ΚΡΙΟΣ

Συναντάτε εμπόδια στην επίτευξη ενός στόχου, που σημαίνει πως μάλλον δεν υπολογίσατε σωστά όλες τις παραμέτρους, ή δεν συνεργάζεστε με τα κατάλληλα άτομα. Κάτι γίνεται αυτή την εποχή και με τη φήμη σας που προσπαθούν ορισμένοι να την αμαυρώσουν. Μπορεί να είναι άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον ή ανταγωνιστές. Φυλάξτε τα νώτα σας.

 

Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινά με πολύ πάθος καθώς ανακαλύπτετε μια νέα πλευρά της σεξουαλικότητας σας και δίνεστε ολοκληρωτικά, όμως καλό είναι να κρατάτε και κάποιες άμυνες. Σχέση/γάμος, μπορεί να χρειάζεται μια σχετική τόνωση. Κάντε κάτι που σας ευχαριστεί.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αφροδίτη και Ουρανός σε δυσαρμονικές όψεις μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις και εμπόδια στις μετακινήσεις σας και η ένταση θα είναι χαρακτηριστική σήμερα. Ακατάλληλη στιγμή για κλείσιμο συμφωνιών και καινούριες συνεργασίες καθώς και για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ασχοληθείτε με καθημερινά θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση.

 

Στον ερωτικό τομέα επικρατεί μια ψυχρότητα και αρχίζουν να σας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά, όμως προτού αρχίσετε τα σενάρια, σκεφτείτε πόσο καιρό έχετε να επικοινωνήσετε πραγματικά με το ταίρι σας εκφράζοντας τα συναισθήματα σας ή από πότε έχετε να κάνετε κάτι από κοινού που σας ευχαριστεί.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται αρκετά καλά βήματα και καταφέρνετε να ξεπεράσετε ορισμένες αντιξοότητες, όμως πρέπει να ρίξετε τον πήχη και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σας, όσο κι από τον περίγυρο σας. Σχέσεις και συνεργασίες που δεν προχωρούν, πρέπει να τις αναθεωρήσετε και να αφήσετε πίσω ό,τι σας προκαλεί στασιμότητα.

 

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, σας χαρίζει μια αισιόδοξη διάθεση που θα θέλετε να τη μεταδώσετε και στους άλλους, όμως επειδή το ηθικό είναι γενικότερα πεσμένο γύρω σας, δύσκολα θα δείτε ανταπόκριση. Απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια, καθιστούν δύσκολες τις σχέσεις σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, σας δίνει το έναυσμα για να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας θέματα, επειδή όμως έχετε μια τάση να απογοητεύεστε και να παρατάτε τις προσπάθειες σας, φανείτε λογικοί όσον αφορά τις προσδοκίες σας. Επενδύσεις και σημαντικές αγορές δεν ευνοούνται, ούτε η λήψη σημαντικών αποφάσεων.

 

Τα μελλοντικά σας σχέδια μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά του/της συντρόφου σας και εκεί δημιουργείται ένα σοβαρό εμπόδιο για τη σχέση σας. Πολλοί από εσάς ενδεχομένως να βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας, σήμερα όμως, δεν είστε σε θέση για να σκεφτείτε ξεκάθαρα.

 

 

ΛΕΩΝ

Εκεί που πάτε να βρείτε το κέφι σας ξαφνικά το χάνετε και τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα, όμως κάπου κι εσείς έχετε κλατάρει με όλα αυτά που τα γεγονότα που αντιμετωπίζετε επί καθημερινής βάσης. Σήμερα περνά η Σελήνη στον Τοξότη και αυξάνει τη δημιουργική σας διάθεση, ενώ παράλληλα, σας κάνει να αναζητάτε τις χαρές της ζωής.

 

Υπαρξιακά θέματα που σας απασχολούν, σας κάνουν επιρρεπείς σε καταχρήσεις, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε την υγεία σας ολοένα και περισσότερο. Μην περιμένετε να είναι όλα ρόδινα στη ζωή σας για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μήπως η αυτοεκτίμηση σας έχει πιάσει πάτο;..

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προκειμένου να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας θα κάνετε σπατάλες που θα σας εκθέσουν και καλό είναι προτού προβείτε σε επιπόλαιες ενέργειες, να σκεφτείτε πρώτα τις επιπτώσεις που θα επιφέρουν. Η μέρα απαιτεί προσεχτικές κινήσεις στις εμπορικές σας δοσοληψίες, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε οφειλές προς τρίτους.

