ΚΡΙΟΣ

Ερμής στον Αιγόκερω από σήμερα και καθώς είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, θέματα Δημοσίου που πρέπει να τακτοποιηθούν καθώς και επαγγελματικά ζητήματα, χρήζουν προσοχής. Επειδή έχετε και μια παρορμητική διάθεση, φροντίστε να μην προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις με τη στάση σας. Ιδανική στιγμή για αγορές επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Από το απόγευμα και μετά, αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία. Κινηματογράφος, θέατρο, φαγητό ή ποτό παρέα με φίλους ή με το ταίρι σας θα σας χαρίσουν στιγμές ανάπαυλας. Οι ελεύθεροι, μην ασχολείστε μόνο με τους φίλους σας. Δείτε γύρω σας πόσο όμορφος κόσμος υπάρχει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται πολύ από σήμερα που περνά και ο Ερμής στον Αιγόκερω και θα δείτε σημαντική πρόοδο εσείς που θα ασχοληθείτε σοβαρά και υπεύθυνα με τις υποθέσεις σας. Εμπόριο και οικονομικές συναλλαγές ενισχύονται και είναι μια καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σας.

 

Οι επιλογές σας σχετικά με τα αισθηματικά σας δεν βρίσκουν σύμφωνους κάποιους από το περιβάλλον σας και αν καταφέρουν να σας επηρεάσουν, προβλέπονται προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σας. Βάλτε όρια στις παρεμβολές τρίτων, ειδάλλως δεν θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι οικονομικές σας υποθέσεις ενδεχομένως να παρουσιάζουν στασιμότητα, αλλά είναι θέμα χρόνου να μπούνε σε μια σειρά και σήμερα θα γίνει μια ευχάριστη ανατροπή που θα σας δώσει αρκετή ώθηση. Ωστόσο, ο προβληματισμός σας δεν παύει καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ποιες είναι ο υποχρεώσεις σας. Δώστε έμφαση στους στόχους σας.

 

Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί αναμπουμπούλα και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε τις ισορροπίες σας, αλλά είναι πέρα των δυνάμεων σας, με αποτέλεσμα να έχετε έντονες τάσεις φυγής. Κρατήστε κάποιες αποφάσεις και μη χαλάτε την υγεία σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς το τελευταίο διάστημα κρατάτε μια ανεύθυνη στάση που προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Αντιμετωπίστε τα προβλήματα σας εγκαίρως και προτού δημιουργηθεί πανδαιμόνιο. Η μέρα δίνει ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας, αρκεί να ασχοληθείτε με ζέση.

 

Μια παράλληλη σχέση σας έχει συνεπάρει και δεν σκέφτεστε τι συνέπειες μπορεί να επιφέρει στη σχέση ή το γάμο σας. Προτού παθιαστείτε και χάσετε κάθε λογική, να ξέρετε πως θα είναι παροδική όλη αυτή η έξαψη, οπότε προσέχετε για να έχετε..

 

 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τα εργασιακά σας θέματα και καθώς ευνοείται η επικοινωνία και οι επαφές με το εξωτερικό, εκεί θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Τώρα ξεκινά ένα καλό διάστημα για εσάς που έχετε ξεκάθαρους στόχους και δεν είναι να χάνετε χρόνο με επιμέρους θέματα. Οι καλλιτέχνες προωθήστε τα ταλέντα σας.

 

Σας έχουν κουράσει πολύ οι υποθέσεις συγγενικών σας προσώπων και το μόνο που αναζητάτε, είναι η ψυχική ηρεμία. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που σας ευχαριστούν και με τα οποία μπορείτε να εκτονωθείτε, ώστε να προστατέψετε την υγεία σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολεύεστε αρκετά να επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς σας έχουν πιάσει τάσης φυγής και δεν σας χωράει ο τόπος, όμως, είναι μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας και δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας, καθώς και την προώθηση των ταλέντων σας.

 

Προβλήματα των παιδιών μπορεί να γίνουν αιτία για αναταράξεις στη σχέση σας, όμως αλλού πρέπει να ρίξετε το βάρος της προσοχής και όχι στα προσωπικά σας. Είναι σημαντικό να διαχωρίζετε τα προβλήματα δίνοντας προτεραιότητα στα πιο κρίσιμα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ορισμένα εμπόδια που σας κάνουν να αγανακτείτε, με αποτέλεσμα να μην είστε ικανοποιημένοι από μια πρόσφατη συνεργασία. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, μην τον σπαταλάτε και στρέψτε την προσοχή σας σε εναλλακτικές κατευθύνσεις. Το περιβάλλον σας πάντως, σας στηρίζει και μπορείτε να αναζητήσετε την τύχη σας.

