ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης την Πέμπτη και του Ήλιου το Σάββατο στον Υδροχόο ευνοεί τον τομέα της φιλίας και της κοινωνικής σας ζωής κι έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που ήσασταν επικεντρωμένοι σε θέματα καριέρας, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Πλέον έχετε την ευχέρεια να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας και να κάνετε έναν απολογισμό, ώστε να διορθώσετε οτιδήποτε μπορεί να είναι προβληματικό, ενώ είναι και μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση είναι στάσιμη και είναι απαραίτητο να κρατήσετε άμυνες. Η ερωτική σας ζωή έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις μια και απολαμβάνετε την ελευθερία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να σας χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και μοιράζεστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Πέμπτη αλλά και του Ήλιου το Σάββατο θα ευνοήσει πολύ θέματα καριέρας, καθώς οι πλανήτες θα διανύουν τον τομέα της φήμης και των φιλοδοξιών και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα ταλέντα σας, έχοντας άμεσα αποτελέσματα. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας θα είναι καλοί σύμμαχοι στις προσπάθειές σας και μπορεί να σας προτείνουν μια θέση εργασίας με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Συναντήσεις με άτομα που μπορούν να προωθήσουν μια ιδέα ή τις δεξιότητές σας ευνοούνται και ανοίγουν νέοι δρόμοι για εσάς που θα κυνηγήσετε με ζέση τα όνειρά σας. Επειδή θα είναι ένα αρκετά επικοινωνιακό διάστημα, θα γνωρίσετε άτομα που θα είναι πηγή έμπνευσης και διέξοδος σας για να αντιμετωπίσετε αισθηματικά προβλήματα που σας κρατούσαν στάσιμους. Αφήστε πίσω σας καθετί παλιό και στενόχωρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες η ενέργειά σας στρέφεται στην εκπαίδευση και τα ταξίδια και καθώς ευνοείται ο συγκεκριμένος τομέας, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Πέμπτη και του Ήλιου το Σάββατο είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας, αλλά και για να ταξιδέψετε για εμπορικούς σκοπούς. Επαφές με το εξωτερικό θα σας δώσουν νέες ιδέες και την ευκαιρία να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα ταλέντα σας και θα δικτυωθείτε με άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Στον οικονομικό τομέα, η στασιμότητα που επικρατεί σας κάνει να μη σκέφτεστε τις επιπτώσεις των ενεργειών σας με κίνδυνο να εκτεθείτε. Όσον αφορά τις σχέσεις σας, είτε με τα παιδιά και το ταίρι σας, είτε με συγγενικά σας πρόσωπα, δείχνετε περισσότερη υπομονή απ' όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να δέχεστε πιέσεις που σας προκαλούν κούραση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το προσεχές διάστημα θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ένα εγχείρημα και θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα αποβεί πολύ κερδοφόρο, όμως να ξέρετε πως θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από την Πέμπτη και ο Ήλιος από το Σάββατο θα διανύουν τον τομέα της σεξουαλικότητας και της γενικότερης μεταμόρφωσής σας, ενώ θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα, επενδύσεις κ.λπ. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για να ρισκάρετε τους πόρους σας εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί στον συγκεκριμένο τομέα, είναι όμως μια καλή στιγμή για να διακόψετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας εξυπηρετούν. Έντονη κοινωνική ζωή, στιγμές με φίλους ή με τα παιδιά σάς χαρίζουν στιγμές ανάπαυλας, ενώ αυξάνουν τη δημιουργική σας διάθεση. Ερωτικά είστε σε μια φάση που διεγείρεστε κυρίως μέσω της εγκεφαλικής επαφής.


ΛΕΩΝ

Η ενέργειά σας μεταφέρεται στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, καθώς από την Πέμπτη που περνά η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενισχύεται ο συγκεκριμένος τομέας, ενώ από το Σάββατο που περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο θα ευνοηθούν πολύ οι συνεργασίες και είναι ιδανική εποχή για να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Τώρα που είστε πιο πρόσχαροι και σας ενδιαφέρει περισσότερο η κοινωνική σας ζωή θα γνωρίσετε άτομα που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας και θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί, αρκεί να ακούσετε τις συμβουλές τρίτων. Καινούργιες συνεργασίες θα εξελιχθούν ομαλά, ενώ μπορεί να προκύψει και μια πρόταση από έναν παλιό σας συνεργάτη. Ο τομέας σχέσης/γάμου είναι στα καλύτερά του, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο της και εκτός του ότι είναι ένα διάστημα έντονης ερωτικής διάθεσης, η οποία θα βελτιώσει τον δεσμό σας, είναι εξαιρετική εποχή για γάμο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Πέμπτη σας προσγειώνει στρέφοντας την προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και ευνοεί καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα, ενώ από το Σάββατο και μετά που περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο θα πρέπει να περιμένετε αύξηση των ευθυνών και της κούρασης, όμως θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας. Ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά ή για να δώσετε συνεντεύξεις εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας, μην αμελείτε όμως οφειλές προς τρίτους, γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη με φιλικά σας πρόσωπα. Ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες, μια και η όρεξή σας για γλυκά θα είναι αυξημένη. Φροντίστε τουλάχιστον να επιλέγετε παρασκευές με εναλλακτικές πρώτες ύλες που δεν θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και δώστε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία.


ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ ευχάριστες κι εσείς θα είστε μες στην αισιοδοξία, καθώς την Πέμπτη περνά η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μετατοπίζεται το βάρος της προσοχής σας στη διασκέδαση και στη δημιουργικότητα, ενώ είναι πολύ καλή εποχή και για τα ερωτικά σας. Το Σάββατο περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο και σας κάνει να ξεχνάτε τις δυσκολίες και τυχόν ελλείψεις, ενώ παράλληλα προκαλεί πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις ιδέες σας. Είναι δηλαδή μια πολύ καλή στιγμή για την αυτοπροβολή σας και θα ευνοηθείτε πολύ εσείς που ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Στα οικονομικά σας πρέπει να βάλετε κάποια όρια καθώς προβλέπεται έντονη κοινωνική ζωή, που θα έχει ως συνέπεια την αύξηση των εξόδων σας, ενώ ερωτικά μπορούμε να πούμε πως διανύετε μια από τις καλύτερες φάσεις των τελευταίων μηνών, μια και ο έρωτας θα κυριαρχήσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν κυρίως περιουσιακά και οικογενειακά θέματα και ίσως είναι ευκαιρία να βάλετε σε ρύθμιση οφειλές προς το Δημόσιο ή τις τράπεζες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Πέμπτη σας κάνει πιο τρυφερούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως μπορεί να γίνετε σε κάποιες φάσεις υπερπροστατευτικοί, προκαλώντας ασφυξία στα μέλη της οικογένειας. Ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που αρχίζουν να συσσωρεύονται και δώστε έμφαση στις σχέσεις σας. Από το Σάββατο κι έπειτα, που περνά και ο Ήλιος στον Υδροχόο, θα διανύετε μια φάση εσωστρέφειας και η επιθυμία σας για οικογενειακή θαλπωρή και ηρεμία θα είναι έντονη, με αποτέλεσμα να μη σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές και η διασκέδαση. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί αρμονία και μπορείτε να πάρετε από κοινού αποφάσεις με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι δεν ενδιαφέρεστε για σταθερές σχέσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή είστε αεικίνητοι και προσπαθείτε να συνδυάσετε πολλά μαζί, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή, όμως είστε σε πολύ δημιουργική φάση και αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειές σας. Την Πέμπτη περνά η Αφροδίτη στονΥδροχόο και θα παίρνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση από την επικοινωνία σας με τους άλλους, ενώ από το Σάββατο κι έπειτα που περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο σας δίνονται ευκαιρίες για ταξίδια και επαφές, ώστε να προωθήσετε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας. Ωστόσο πρέπει να κοντρολάρετε την παρορμητική σας διάθεση αποφεύγοντας τη λήψη βιαστικών αποφάσεων σχετικά με νέες συνεργασίες που μπορεί να σας προτείνουν. Οικονομικά, θέλετε ακόμα λίγο για να πείτε πως είστε άνετοι, ωστόσο μπορείτε να καλύπτετε τις ανάγκες σας. Στον αισθηματικό τομέα είναι περίπλοκη η κατάσταση και θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε για λίγο καιρό, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Πέμπτη αφήνει η Αφροδίτη το ζώδιό σας και καθώς περνά στον Υδροχόο, θα επηρεάσει τον οικονομικό τομέα ποικιλοτρόπως. Δηλαδή ναι μεν θα αυξηθούν οι οικονομικές σας απολαβές, αλλά θα κάνετε υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων καθώς θα έχετε μια πιο ανάλαφρη διάθεση και εκεί θα χρειαστεί να βάλετε ένα μέτρο. Το Σάββατο σας αφήνει και ο Ήλιος που περνά επίσης στον Υδροχόο, κάτι που θα ενισχύσει τον οικονομικό τομέα και θα μπορέσετε να επιλύσετε σημαντικά θέματα που αφορούν τα περιουσιακά σας, ενώ μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα από κάποιον που σας τα οφείλει. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας θα έχετε κάποιες προτάσεις, που καλό είναι να μην τις προσπεράσετε. Στον ερωτικό τομέα είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια σύννεφα στη σχέση σας εξαιτίας της κτητικότητάς σας, είναι όμως στο χέρι σας να επαναφέρετε τις ισορροπίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας την Πέμπτη σας χαρίζει μια πιο αισιόδοξη και ανάλαφρη διάθεση και θα θέλετε να ασχοληθείτε κυρίως με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ενώ ξεκινά και μια πολύ καλή εποχή για τα επαγγελματικά σας. Κάποιες αλλαγές που σας προκαλούσαν άγχος τις βλέπετε πλέον πιο ψύχραιμα καθώς αντιλαμβάνεστε το θετικό της υπόθεσης και από το Σάββατο κι έπειτα που περνά και ο Ήλιος σε εσάς θα ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπικά θέματα που μπορεί να είχατε παραμελήσει. Τώρα που νιώθετε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση είναι ιδανική εποχή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και θα πετύχετε πολλά. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί όσον αφορά τον τρόπο που θα υποστηρίξετε τις ιδέες ή τις απόψεις σας, ώστε να μη γυρίσει μπούμερανγκ η επιμονή σας. Στον ερωτικό τομέα προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις, καθώς είστε σε μια φάση που κερδίζετε τις εντυπώσεις.


ΙΧΘΥΣ

Οι στόχοι σας έρχονται σε πρώτο πλάνο και είστε εντελώς αφοσιωμένοι στη δουλειά σας, κάτι που θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από την Πέμπτη κι έπειτα που περνά η Αφροδίτη στον Υδροχόο, προκαλώντας σας έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε, ώστε να προχωρήσετε σημαντικές υποθέσεις της δουλειάς σας. Από το Σάββατο, δε, που περνά και ο Ήλιος στον Υδροχόο θα γίνετε ακόμα πιο σπιτόγατοι, οπότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα (μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου) για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας, με την οικογένεια αλλά και με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Δάνεια και οφειλές μπορούν να τακτοποιηθούν με περισσότερη ευκολία και ενδεχομένως να προκύψει και ένα καλό νέο σχετικά με τα οικονομικά σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, ώστε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα περάσετε ένα διάστημα μοναχικότητας, εξαιτίας της εσωστρεφούς σας διάθεσης.