ΚΡΙΟΣ

Οι άψογες ηγετικές ικανότητες και ο δυναμισμός σας χαρακτηρίζουν σήμερα, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και θα αναδειχθούν οι ικανότητες σας, ωστόσο μπορεί να γίνετε σε κάποιες φάσεις απότομοι απέναντι σε συναδέλφους ή στους εργαζόμενους σας αν νιώσετε πιεσμένοι. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σας βγάζουν ένταση και παραλογισμό.

 

Στον ερωτικό τομέα παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από άτομα που προσπαθούν να σας πλησιάσουν, είστε λίγο στην κοσμάρα σας επειδή έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ιδιαίτερη βελτίωση στην ερωτική σας ζωή. Δοκιμάστε την τύχη σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας πιάσει απογοήτευση εξαιτίας επιθυμιών που τείνουν να μετατραπούν σε απωθημένα και δύσκολα θα συνεννοηθείτε με τον περίγυρο σας. Η ένταση θα είναι χαρακτηριστική και μπορεί να αλλάξετε γνώμη σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια αν νιώσετε ανασφάλεια. Ενδεχομένως να είστε επηρεασμένοι και από γνώμες τρίτων που στην προκειμένη φάση δεν βοηθούν.

 

Άτομα που σας υπόσχονται πολλά και είναι μες στη φλυαρία, να ξέρετε πως ούτε μία τοις χιλίοις δεν πρόκειται να ισχύσει κάτι από αυτά που λένε και καλό είναι να φεύγετε μακριά. Αυτοί που πραγματικά αξίζουν και δεν είναι τυχαίοι, δεν επιδεικνύουν την όποια αξία τους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον οικονομικό τομέα ενώ υπάρχει μια σχετική πρόοδος, από κάπου έχετε έλλειμμα και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σχετικά με τις κινήσεις των κοινών σας πόρων. Η μέρα είναι κατάλληλη για επανεξέταση του προϋπολογισμού σας καθώς και για ανασκόπηση των κινήσεων που έχουν γίνει μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Μη βασίζεστε σε κανέναν.

 

Θέματα παιδιών πρέπει να τα κοιτάξετε εγκαίρως καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην χάνεται η επαφή και η επικοινωνία μαζί τους. Αν διακρίνετε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά τους ή οτιδήποτε σας φαίνεται παράταιρο, πλησιάστε τα με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας εμπιστευτούν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να προσελκύσετε θετικά γεγονότα στη ζωή σας, πρέπει εκτός από την προσπάθεια που είναι απαραίτητη, να μην είστε ατομιστές. Η τάση που έχετε να τακτοποιείτε πρώτα τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας υποθέσεις, αφήνοντας τους άλλους εκτεθειμένους, φέρνει κακό κάρμα και πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε. Αλλάξτε τακτική, μυαλά, όπως θέλετε πείτε το..

 

Μπορεί να έχετε χάσει την αυτοπεποίθηση σας, όταν όμως έρχεται η στιγμή του φλερτ, όχι μόνο την ανακτάτε σε ελάχιστο χρόνο, αλλά μπορεί να γίνεστε και υπερβολικοί. Κρατήστε ένα μέτρο μιας και δεν είναι πολύ γοητευτικό να επιδεικνύεστε και να κορδώνεστε.

 

 

ΛΕΩΝ

Υπάρχει ένα άτομο στο περιβάλλον σας με το οποίο μπορεί να έχετε και οικονομική δοσολιψία, που δεν έχει ειλικρινείς προθέσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επωφεληθεί από εσάς, από ένα δικό του λάθος όμως, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, καλό είναι να ξεκαθαρίσετε εγκαίρως τις καταστάσεις.


Μπορεί να σας τύχει μια καλή ευκαιρία, αλλά επειδή την έχετε πατήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, να τη θεωρήσετε άκυρη και να τη χάσετε μέσα από τα χέρια σας. Μην κάνετε σαν το ανέκδοτο με το γρύλο. Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες, ούτε σημαίνει πως πάντα θα πέφτετε σε παγίδες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σήμερα στις επαφές σας, ώστε να διευρύνετε τον κύκλο σας και περιορίστε τη δράση σας πάνω σε θέματα που επείγουν καθώς είστε αρκετά αφηρημένοι και δεν είστε για πολλά. Ένα νομικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει, θα είναι αντιμετωπίσιμο. Κοιτάξτε μπροστά αγνοώντας τις υπάρχουσες συνθήκες και μη φέρνετε τον πανικό.