 

Η εμπάθεια σας για κάποια άτομα σας τυφλώνει και δεν είναι λίγες οι στιγμές που υπήρξατε άδικοι μαζί τους. Το γεγονός ότι δεν ανοίγεστε σε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε και θα μπορούσε ίσως να σας δώσει μία κατεύθυνση, κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη βελτίωση των σχέσεων σας.

 


ΖΥΓΟΣ

Σας απασχολούν πολλά και σήμερα προτιμάτε πιο ιδιωτικές καταστάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορεί δηλαδή να σας προκαλέσει εκνευρισμό η επιμονή των άλλων να σας συμπεριλάβουν σε ομαδικές προσπάθειες και θα το κάνετε με το στανιό. Βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας όταν θα έχετε χρόνο με τον εαυτό σας και μη μπλοκάρετε.

 

Η προσωπική σας ζωή εξαρτάται άμεσα από την ψυχική σας κατάσταση και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι, ώστε να νιώσετε καλύτερα. Μπορεί να είναι μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα, ένας καφές με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ή στιγμές ευτυχίας με τα παιδιά. Απολαύστε τις χαρές της ζωής.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που θα αφορά μια καινούρια κατοικία καθώς και για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με το σπίτι (λογαριασμούς, κλπ). Οι μετακινήσεις σας θα γίνουν με δυσκολία.

 

Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει κενά, σήμερα όμως είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας, ή με το φλερτ οι ελεύθεροι. Ο αυθορμητισμός σας είναι καλός σύμμαχος σας και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις στις συναναστροφές σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα οργάνωσης η σημερινή και ειδικά εσείς που σκοπεύετε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς, έχετε ένα λόγο παραπάνω να πρέπει να βάλετε σε ροή σημαντικά θέματα. Τα οικονομικά σας,σας προβληματίζουν συνεχώς, έχετε όμως πράγματα να περιμένετε κι αυτό σας προκαλεί αισιοδοξία. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, ευνοεί την κατάστρωση πλάνων.

 

Κάτι θα σας προκαλέσει ανησυχία και θα χάσετε τη διάθεση για εξόδους και ψυχαγωγία. Ωστόσο, επειδή δεν προβλέπονται σημαντικά προβλήματα, μην προεξοφλείτε καταστάσεις και τις βιώνετε σαν να είναι πραγματικά γεγονότα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια σας απασχολούν πολύ έντονα και καθώς ακούτε συνεχώς διάφορες γνώμες, είναι πολύ δύσκολο να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα, οπότε αφήστε το για λίγο το συγκεκριμένο θέμα και στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας. Στον οικονομικό τομέα αρχίζει να σταθεροποιείται η κατάσταση.

 

Ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνιση σας μπορεί να σας έχουν απομακρύνει από το περιβάλλον σας, έτσι όμως δεν βοηθάτε καθόλου το εαυτό σας. Ξεκινήστε χθες διατροφή και άσκηση και μην καταθέτετε τα όπλα. Η μέρα ευνοεί νέα ξεκινήματα για τον εαυτό σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές που προκύπτουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει έντονη αντιπαράθεση με συνεργάτες ή συγγενικά σας πρόσωπα και μόνο αν κάνετε την υπέρβαση κοντρολάροντας τον εκνευρισμό σας θα μπορέσει να σωθεί η κατάσταση. Αποφύγετε σήμερα τις ριζικές αλλαγές που θα είναι αμετάκλητες.

 

Στρέψετε την προσοχή σας στην οικογένεια και να προσπαθήστε να ψυχαγωγηθείτε μαζί με τα παιδιά σας. Φροντίστε ο χρόνος που περνάτε μαζί τους να συμπεριλαμβάνει και το παιχνίδι ή την άθληση, ώστε να εκτονώνονται και να απολαμβάνουν τις ώρες που περνάτε παρέα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ορισμένα οικονομικά κολλήματα σας προκαλούν καθυστερήσεις στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας και είστε μες στον εκνευρισμό, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας καθώς είναι παροδική η φάση που περνάτε και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Κατάλληλη μέρα για οργάνωση.

 

Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιες ασκήσεις γυμναστικής που θα συμβάλλουν στο ξεμπλοκάρισμα του μεταβολισμού σας και θα ενισχύσουν την ψυχολογία σας. Εκείνο το σταθερό ποδήλατο που έχετε στο δωμάτιό σας,  μην το χρησιμοποιείτε πλέον για καλόγερο. Κάντε μερικές ορθοπεταλιές..

 

 

Το τραγούδι της ημέρας