ΚΡΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για τακτοποίηση θεμάτων Δημοσίου καθώς και για ταξίδια αλλά και θέματα σπουδών, όμως, δεν είναι καθόλου καλή για επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια. Η Πανσέληνος / Έκλειψη στον Λέοντα σας προκαλεί μια βαριά διάθεση που έχει επιπτώσεις και στη δημιουργικότητα σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε καθόλου έμπνευση.

 

Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκνευρίσει με τη στάση του, ή μπορεί να σας μεταφέρουν λόγια που έχει πει. Στον ερωτικό τομέα δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση με ένα νέο έρωτα και επειδή δεν ξέρετε πώς να εκλάβετε τα μηνύματα που σας στέλνει, αποφασίζετε να δώσετε τέλος.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αναποφασιστικότητα και αδυναμία συγκέντρωσης σε μαθησιακά θέματα σας κάνουν να χάνετε τον προσανατολισμό σας, με αποτέλεσμα να πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο και στην ουσία να μην προχωράτε πουθενά. Η Πανσέληνος/Έκλειψη στον Λέοντα ενισχύει την ανάγκη σας για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και είστε σε μεταβατικό στάδιο.

 

Προσπαθήστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα λόγια του/ης συντρόφου σας και αντιμετωπίστε με χιούμορ τυχόν παραξενιές. Η μέρα είναι λίγο επίφοβη όσον αφορά τη δημιουργία εντάσεων στη σχέση σας, οπότε καλύτερα να μην αναφερθείτε σε θέματα που είναι παγίδες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα εργασιακά σας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, όμως πρέπει να κάνετε κράτει με έξοδα που αφορούν την επιχείρηση σας. Επενδύσεις, δάνεια, καινούριες συνεργασίες δεν ευνοούνται σήμερα, ενώ και η επικοινωνία μπορεί να παρουσιάσει ορισμένα προβλήματα. Ωστόσο, είναι μία καλή στιγμή για να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας.

 

Η Πανσέληνος/Έκλειψη σας προκαλεί μία μελαγχολική διάθεση και ανατρέχετε στο παρελθόν αναπολώντας παλιές καλές στιγμές. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που θα ξεκουράσουν το πνεύμα σας, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και χαλαρώστε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσωπικά θέματα που σας απασχολούν, σας κάνουν να μη βλέπετε ξεκάθαρα και καθώς βάζετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, προκαλείτε ένα τεταμένο κλίμα γύρω σας. Η Πανσέληνος/Έκλειψη στον Λέοντα εντείνει την ανάγκη σας για να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε χρήματα.

 

Όσο εύκολα ερωτεύεστε και παθιάζεστε και επανειλημμένα έχετε φτάσει μέχρι και στα πρόθυρα του γάμου, τόσο εύκολα επίσης διαγράφετε πρόσωπα από τη ζωή σας από έναν εγωισμό και μόνο. Προσέξτε λοιπόν και αποφύγετε τις υποσχέσεις περί δεσμεύσεων αυτή την εποχή.

 

 

ΛΕΩΝ

Θέματα υγείας σας απασχολούν τελευταία και δεν πρέπει να τα αμελείτε. Η Πανσέληνος/Έκλειψη στο ζώδιο σας, ρίχνει τους ρυθμούς σας και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να μεριμνήσετε για τη βελτίωση της υγείας σας. Τα επαγγελματικά σας προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς και προβλέπονται θεματικές αλλαγές εννοείται προς το καλύτερο.

 

Μπορεί να νιώθετε ότι σας έχει πλακώσει ένα βαρύ σύννεφο και να έχετε έντονες τάσεις φυγής, ενώ είστε και πολύ επιρρεπείς στο αλκοόλ σήμερα . Αν αποφασίσετε να κάνετε μία έξοδο, μπορεί να μην ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας και να απογοητευτείτε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι πέρα των προσδοκιών σας και αρχίζει να αλλάζει και η διάθεση σας καθώς βλέπετε σημαντική πρόοδο και στα οικονομικά σας, όμως μην είστε ανυπόμονοι. Η Πανσέληνος/Έκλειψη στον Λέοντα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα με τους συνεργάτες σας το οποίο θα πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία.

 

Ακατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας καθώς έχετε συγκεχυμένες σκέψεις και συναισθήματα και οποιαδήποτε δέσμευση στην παρούσα φάση θα είναι άσκοπη. Μην πιέζετε τον εαυτό σας και μη βλέπετε επιφανειακά τα γεγονότα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το συμφέρον σας, όμως σήμερα ειδικά που η Πανσέληνος/Έκλειψη σας κάνει κάπως επιθετικούς και απαιτητικούς, δεν είναι ώρα για να πάρετε αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αλλά έχετε πολλά έξοδα και χρήζουν προσοχής.

 

Πιθανή ένταση με φιλικό σας πρόσωπο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τη σχέση σας, μην είστε όμως απόλυτοι καθώς μπορεί να αλλάξετε γνώμη στην πορεία. Ένας τσακωμός, μπορεί πολύ εύκολα να ξεπεραστεί, οπότε προσέξτε τι θα πείτε και πώς θα το εκφράσετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα που δεν προχωρούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, θα σας βάλουν σε σκέψεις και δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις που θα προκαλέσουν ένα ταρακούνημα στις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος/Έκλειψη φέρνει στο φως αποκαλύψεις και είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το σιτάρι όσον αφορά τις συνεργασίες σας.

 

Στον οικογενειακό τομέα θα σας προβληματίσουν θέματα παιδιών (ίσως πιθανή αδιαθεσία), αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα. Τα ερωτικά σας παρουσιάζουν αστάθεια καθώς σας ενδιαφέρουν περισσότερο παιχνίδια εξουσίας αυτή την εποχή, τα οποία αποσπούν την προσοχή σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα μπορεί να παρουσιάσει ορισμένα προβλήματα στην επικοινωνία και τις επαφές με το εξωτερικό, ενώ θα δυσκολευτείτε αρκετά εσείς που ασχολείστε με θέματα σπουδών. Η Πανσέληνος/Έκλειψη στον Λέοντα σας αποπροσανατολίζει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και το μυαλό σας είναι γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Μη ζορίζετε την τύχη σας και αποφύγετε συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα εφόσον ξέρετε εκ των προτέρων πως θα συγχυστείτε. Η μέρα είναι επίφοβη όσον αφορά τις σχέσεις σας και η πλέον ακατάλληλη για να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν με συγγενείς και γείτονες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ορισμένες αλλαγές στα εργασιακά σας, ρίχνουν το ηθικό σας και χάνετε εντελώς την αυτοπεποίθηση σας, όμως πρέπει να λαμβάνετε υπόψη και τον αστάθμητο παράγοντα, οπότε μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος/Έκλειψη σας καλεί να βάλετε μία τάξη στα οικονομικά σας και ενδεχομένως να αλλάξετε ορισμένες συνήθειες της καθημερινότητας σας.

 

Στον ερωτικό τομέα κάποιος/α μπορεί να παίζει με τα συναισθήματα σας και επειδή εσάς δεν σας περνά κάτι τέτοιο από το μυαλό σας, πιστεύετε πως δεν θα το κάνουν και οι άλλοι. Μην επενδύετε συναισθηματικά σε εφήμερες σχέσεις και κρατήστε άμυνες για τον εαυτό σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα καθώς η Πανσέληνος/Έκλειψη διανύει τον συγκεκριμένο τομέα και μπορεί πάνω στην παρόρμηση της στιγμής διαλύσετε μία συνεργασία ή να γίνετε απαιτητικοί απέναντι στους συνεργάτες σας. Υπαρξιακά θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας προκαλούν απαισιοδοξία.

 

Θα παρεξηγηθείτε με κάποιο από τα αδέλφια σας και θα είστε πυρ και μανία, όμως δεν είναι κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας καθώς δεν προβλέπεται να επιλύεται τίποτα. Μία βόλτα με φίλους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, ακούγοντας όμως γνώμες από διάφορους, αρχίζετε να προβληματίζεστε και σας πιάνουν αμφιβολίες. Οι στόχοι σας είναι λίγο συγκεχυμένοι και δεν πρέπει να το πιέζετε εφόσον δεν είστε κατασταλαγμένοι. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις που θα επιφέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

Θα δυσκολευτείτε να βγάλετε συνεννόηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο και μπορεί να σας εκνευρίσει με τη στάση του. Η ανάγκη σας για ουσιαστική επικοινωνία σας κάνει ανυπόμονους και απαιτητικούς και μπορεί να φρικάρετε αν νιώσετε πως δεν σας παρακολουθούν όταν μιλάτε.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας