ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τη Σελήνη και την Αφροδίτη, σας προειδοποιεί σχετικά με μία συνεργασία που είναι στα σκαριά, ενδεχομένως με φιλικό σας πρόσωπο και κάποιες αναποδιές ή εμπόδια σας υπενθυμίζουν πως δεν πρέπει να βιάζεστε και πως είναι σημαντικό να μην τρέφετε αυταπάτες. Τα συνεχή εμπόδια προμηνύουν αποτυχία.

 

Ιδανική μέρα για εξόδους και ψυχαγωγία, όμως, παραμένει το κλίμα εκρηκτικό με φιλικά σας πρόσωπα του γυναικείου φίλου. Ερωτικές διεκδικήσεις, τρίτα πρόσωπα, γενικά επικρατεί ένας πανικός για εσάς τους ελεύθερους, που θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλοί θα σας ακούσουν, λίγοι θα σας καταλάβουν και πολλές οι πιθανότητες για να σας παρεξηγήσουν. Στον τομέα των συνεργασιών υπάρχουν κάποιες καλές προτάσεις, όμως, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε πώς θα πράξεττε. Οι δυσαρμονικές όψεις του Δία με την Αφροδίτη σας προκαλούν έρντονες τάσεις για σπατάλες. Προσέξτε τη διαχείριση των πόρων σας.

 

Νέοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σας, εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε πολλές πιθανότητες για μία σχέση με άτομο από μακριά, όμως πρέπει να είστε προσγειωμένοι. Εσείς που είστε σε σχέση, έχετε μία δυσθυμία που προκαλεί αμηχανία στο ταίρι σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ερμής και Άρης σε αρμονικές όψεις ευνοούν τον τομέα των συνεργασιών, τις επαφές με το εξωτερικό και τα ταξίδια, όμως, πρέπει να είστε διαλλακτικοί κάνοντας έξυπνες διαπραγματεύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας καθώς και στη σπατάλη χρημάτων. Σπουδές και οικογενειακά ζητήματα ευνοούνται, αρκεί να έχετε την απαραίτητη υπομονή.

 

Από το απόγευμα και έπειτα που περνά η Σελήνη στην Παρθένο, είναι ιδανικές στιγμές για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και με θέματα σπιτιού. Οι ελεύθεροι, μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι από την πορεία των ερωτικών σας, δεν πρέπει όμως να σας παίρνει από κάτω. Ευκαιρίες υπάρχουν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για επαφές και επικοινωνία με συνεργάτες και εργοδότες και μέσα από κοινή συνεννόηση, μπορούν να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας ομαλά. Τακτοποιήστε διαδικαστικά θέματα και εκκρεμότητες που σας βγάζουν εκτός ρυθμού και αν πρόκειται να κλείσετε μία συμφωνία, φροντίστε ώστε, οι όροι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας.

 

Πολύ καλή στιγμή για την κοινωνική σας ζωή και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για στιγμές ανάπαυλας και ψυχαγωγίας. Τα οικονομικά σας, σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, αρκεί να μην ξεφύγετε εκτός ορίων.

 

 

ΛΕΩΝ

Δώστε σήμερα έμφαση στην προώθηση των ταλέντων σας καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και προβλέπονται θετικές αλλαγές για εσάς που θα ασχοληθείτε με ζέση με τους στόχους σας. Επενδύσεις, εμπόριο και διαπραγματεύσεις ευνοούνται, δεν είναι όμως κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με διαδικαστικά θέματα.

 

Από το απόγευμα και μετά, η ανάγκη σας για ψυχαγωγία θα είναι έντονη και είναι μια καλή ευκαιρία για να ενισχύσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή ακόμα και με συνεργάτες. Εσείς που θα επιδοτείτε στο φλερτ, θα πάρετε τα πάνω σας, αλλά δεν θα τρελαθείτε κιόλας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επενδύσεις και εμπορικές συμφωνίες ευνοούνται, αρκεί να φροντίσετε οι συνθήκες να είναι υπέρ σας, διαφορετικά θα δυσκολευτείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Μερικές φορές προσπαθώντας να κλείσετε μία συμφωνία, δεν σκέφτεστε το λειτουργικό κομμάτι της υπόθεσης και στην πορεία τα βρίσκετε σκούρα. Αλλάξτε τακτική.

 

Από το απόγευμα και μετά, θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα, όμως, καλό είναι να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας προκαλέσει δυσαρέσκεια και να ασχοληθείτε με θέματα ου σας ευχαριστούν. Μία νέα ερωτική σχέση, σας βάζει σε δίλημμα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη η μέρα για τα οικονομικά σας εξαιτίας καθυστερήσεων που σας αναγκάζουν να αναβάλετε την εξόφληση των οφειλών σας, εφόσον όμως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι επί του πρακτέου, μη σπαταλάτε το χρόνο σας και δράστε. Βελτιώστε τις μεθόδους σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες και προωθήστε τις υπηρεσίες και τα ταλέντα σας.

 

Στον ερωτικό τομέα δεν συμβαίνει κάτι συνταρακτικό και επειδή δεν βρίσκετε κανένα ενδιαφέρον, έχετε μία τάση να εκτονώνεστε μέσω της κατανάλωσης junck food και σύντομα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των ενεργειών σας. Αναζητήστε πιο ωφέλιμους τρόπους εκτόνωσης.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς, επίσης και τα εργασιακά σας θέματα όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι, υπάρχουν όμως ορισμένα ζητήματα που μπορεί να μην έχουν ξεκαθαριστεί εγκαίρως και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η μέρα ενδείκνυται για συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σας, ή για να στείλετε βιογραφικά εσείς που αναζητάτε μία θέση εργασίας.

 

Βάλτε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε δοθεί ολοκληρωτικά σε θέματα της καθημερινότητας και έχετε πήξει. Ημέρα ευνοεί τις βόλτες και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, ερωτικά όμως, δεν θα βρείτε κάτι που θα σας εντυπωσιάσει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ακούσετε ευχάριστα νέα σήμερα και αρκετές προτάσεις που θα κεντρίσου το ενδιαφέρον σας, όμως μην κάνετε τίποτα προτού το σκεφτείτε διεξοδικά. Πολλές φορές έχετε ενθουσιαστεί με κάτι, τα δώσατε όλα και στην πορεία πήρατε απογοητεύσεις. Κρατήστε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούτε και μην αποκλείετε τίποτε.

 

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και περνάτε πραγματικά όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, είσε σε μία φάση που δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων και είτε γίνεστε πρώτα φιλαράκια με άτομα που σας πλησιάζουν, είτε αδιαφορείτε εντελώς.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσωπικά θέματα που σας απασχολούσαν αρχίσουν να επιλύονται και είστε πολύ πιο ευδιάθετοι, οπότε εκμεταλλευτείτε τη μέρα προς όφελος των μελλοντικών σας σχεδίων. Τώρα που είστε πιο ήρεμοι και μπορείτε να έχετε ξεκάθαρη σκέψη, είναι ιδανική στιγμή για να οργανώσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες. Οικονομικά είστε καλά.

 

Ευχάριστες αλλαγές προβλέπονται στον οικογενειακό τομέα και είστε σε μεταβατικό στάδιο εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι, επίσης είστε σε φάση αλλαγών. Ενδεχομένως μία μετακόμιση, ή ακόμα και μία ανακαίνιση του χώρου σας, θα προσελκύσει φρέσκια ενέργεια.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλάζετε κάθε τρεις και λίγο γνώμη και δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν οι συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι υποθέσεις σας. Κάντε μία λίστα με συγκεκριμένους στόχους και προσπαθήστε να την τηρήσετε. Η μέρα μπορεί να αποβεί αρκετά αποτελεσματική, αλλά θα πρέπει να προγραμματίσετε τις ενέργειες σας.

 

Κάντε μία παύση από τις υποχρεώσεις σας και επικεντρωθείτε στην τόνωση του οργανισμού σας καθώς και στη βελτίωση της σχέσης σας. Μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και θα αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο με το ταίρι σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και είστε σε καλή διάθεση, οπότε είναι και μια καλή ευκαιρία για να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και συζητήσες με άτομα που μπορούν να στηρίξουν μία επιχειρηματική σας προσπάθεια. Ωστόσο, ταξίδια και θέματα σπουδών δεν ευνοούνται, ούτε νομικά ζητήματα καθώς προβλέπονται καθυστερήσεις και εμπόδια.

 

Οι φίλοι σας συμπαραστέκονται στα δύσκολα, οπότε έχετε μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας οδηγεί στη λήψη ριζικών αποφάσεων για τα αισθηματικά σας. Ίσως το πάρετε επιτέλους απόφαση να πλησιάσετε το άτομο που σας έχει γοητεύσει.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας