ΚΡΙΟΣ

Αναζητάτε την πρωτοτυπία σε διάφορους τομείς της ζωής σας, οι συνθήκες όμως δεν σας ευνοούν αυτή την εποχή είτε επειδή υπάρχουν άλλες ανάγκες που επείγουν, είτε επειδή δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητάτε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανή ανατροπή σχεδίων για εσάς που ταξιδεύετε καθώς προβλέπονται εμπόδια και καθυστερήσεις.

 

Σκέψεις γύρω από τη σχέση ή το γάμο σας θα διογκωθούν την Κυριακή καθώς είναι μια δύσκολη μέρα για τα αισθηματικά σας, εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων Άρη - Ουρανού και είναι προτιμότερο να αποφύγετε συζητήσεις που μπορούν να προκαλέσουν μια βαριά ατμόσφαιρα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αφιερώστε χρόνο στην επανεξέταση των στόχων σας και μην επηρεάζεστε από εξωγενείς παράγοντες, εφόσον έχετε τα φόντα για να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Σίγουρα θα λάβετε υπόψη τις επικρατούσες συνθήκες, ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές, δίχως όμως να χάσετε τη διάθεση και την αισιοδοξία σας.

 

Μια καινούρια γνωριμία δεν θα σας ενθουσιάσει, αντιθέτως μπορεί να σας προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις, τουλάχιστον στην αρχή. Οι αντισυμβατικές ιδέες μπορεί να σας ξενίσουν, αλλά θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια νέα που περιμένετε σχετικά με τη δουλειά σας μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστα, ωστόσο θα έχετε πλήρη γνώση της κατάστασης και δεν θα χρειάζεται να αγωνιάτε. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να έχει αντίκτυπο στη ζήτηση των δικών σας υπηρεσιών ή προϊόντων, εσείς όμως που δίνετε έμφαση στην ποιότητα θα έχετε περισσότερη διάρκεια.

 

Η Κυριακή θα είναι αρκετά επικοινωνιακή μέρα και καθώς ευνοούνται επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε. Μπορείτε να επισκεφτείτε συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό, ή να βγείτε για φαγητό και βόλτες με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πεσμένη τη διάθεση θα είστε μέσα στο διήμερο εξαιτίας οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν και καθώς θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για δημιουργία εντάσεων με οικεία σας πρόσωπα, καλό είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε τη γκρίνια και τις κόντρες. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την ευεξία σας. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν.

 

Την Κυριακή, ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα των παιδιών. Οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη σας καλούν να είστε σε εγρήγορση, ώστε να μη μετατραπούν η χαρά και το παιχνίδι σε δυσάρεστο γεγονός. Θέματα υγείας που θα σας απασχολήσουν θα είναι παροδικά.

 

 

ΛΕΩΝ

Ο τομέας των ταξιδιών πλήττεται από τις δυσαρμονικές όψεις του Ουρανού και είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Ωστόσο, σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τις δυνάμεις σας αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα καινούριο εγχείρημα. Οικονομικά δεν είστε και στα καλύτερα σας, οπότε προσαρμόστε τις ανάγκες σας.

 

Μια πρόσφατη ερωτική σχέση σας δίνει μεν την ένταση που αναζητάτε, αλλά γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα είναι εφήμερη και καλό είναι να κρατήσετε άμυνες. Η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση και μπορείτε να το πετύχετε μέσα από δραστηριότητες που βελτιώνουν τη διάθεση σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανυπομονησία σας μπορεί να σας κοστίσει και καλό είναι να αποφύγετε τον πανικό εσείς που ταξιδεύετε με το όχημα σας. Οι μεταπτώσεις της διάθεσης σας θα επηρεάσουν και το περιβάλλον σας, οπότε προσπαθήστε να αποβάλλετε αρνητικές σκέψεις που σας προκαλούν στασιμότητα και δώστε έμφαση στη βελτίωση του ψυχισμού σας.

 

Σχέσεις που περνούν δοκιμασία και δεν έχουν γερά θεμέλια, είναι πολύ πιθανό να λήξουν άδοξα, ίσως όμως να είναι και για καλό. Αν δεν ξεπερνιούνται σημαντικά εμπόδια, ποιος ο λόγος να διαιωνίζονται καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά; Κοιτάξτε μπροστά.

 


ΖΥΓΟΣ

Η έγνοια σας σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια είναι έντονη και αν δεν τακτοποιήσετε σημαντικά θέματα, δεν μπορείτε να ησυχάσετε και να απολαύσετε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι σημαντικό να αφήνετε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς σας ώστε να δίνετε έμφαση στις μικρές χαρές της ζωής.

 

Η Κυριακή είναι μέρα παγίδα όσον αφορά τη σχέση σας και δεν ευνοούνται καθόλου συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας. Ειδικά αν πιαστείτε με τα οικονομικά σας, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει έντονη διαμάχη με αμφίβολη κατάληξη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να υπολογίζετε πολύ σε ένα ταξίδι, αλλά μάλλον θα απογοητευτείτε από μια ανατροπή που ή θα σας αναγκάσει ή να το αναβάλλετε, ή να το πραγματοποιήσετε με εναλλακτικούς τρόπους, κάτι που θα είναι αρκετά κουραστικό για εσάς. Τα έξοδα σας μπορεί να αυξηθούν στην προσπάθεια σας να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Εξετάστε κατά πόσο αξίζει.

 

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και είστε μες στον ενθουσιασμό καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον προς εσάς και απολαμβάνετε πραγματικά το φλερτ αυτή τη φορά. Η κοινωνική σας ζωή είναι σε καλά επίπεδα και έχετε την ευχέρεια να επιλέξετε με ποιους θα συναναστραφείτε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιείστε τις επαφές σας και δραστηριοποιηθείτε εγκαίρως αν θέλετε να εξασφαλίσετε την ομαλή ροή στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας, αλλά θα σας προβληματίσει το γεγονός πως θα πρέπει να λείψετε για κάποιο διάστημα μακρυά από το σπίτι, ίσως όμως να είναι μια καλή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

 

Την Κυριακή, μια νοσταλγία για το παρελθόν μπορεί να σας οδηγήσει στην αναζήτηση ενός παλιού σας έρωτα. Προτού όμως κάνετε κάποια κίνηση ξανασκεφτείτε το, γιατί ίσως να μην είναι και τόσο καλή ιδέα τελικά. Το ενδεχόμενο να είναι ευτυχισμένος με την τωρινή του σχέση το σκεφτήκατε;

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε κάποια παράπονα είτε από το ταίρι σας είτε από κάποιο φίλο, αυτό το διήμερο μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα αισθήματά σας, αρκεί να κάνετε έναν ήρεμο διάλογο. Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας στεναχωρούν και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τις ισορροπίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην τα κρατάτε άλλο μέσα σας.

 

Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται σχετικά με την υγεία σας. Βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας αλλά μην καταπονείτε τον οργανισμό σας με υπερβολές και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε. Είστε επιρρεπείς σε κρυολογήματα κι αυτό οφείλεται στα άστατα γεύματα που λαμβάνετε και στην έλλειψη βιταμινών.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώσετε υποχρεωμένοι να πρέπει να παρευρεθείτε κάπου που δεν θα σας αρέσει καθόλου και που είναι σίγουρο πως θα σκυλοβαρεθείτε. Εφόσον δεν είναι κάτι που μπορείτε να αποφύγετε, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε όσο είναι εφικτό και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για γνωριμίες.

 

Κάποιες φοβίες σχετικά με θέματα υγείας σας ταλαιπωρούν όχι τόσο επειδή είναι όντως σημαντικά, αλλά κυρίως γιατί έχετε την τάση να ανησυχείτε με το παραμικρό και να κάνετε με το μυαλό σας τα χειρότερα σενάρια. Ηρεμήστε και κάντε και κανένα τσεκ απ, ώστε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να μη βασανίζεστε αδίκως.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας γιατί δεν έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των συνεργατών σας, με αποτέλεσμα να χάνετε χρόνο με δευτερεύουσες εργασίες, ενώ θα έπρεπε να δίνετε περισσότερη έμφαση στα σημαντικά ζητήματα της επιχείρησής σας. Μοιράστε και σε άλλους αρμοδιότητες και μην προϊδεάζετε τον εαυτό σας πως δεν θα γίνουν σωστά οι δουλειές σας.

 

Στον αισθηματικό τομέα βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο και προσπαθείτε να βγάλετε κάποια άκρη για το τι πραγματικά θέλετε. Αν καταφέρετε να μη σας μπερδέψουν οι απόψεις κι οι ιδέες ατόμων από το κοντινό σας περιβάλλον, θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας