικείτε το ίδιο πρόσωπο. Όπως και να έχει, ορισμένες αλλαγές είναι αναπόφευκτες και θα πρέπει να δείτε τη θετική τους πλευρά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είστε πολύ ευδιάθετοι και η αφοσίωση στους στόχους σας, φέρνει επιτυχίες σε θέματα σπουδών. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο ενισχύει τις μαθησιακές σας ικανότητες και αυξάνει τις επιδόσεις σας. Συνεργασίες και τα οικονομικά σας ευνοούνται, προσέξτε όμως πιθανή ένταση με πρόσωπα εξουσίας.

 

Οι γεννημένοι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο απολαμβάνετε μία αρμονική σχέση με το ταίρι σας, εσείς όμως του τρίτου έχετε ανεπίλυτα θέματα που αργά ή γρήγορα θα εκτονωθούν και οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενώ έχετε σπουδαίες προτάσεις για μία συνεργασία, κινδυνεύετε να τη χάσετε εξαιτίας της ανευθυνότητας και της κωλυσιεργίας των συνεργατών σας. Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας και δεν πρέπει να φορτωθείτε με περαιτέρω ευθύνες. Τακτοποιήστε μικρές οφειλές που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

 

Θα κάνετε μια καινούρια φιλία η οποία θα εξελιχθεί και ερωτικά, αλλά αυτό θα συμβεί αργότερα. Σήμερα πάντως θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι από την επαφή σας καθώς θα βρείτε πολλά κοινά στοιχεία και είναι μια καλή στιγμή για την κοινωνική σας ζωή.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για τα εργασιακά σας εξαιτίας των θετικών όψεων Σελήνης – Κρόνου και θα ξεκινήσει μια καινούρια συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, οπότε μπορείτε να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας, ώστε να προσελκύσετε καινούρια και ευχάριστα γεγονότα.

 

Σημαντική στιγμή για τα ερωτικά σας αλλά και για θέματα παιδιών. Εσείς που υποδέχεστε ένα νέο μέλος στην οικογένεια πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε την απόκτηση ενός παιδιού με τον έρωτα της ζωής σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Επενδύσεις, καινούριες συνεργασίες, νέα ξεκινήματα ευνοούνται και μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες συγκυρίες που θα λειτουργήσουν προς όφελος σας, αρκεί να είστε σε εγρήγορση. Η διάθεση σας ωστόσο παρουσιάζει έντονη αστάθεια και μπορεί να σας πιάσει έντονη μελαγχολία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό.

 

Επειδή γενικά ψάχνεστε σήμερα για να αρπαχτείτε με κάποιον/α, αποφύγετε τις συναντήσεις με άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων πως θα σας εκνευρίσουν και προτιμήστε συναναστροφές με αγαπημένα πρόσωπα. Στον ερωτικό τομέα έντονα πάθη και περιπέτειες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασυνεννοησία και προβλήματα με τους συνεργάτες σας, σας βάζουν σε σκέψεις και καθώς δεν έχετε περιθώρια για καθυστερήσεις, ενδεχομένως να πρέπει να γίνετε πιο αυστηροί ώστε να μη χαθούν σημαντικές προθεσμίες. Επενδύσεις και δάνεια ευνοούνται, δεν είναι όμως κατάλληλη στιγμή για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης.

 

Σελήνη και Κρόνος σε αρμονικές όψεις αυξάνουν το ενδιαφέρον σας και την αφοσίωση στην οικογένεια, ενώ προκαλούν πρόσφορο έδαφος για καλύτερη επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευχάριστες στιγμές σας γεμίζουν με όμορφα συναισθήματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σας έχουν πιάσει οι ανασφάλειες και δεν επιθυμείτε να κάνετε κανένα πειραματισμό με νέα εγχειρήματα, με αποτέλεσμα όλη η προσοχή σας να είναι στραμμένη στην τρέχουσα εργασία σας. Ωστόσο, μπορείτε να βελτιώσετε ορισμένα πράγματα που μπορεί να μη λειτουργούν προς όφελος σας, ή να ενημερωθείτε σχετικά με νέα μέσα και μεθόδους.