 

Στον τομέα της φιλίας είναι αρκετά αρμονικές οι σχέσεις σας, αλλά ίσως υπάρχουν κανά δυο άτομα που νιώθουν πως τα έχετε παραγκωνίσει, οπότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, ώστε να μη στεναχωριούνται αδίκως. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με φίλους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει ένα αγκάθι που δεν σας αφήνει να χαρείτε τις επιτυχίες σας καθώς τα πράγματα στη σχέση σας πάνε απ' το κακό στο χειρότερο και δεν έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους. Επανεξετάστε τις ανάγκες σας και μην αφήνετε κανέναν να μπλέκεται στα προσωπικά σας, γιατί μάλλον από εκεί πηγάζει το πρόβλημα.

 

Οι διατροφικές σας συνήθειες το τελευταίο διάστημα έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας κι εσείς δεν λέτε να το καταλάβετε, με αποτέλεσμα να γκρινιάζετε συνεχώς για την εξάντληση που αισθάνεστε. Τραφείτε σωστά και θα δείτε για πότε θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαφές με το εξωτερικό μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σας, αλλά να είστε προετοιμασμένοι πως δεν είναι εύκολη υπόθεση να κατακτήσετε τις ξένες αγορές, ώστε να μην απογοητευτείτε. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και αρκετό χρόνο με συνεχείς προσπάθειες καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρετε.

 

Οικογένεια και παιδιά είναι βασικές σας προτεραιότητες και ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με την υπερκινητικότητα των μικρών μας φίλων, αλλά αν τους κεντρίσετε το ενδιαφέρον, πολύ σύντομα θα βρουν με κάτι να εκτονωθούν. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στάση ενός φιλικού σας προσώπου σας έχει δυσαρεστήσει και για εσάς που μπορεί η σχέση να είναι και επαγγελματικής φύσεως, είναι ένας λόγος παραπάνω για να έχετε παράπονα. Επειδή μέρα είναι λίγο περίεργη όσον αφορά θέματα συνεννόησης και επικοινωνίας, να είστε προσεχτικοί στο τι θα πείτε, ή στο πώς θα ερμηνεύσετε αυτά που θα ακούσετε.

 

Ερμής και Ουρανός σας προκαλούν παιχνιδιάρικη διάθεση, οπότε είναι ιδανική στιγμή για να τονώσετε την ερωτική σας ζωή και τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως προκύψει ένα ειδύλλιο γεμάτο πάθος που θα έχει διάρκεια.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ομαλά βαίνουν τα επαγγελματικά σας, αλλά εσείς μπορεί να μην είστε και τόσο ευχαριστημένοι καθώς αισθάνεστε πως δεν σας δίνει η εργασία σας την ολοκλήρωση που θα θέλατε. Η έλλειψη ενδιαφέροντος μπορεί να σας κάνει αδρανείς με έντονες τάσεις ονειροπόλησης, με αποτέλεσμα να περνάει ο χρόνος ανεκμετάλλευτος. Λίγα λεπτά διαλογισμού θα σας βοηθήσουν.

 

Στον οικογενειακό τομέα προβλέπονται εντάσεις που θα έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα και μπορεί να ειπωθούν βαριές κουβέντες πάνω στο θυμό. Εσείς που είστε ήρεμη δύναμη θα κληθείτε για να κρατήσετε τις ισορροπίες, κάτι που θα είναι αρκετά ψυχοφθόρο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετοί ασχολούνται μαζί σας αυτή την εποχή και δεν είναι όλων οι προθέσεις καλές, οπότε κρατήστε κάποιες αποστάσεις και επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Αν έχετε μια καινούρια ιδέα που θα θέλατε να τη μοιραστείτε με κάποιον, φροντίστε να είναι πολύ κοντινό σας πρόσωπο για το οποίο είστε σίγουροι.

 

Μια ερωτική σχέση με άτομο από το χώρο της εργασίας, ενδεχομένως να μην εξελίσσεται ομαλά και τείνει να γίνει η καθημερινότητα σας βασανιστική. Διανύετε μία φάση όπου έχετε την αίσθηση πως δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και είστε μες στον πανικό.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα προσφέρεται για βελτίωση των γνώσεων και για πειραματισμούς πάνω στη δουλειά σας, ενώ είναι και μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με προσωπικές σας υποθέσεις, που μπορεί να έχουν μείνει πίσω λόγω φόρτου εργασίας. Σελήνη και Ποσειδώνας σε αρμονικές όψεις, σας γεμίζουν με αισιοδοξία και διάθεση για δημιουργικότητα.

 

Μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με φιλικά σας πρόσωπα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχετε την άνεση να τους καλέσετε ανά πάσα στιγμή για να συναντηθείτε. Μην αισθάνεστε άβολα και χαλιέστε αδίκως, τη στιγμή μάλιστα που σας λείπουν κάποιοι και θα θέλατε να επικοινωνήσετε.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας