Κριός

Τα εκλεκτά χαρακτηριστικά και οι ξεχωριστές σας ιδιότητες βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα, γι’ αυτό κι εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Τίποτα δεν σας χαρίζεται- έχετέ το στο μυαλό σας αυτό. Απλώς σας δίνεται μια ευνοϊκή ώθηση.

Μια σχέση τελειώνει άδοξα, αλλά μια καινούργια κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα.

 

Ταύρος

Η επιρροή της Σελήνης καθιστά τη μοναξιά ιδιαίτερα ευεργετική- μη φοβάστε λοιπόν την απουσία κόσμου, αυτή την περίοδο. Δώστε έμφαση σε ό, τι μπορείτε να δημιουργήσετε από το μηδέν μόνοι σας.

Ένα πρόσωπο γίνεται το “άσυλό” σας και αρχίζει να συμβολίζει πράγματα και ιδέες που πραγματικά είχατε ανάγκη. Μην το αφήσετε να φύγει.

 

Δίδυμος

Ο θυμός σας απειλεί να τα καταστρέψει όλα, γι’ αυτό είναι επιβεβλημένο να τον τιθασεύσετε το συντομότερο δυνατό. Τα συναισθήματα παραμένουν ακραία, αλλά οι αντιδράσεις πρέπει να γίνουν ηπιότερες.

Η ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γίνεται μεγαλύτερη. Ρισκάρετε και μπορεί να πετύχετε αυτό που θέλετε.

 

Καρκίνος

Κάνετε ό, τι μπορείτε για να είστε διακριτικοί, αλλά δεν μπορείτε και να αφιερώσετε τη ζωή σας στην προστασία των μυστικών των άλλων. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα προβλήματά του (ειδικά αν τα δημιουργεί ο ίδιος).

Η Αφροδίτη ευνοεί την τόλμη στα ερωτικά, αλλά δεν επιβραβεύει το θράσος. Κινηθείτε έξυπνα και προσεκτικά.

 

Λέων

Ο Άρης σας βοηθάει να προστατέψετε τους στενούς σας δεσμούς, οι οποίοι κινδυνεύουν από εξωτερικές παρεμβολές. Ίσως χρειαστεί να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο- να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να σπαταλάτε χρήματα αλόγιστα. Σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας.

 

Παρθένος

Πέρα από το τυπικό του θέματος, τώρα είναι που εσείς αρχίζετε να αισθάνεστε συναισθηματική δέσμευση απέναντι σε ένα ορισμένο πρόσωπο.. Μην έχετε, όμως, υπερβολικές απαιτήσεις απ’ τον εαυτό σας- αφήστε τα συναισθήματα να ωριμάσουν μόνα τους.

Κάποιοι βρίσκουν σε σας παρηγοριά σήμερα και ενδέχεται να σας ζητήσουν αρκετές χάρες.

 

Ζυγός

Οι επιδόσεις σας βελτιώνονται στον τομέα των ερωτικών, γεγονός που θα σας φουσκώσει αρκετά τα μυαλά. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας, Ζυγοί, αλλά μην απλώνεστε εκεί που δεν φτάνετε. Τα πάντα με μέτρο.

Ένα άτομο κρέμεται απ’ τα χείλη σας για μια απάντηση, που θα καθορίσει πολλά στη ζωή του. Μην παίζετε με την υπομονή του.

 

Σκορπιός

Ο όγκος της δουλειάς αυξάνεται αλλά παράλληλα αυξάνεται η ηθική και υλική ανταμοιβή σας. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες, αλλά η όλη κατάσταση μοιάζει να αξίζει τον κόπο. Αποφύγετε τις απότομες κινήσεις, Σκορπιοί.

Ο Δίας κατευνάζει τα πνεύματα όπου και όταν πρέπει και δεν σας αφήνει να εξωκύλετε λόγω θυμού ή αγανάκτησης.

 

Τοξότες

Τα ερωτικά σας, σας απογοητεύουν και κοντεύετε να πιάσετε ψυχολογικό πάτο. Καταλαβαίνω το αδιέξοδό σας, αλλά πρέπει να αντισταθείτε στην ανάγκη της εκδίκησης, Τοξότες. Διαφυλάξτε το ήθος σας και τα υπόλοιπα θα βελτιωθούν σύντομα.

Ομαλότητα στις οικογενειακές σας σχέσεις- η στήριξη που περιμένετε θα σας δοθεί χωρίς δισταγμούς κι αμφιβολίες.

 

Αιγόκερως

Επιτέλους, νιώθετε έτοιμοι να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και οι περιστάσεις δεν θα μπορούσαν να είναι ευνοϊκότερες. Δεν έχετε κάτι να κρύψετε, Αιγόκεροι, βγείτε στην ερωτική μάχη χωρίς φόβο και θα ανταμειφθείτε.

Ένα περίεργο μήνυμα θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις προθέσεις ενός προσώπου του κύκλου σας. Ζητήστε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

 

Υδροχόος

Καταλαβαίνω την κούραση και τον κόπο σας, Υδροχόοι, αλλά δεν είναι λογικό να περιμένετε ορατά αποτελέσματα με μόλις λίγες μέρες προσπάθειας. Αφήστε το χρόνο να κάνει το θαύμα του και κάντε υπομονή.

Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι σας βλέπουν, επιτέλους, όπως πραγματικά είστε και όχι όπως θα ήθελαν να είστε.

 

Ιχθύς

Ο Πλούτωνας στρέφει το βλέμμα σας προς μια ασυνήθιστη κατεύθυνση, η οποία έχει πολλά να σας δώσει στον ερωτικό τομέα. Μην παραιτηθείτε προτού προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις.

Εκπλήξεις σας περιμένουν στη δουλειά, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Διαχωρίστε τη θέση σας από ό, τι δεν σας εκφράζει και μην επιτρέψετε να σας τσουβαλιάσουν.

 

 

 

 

 

 

TO TΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