 

Θέματα παιδιών μπορεί να σας βάλουν εκτός εαυτού αν αφήσετε την ένταση να σας κυριεύσει. Προτιμήστε την ήρεμη οδό, ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες και εξοικονομήστε προσωπικό χρόνο για να ξεκουραστείτε. Οι ελεύθεροι, κάντε γνωριμίες και μην κλείνεστε στο καβούκι σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία σημαντική αγορά μπορείτε να την πραγματοποιήσετε και θα πάρετε μεγάλη χαρά, ωστόσο, μην ανοίγεστε πολύ με τα έξοδα. Μία θετική ανατροπή στον επαγγελματικό τομέα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις συνεργασίες σας και θα μπορέσετε να επιλύσετε μία παρεξήγηση με τους συνεργάτες σας. Η υγεία σας είναι άψογη και έχετε πολύ ενέργεια.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν προβλήματα τα οποία αυξάνουν την ανάγκη σας για συντροφικότητα, όμως πρέπει να είστε προσεχτικοί όσον αφορά τις επιλογές σας. Ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι έντονος και εσείς είστε αρκετά ευάλωτοι, οπότε μην κάνετε επιπολαιότητες που θα έχουν ψυχικό κόστος.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν από νωρίς το πρωί, αλλά θα τακτοποιηθούν εγκαίρως και θα ησυχάσετε από αυτή τη μπάντα. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πρόσφορο το έδαφος για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, υπάρχουν όμως διαδικαστικά θέματα που χρήζουν προσοχής. Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τις ιδέες σας.

 

Οι εντάσεις με το ταίρι σας γίνονται ολοένα και πιο συχνές και είναι θέμα χρόνου ένα έντονο ξέσπασμα που θα δοκιμάσει τη σχέση σας. Η έλλειψη επικοινωνίας προκαλεί χάσμα το οποίο τείνει να γίνει αγεφύρωτο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα Δημοσίου που επείγουν σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και θα πρέπει να κάνετε τον προγραμματισμό σας προκειμένου να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ταξίδια και μετακινήσεις, ευνοεί όμως τις διαπραγματεύσεις και τις εμπορικές συμφωνίες. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.

 

Είστε απογοητευμένοι από τις μέχρι τώρα σχέσεις σας και βλέπετε τους πάντες με καχυποψία, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε τις δεσμεύσεις. Μπορεί δηλαδή να φλερτάρετε και να κάνετε εφήμερες σχέσεις, δύσκολα όμως πείθεστε για τις προθέσεις των άλλων.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αναποφασιστικότητα σας είναι χαρακτηριστική σήμερα και επειδή εκεί που σας φαίνονται όλα ρόδινα ξαφνικά σας πιάνει ανησυχία και αμφιβολίες για τις ενέργειες σας, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Θέματα οργάνωσης και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων ευνοούνται καθώς και αγορές για το σπίτι.

 

Παρά το γεγονός ότι είστε συνεχώς μες στην καλή χαρά και το χαβαλέ, υπάρχουν στιγμές που σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας και αναζητάτε έντονα κάποιο άτομο με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις με φίλους.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα και θα σπαταληθεί αρκετός χρόνος για να συναννοηθείτε με το περιβάλλον σας. Οι δυσαρμονικές όψεις του Δία με τον Ήλιο και την Αφροδίτη προκαλούν εμπόδια σε νομικά ζητήματα και η μέρα απαιτεί προσεχτικές ενέργειες, ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές.

 

Η κοινωνική σας ζωή είναι σε καλά επίπεδα και μέσα από συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα με περισσότερη αισιοδοξία. Οι ελεύθεροι, έχετε μία τάση να αποφεύγετε το φλερτ και να επικεντρώνεστε στους φίλους σας, κάτι που προκαλεί στασιμότητα στα ερωτικά σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας