ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές ευκολίες που θα έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών, ενώ είναι και μια καλή στιγμή για τις εργασιακές σας σχέσεις. Με ομαδικότητα και κοινή προσπάθεια θα επισπεύσετε τις διαδικασίες και θα κερδίσετε αρκετό χρόνο για τις προσωπικές σας υποθέσεις, προσέξτε όμως τις οικονομικές σας συναλλαγές.

 

Στον τομέα σχέσης/γάμου υπάρχουν ζητήματα που μπορεί να πηγάζουν από την ανάγκη σας για σημαντικές αλλαγές, ή μπορεί να περνάτε ένα μεταβατικό στάδιο που καλείστε να προσαρμοστείτε σε καινούρια δεδομένα και δεν λείπουν οι εντάσεις. Θέματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σελήνη και Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις ενισχύουν τις σχέσεις σας και είναι ιδανική μέρα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας καθώς ευνοείται ο συγκεκριμένος τομέας, ταυτόχρονα όμως έχετε και μία τάση για σπατάλες, την οποία θα πρέπει να προσέξετε. Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς δεν ενοούνται, είναι όμως καλή στιγμή για θέματα Δημοσίου.

 

Κάποιοι αντιδρούν με τα μελλοντικά σας σχέδια και δημιουργούνται εντάσεις στο περιβάλλον της οικογένειας και η σχέση σας όμως παρουσιάζει προβλήματα για τους ίδιους λόγους. Ενδεχομένως οι αποφάσεις σας να μη βρίσκουν σύμφωνους τους υπόλοιπους και πρέπει να το λάβετε υπόψη.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με ένα θετικό νέο ξεκινά η εβδομάδα και θα έχει να κάνει με μία συνεργασία που την περιμένατε από καιρό. Μετακινήσεις και επαφές για την προώθηση των υπηρεσιών σας ευνοούνται και καθώς έχετε άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, μπορείτε να πείσετε με ιδιαίτερη άνεση τους συνομιλητές σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε νομικά θέματα που έχουν σχέση με την εργασία.

 

Πολύ καλή η μέρα για την ερωτική σας ζωή καθώς και για τη σχέση σας εξαιτίας των αρμονικών όψεων του Ερμή με τον Άρη, θέματα παιδιών όμως, θα σας προκαλέσουν ένταση και προβληματισμό. Ακολουθήστε την ήρεμη οδό για να επιλύσετε τα όποια θέματα σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεμάτους ζωντάνια και όρεξη για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, σας βρίσκει η νέα εβδομάδα και ξεκινά δυναμικά καθώς ενισχύονται τα οικονομικά σας και εκτός ότι τακτοποιούνται οφειλές που σας απασχολούν, έχετε την άνεση να επενδύσετε πάνω στη δουλειά σας. Ιδανική μέρα για ξεκινήματα, υπογραφές συμβολαίων και συνεργασίες.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν εντάσεις που σας κάνουν να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας. Ίσως κάποιοι να αντιδρούν με τις προσωπικές σας επιλογές, κάτι που θα επαναφέρει ένα παλιό ζήτημα στο προσκήνιο και θα ειπωθούν πολλά αν σας παρασύρει ο θυμός σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας καθώς δέχεστε τη θετική επιρροή του Ήλιου, ο οποίος σχηματίζει αρμονικές όψεις με Ερμή και Αφροδίτη και είναι σημαντική μέρα για τα επαγγελματικά σας. Συνεργασίες ευνοούνται και κάτι θετικό συμβαίνει στον τομέα των σπουδών.

 

Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία καθώς έχετε καταφέρει μέσα από την αλληλοκατανόηση και το σεβασμό να βρείτε τις ισορροπίες και μοιράζεστε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Σχέσεις με αδέλφια, μπορεί να δοκιμαστούν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ καλό ξεκίνημα εβδομάδας καθώς βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω μίας συνεργασίας που ξεκίνησε πρόσφατα, ενώ είναι και ιδανική στιγμή για να στείλετε βιογραφικά, για να δώσετε συνέντευξη σε μία δουλειά και για να κλείσετε καινούριες συμφωνίες. Κληρονομικά θέματα δεν ευνοούνται και υπάρχει πιθανότητα εντάσεων με αδέλφια και συγγενείς.