 

Για οικονομικά θέματα μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο και είναι πολύ πιθανό να ψυχραθούν οι σχέσεις σας αν δεν εκφράσετε τις όποιες θέσεις σας με τακτ. Γενικά πρέπει να είστε συγκρατημένοι σήμερα, διαφορετικά θα χάσετε τον έλεγχο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς κοιμάστε και η τύχη σας δουλεύει και ειδικά τώρα που περνά και ο Ερμής στον Αιγόκερω και ευνοεί τα ταξίδια και την προώθηση υπηρεσιών προϊόντων, κλπ, ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή εποχή, που θα διαρκέσει ένα μήνα. Α έχετε σημαντικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα, κάντε το τώρα. Θα διευκολυνθείτε πολύ σε ό,τι κι αν κάνετε.

 

Η διάθεση σας για ψυχαγωγία είναι ελάχιστη καθώς υπερισχύει η συσσωρευμένη κούραση και θέλετε να απολαύσετε στιγμές ανάπαυλας χουχουλιάζοντας στο σπίτι. Ωστόσο, αν έχετε όρεξη για παρέα, μπορείτε να καλέσετε κάνα – δυο αγαπημένους φίλους στο σπίτι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα εργασιακά σας βαίνουν καλώς και οι συνθήκες βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, κάτι που θα αυξήσει το εισόδημα σας πολύ σύντομα. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω ευνοεί τις συνεργασίες και τις επαφές με άτομα που θα σας δώσουν λύσεις σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, ενώ μπορεί να ακούσετε και μια θετική είδηση.

 

Μπορεί να φερθείτε εντελώς αψυχολόγητα στην προσπάθεια σας να αποφύγετε μια αμήχανη στιγμή και τελικά να προκαλέσετε αδίκως ολόκληρη κατάσταση. Μερικές φορές ο τρόπος που σκέφτεστε είναι περίπλοκος και το απλό μπορεί να το κάνετε πολύ δύσκολο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα περνά και ο Ερμής στο ζώδιο σας και για σχεδόν ένα μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με επαφές που μπορεί να οδηγήσουν σε καινούριες συνεργασίες και να κάνετε ταξίδια για εμπορικές συναλλαγές που θα αυξήσουν το εισόδημα σας. Θέματα Δημοσίου βάλτε τα σε προτεραιότητα και μην τα αμελείτε.

 

Κάτι αλλάζει στα ερωτικά σας και είστε κι εσείς πιο αισιόδοξοι καθώς βλέπετε ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η καθημερινότητα σας είναι πλέον πιο ευχάριστη και σας ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο η βελτίωση της εμφάνισης σας. Αγορές ρούχων ευνοούνται.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας είναι σε υψηλά επίπεδα και σε συνδυασμό με τις άψογες επικοινωνιακές σας δεξιότητες, μπορείτε να πετύχετε πολλά αν ασχοληθείτε με την προώθηση των υπηρεσιών ή των ταλέντων σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είστε σε περισυλλογή, αλλά η συζήτηση με κάποιον/α, θα σας δώσει λύσεις για κάτι που σας απασχολεί.

 

Ενδεχομένως να αισθάνεστε πως είστε εγκλωβισμένοι στη σχέση σας, όμως δεν σκέφτεστε ούτε κατά διάνοια το χωρισμό καθώς τρέφετε έντονα συναισθήματα για το ταίρι σας. Προσπαθήστε να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στην καθημερινότητα σας. Ένα απλό μήνυμα μπορεί να ξεσηκώσει ένστικτα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Πιθανή ανατροπή που θα έχει σχέση με τις οικονομικές σας απολαβές, θα μπλοκάρει την εξέλιξη μιας συνεργασίας που είναι σε αρχικό στάδιο, ίσως όμως να είναι προτιμότερο από το να περιμένετε άλλα και να σπαταλάτε αδίκως το χρόνο σας. Επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, έχετε καλού – κακού έναν άσσο στο μανίκι σας.

 

 

Υπάρχει ένα καινούριο άτομο στον κύκλο σας που σας κορτάρει έντονα και νιώθετε γοητευμένοι, ενδεχομένως όμως να σας πιάσουν οι ενοχές απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτή την εποχή και δεν πρέπει να χάνετε χρόνο κολλημένοι στο διαδίκτυο.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας