* Διάβασε και τις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις εδώ

 

 

Κριός

Είναι απαραίτητο να κρατήσετε την ανυπομονησία σας υπό έλεγχο, Κριοί. Πιστέψτε με, δεν θέλετε να καταλάβει ο κόσμος τη νευρικότητά σας αυτή την περίοδο- καλύτερα να λανσάρετε ένα πιο cool προφίλ.

Οι υποσχέσεις που σας δίνει η Αφροδίτη δεν είναι λόγια του αέρα. Κάντε υπομονή και τα ερωτικά σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Ταύρος

Κρατήστε τα μάτια σας στο έπαθλο και μην αφήσετε τους αντιπερισπασμούς να σας αποπροσανατολίσουν. Κάνατε πολύ κόπο για να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο και οι συναισθηματικές σας απώλειες δεν ήταν καθόλου αμελητέες.

Μια διαφωνία στον χώρο εργασίας θα αποβεί ιδιαίτερα κατατοπιστική σήμερα. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό, Ταύροι, καταντάτε υπερβολικοί.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες σήμερα σας επιφυλάσσουν κάποιες απρόοπτες αλλαγές στα αισθηματικά, που ενδεχομένως  να σας στεναχωρήσουν. Δεν έχει νόημα, όμως, να θλίβεστε για κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε, Δίδυμοι. Αφήστε τις καταστάσεις να πάρουν την τροπή που θέλουν.

Επιτέλους η σχέση σας με ένα πρόσωπο από τη δουλειά αποκαθίσταται και οι εντάσεις μεταξύ σας μειώνονται.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας. Είστε σίγουροι πως μπορείτε να την αντέξετε σε όλο της το μεγαλείο τη δεδομένη στιγμή; Αν όχι, είναι στο χέρι σας να καθυστερήσετε τη διαδικασία.

Απαντήστε στα καλέσματα ερωτικής φύσεως που σας γίνονται τώρα. Η απάντησή σας, είτε θετική, είτε αρνητική θα λύσει πολλά προβλήματα.

 

Λέων

Μια αναποδιά δεν φέρνει και το τέλος του κόσμου, Λέοντες. Πρέπει επιτέλους να αποβάλετε τον αναίτιο πανικό που σας πιάνει και να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

Ένα πρόσωπο μικρότερης ηλικίας έχει πολλά να σας δώσει, αν το αφήσετε. Μήπως το παρακάνετε με την καχυποψία, τελευταία ;

 

Παρθένος

Μια τυχαία συνάντηση σε συνδυασμό με την επίδραση του Ερμή φέρνει στην επικαιρότητα ένα θέμα που θεωρούσατε λήξαν. Είστε άραγε στην κατάλληλη συναισθηματική φάση να επανεκτιμήσετε ένα παλιό ειδύλλιο; Οι δεύτερες ευκαιρίες, πάντως, φοριούνται πολύ αυτό τον καιρό.

Άνοδος στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας χάρη στην έξυπνη στρατηγική σας.

 

Ζυγός

Μην απορήσετε αν σήμερα νιώσετε μια περίεργη έλξη προς κάτι ή κάποιον μυστήριο και απόκρυφο. Είναι στη φύση σας να ψάχνετε και να εξερευνάτε και η έμφυτη αυτή τάση ενισχύεται σήμερα από τον Κρόνο.

Είναι η σωστή στιγμή να προωθήσετε ζητήματα που έμειναν για πολύ καιρό στον πάγο (χωρίς βέβαια να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις).

 

Σκορπιός

Η παραίτηση, όσο λυτρωτική κι αν φαίνεται, δεν οδηγεί πουθενά, Σκορπιοί. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα απ’ ό, τι νιώθετε να σας πιέζει, αλλά μην το αφήσετε να σας νικήσει. Είναι σημαντικό να μετρήσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να προδοθείτε από αυτές.

Προσέξτε κάπως παραπάνω τις σχέσεις σας με τους Αιγόκερους και τους Ζυγούς σήμερα. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες.

 

Τοξότες

Αφεθείτε στη γλύκα του έρωτα, Τοξότες, αλλά τραβηχτείτε μακριά, αν δείτε ότι ο έρωτας απομυζά όλη την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας. Έχετε πολλά πλάνα στο μυαλό, μην τα εγκαταλείψετε για μια αβέβαιη προοπτική.

Η σχέση σας με τα ζώα και τις τέχνες έρχεται σήμερα στην επιφάνεια και αποδεικνύει τη μεγάλη της σημασία για τη ζωή σας συνολικά.

 

Αιγόκερως

Έχετε φτάσει σε ένα τέλμα όσον αφορά τα ερωτικά σας, αλλά δεν έχετε σκεφτεί το βασικότερο, Αιγόκεροι. Πρέπει επιτέλους να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα με απλά αλλά συναρπαστικά πράγματα. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε ό, τι μοιάζει ανιαρό.

Μη δίνετε σημασία στις μεγάλες δηλώσεις, μάλλον δε σημαίνουν τίποτα.

 

Υδροχόος

Η ξαφνική σας μεταστροφή είναι εντυπωσιακή, Υδροχόοι και σίγουρα θα σας απαλλάξει από πολλά προβλήματα και ταμπού του παρελθόντος. Προσέξτε, όμως, μην ξεχάσετε ποιοί είστε στην πορεία.

Ευεργετική η επίδραση της Αφροδίτης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ερωτικές και πλατωνικές. Οι αχρείαστες εντάσεις καταπολεμούνται με επιτυχία και η ψυχολογία σας βελτιώνεται.

 

Ιχθύς

Δεν έχετε κανένα λόγο να περιμένετε κάποιον, χωρίς να ξέρετε καν, αν σκοπεύει να σας τιμήσει με την παρουσία του. Ζήστε τη ζωή σας και σε όποια εξέλιξη θα δείτε πως θα αντιδράσετε εν καιρώ.

Παιδικές αναμνήσεις έρχονται να σας στοιχειώσουν σήμερα κι αυτό σίγουρα σημαίνει κάτι. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας και δεν θα χάσετε.

 

 

* Διάβασε και τις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις εδώ

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