 

Ένας νέος έρωτας ενδεχομένως με άτομο από το χώρο της εργασίας είναι ό,τι καλύτερο στην παρούσα φάση της ζωής σας καθώς είχατε αρχίσει να χάνετε τις ελπίδες σας σχετικά με τα ερωτικά σας. Το γεγονός ότι είναι κοινωνικά καταξιωμένο πρόσωπο, είναι σημαντικό για εσάς.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μία θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα, σας δίνει ώθηση για να εντείνετε τις προσπάθειες σας, ενώ παράλληλα βελτιώνονται και τα οικονομικά σας, όμως υπάρχουν πολλές οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν και αναγκαστικά θα αναβάλλετε μία σημαντική αγορά. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε αρμονικές όψεις με Ήλιο και Ερμή, ευνοούν τα σχέδια σας.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν κάποια σύννεφα και τα οποία οφείλονται στο γεγονός ότι είστε υπερπροστατευτικοί, με αποτέλεσμα να προκαλείτε ασφυξία στους άλλους. Μη βγάζετε τα άγχη και τις ανησυχίες σας στους άλλους και μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ οι υποθέσεις σας βαίνουν καλώς, έχετε μια βαριά διάθεση και δεν επιθυμείτε πολλές κοινωνικές επαφές, όμως η μέρα το απαιτεί και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βρείτε τους ρυθμούς σας. Σημαντική θα είναι η αύξηση του εισοδήματος σας, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Ερμής και Άρης ευνοούν περιουσιακά θέματα.

 

Οικογένεια και φίλοι σας στηρίζουν και έχετε την ευχέρεια να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανικές ώρες για να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Ιδανική μέρα για ξεκίνημα διατροφής και άσκησης.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει ετοιμοπόλεμους όσον αφορά τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας και καθώς βελτιώνονται τα οικονομικά σας, έχετε ένα λόγο παραπάνω για να είστε ενθουσιασμένοι. Η μέρα ευνοεί τα εργασιακά σας θέματα, πρέπει όμως να είστε προσεχτικοί για πιθανές λεπτομέρειες που μπορεί να σας διαφύγουν.

 

Η δημιουργική σας διάθεση είναι έντονη, ενώ ζείτε και όμορφες στιγμές με ένα νέο έρωτα, είστε όμως προβληματισμένοι. Μπορεί να σας απασχολεί η διαφορά ηλικίας, η απόσταση, κάτι δεν σας αφήνει να χαρείτε όσο θα θέλατε. Βιώστε το παρόν και σταδιακά θα σας έρθουν οι απαντήσεις που αναζητάτε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει πολύ αγχωμένους, ενδεχομένως να σας απασχολεί μία συνάντηση που θα κάνετε και καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι ανασφάλειες σας, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείτε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της δουλειάς σας, αλλά υπάρχουν πολλά έξοδα που πρέπει να καλυφθούν.

 

Θα σας εκνευρίσει ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα ψυχραθούν οι σχέσεις σας αν νιώσετε πως δεν βρίσκετε το δίκιο σας. Η μέρα είναι λίγο επίφοβη για τις σχέσεις σας και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην έκφραση του λόγου σας. Τα ερωτικά σας, είναι αρκετά μπερδεμένα και παίζουν οικονομικοί λόγοι.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετακινήσεις και ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς θα επιφέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας και καλό είναι να αξιοποιήσετε τη μέρα όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά. Οι αυξομειώσεις στα οικονομικά σας είναι έντονες καθώς ναι μεν βελτιώνονται, αλλά υπάρχουν σημαντικές οφειλές που θα προκαλέσουν μείωση των πόρων σας.

 

Οι επαφές σας με άτομα από το εξωτερικό αλλάζουν τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας, κάτι που μπορεί να έρθει κόντρα με το περιβάλλον σας. Ωστόσο, εσείς είστε πολύ ικανοποιημένοι και δεν σας επηρεάζει η γνώμη των άλλων, κάτι που προκαλεί ένα εκρηκτικό κλίμα γύρω σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες αλλαγές προβλέπονται στον οικονομικό τομέα και θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με το επάγγελμα σας. Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στην εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος, ενώ κάποιοι άλλοι ξεκινάτε μια νέα συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές. Έκτακτα έξοδα για θέματα Δημοσίου, αλλάζουν τις προτεραιότητες σας.

 

Δεν είστε και πολύ σίγουροι σχετικά με ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο καθώς τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι συγκεχυμένα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιάζεστε μιας και είναι λίγο νωρίς για να βγάλετε συμπεράσματα. Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος και βλέποντας και κάνοντας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας