* δες και τις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις εδώ !

 

Κριός

Τα νεύρα σας είναι σε επικίνδυνη φάση σήμερα και σ’ αυτό έχει συμβάλει καθοριστικά η κατάσταση στα ερωτικά. Μην αφήνετε μετέωρες τις καταστάσεις που μπορείτε άνετα να διευθετήσετε τώρα.

Ευνοϊκό το κλίμα στα επαγγελματικά, οι όροι που θέσατε όχι μόνο γίνονται δεκτοί, αλλά αποτελούν και παράδειγμα προς μίμηση για αρκετούς.

 

Ταύρος

Βγείτε από το σπίτι, Ταύροι, το ‘χετε παρακάνει με την κλεισούρα. Ο χρόνος που θα περάσετε έξω, μαζί με άλλους, θα επιδράσει εποικοδομητικά τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στην πρακτική επίλυση των προβλημάτων σας.

Ο Άρης βάζει φιτιλιές στα αισθηματικά σας, αλλά κάτι μου λέει ότι η ένταση είναι κάτι που χρειάζεστε τώρα.

 

Δίδυμος

Θα αργήσετε λίγο να προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον, Δίδυμοι, αλλά θα δείτε πως στο τέλος θα τα καταφέρετε περίφημα. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας- υπολογίστε και στη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων.

Προσοχή στα πάρε-δώσε σας με τους Ζυγούς. Τα διλήμματα που σας θέτουν είναι κάπως εκβιαστικά.

 

Καρκίνος

Ξέρω πως την έχετε πάθει για τα καλά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά μήπως σας έχει στην αναμονή υπερβολικά πολύ καιρό; Κάντε κάτι γρήγορα, Καρκίνοι, προτού ο εγωισμός (και η αξιοπρέπειά σας, εδώ που τα λέμε) πληγεί ανεπανόρθωτα.

Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας λύσει πολλές, χρόνιες απορίες σήμερα. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας.

 

Λέων

Τα τελευταία γεγονότα σας έχουν απομακρύνει κάπως από το πρόσωπο που απασχολεί τη σκέψη σας και η απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας επιδρά αρνητικά στα συναισθήματά του. Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται, Λέοντες.

Ο Δίας σας δίνει την αποφασιστικότητα που σας έλειπε για να τολμήσετε αλλαγές στα επαγγελματικά.

 

Παρθένος

Είστε σίγουροι πως τα συναισθήματά σας απέναντι σε ένα ορισμένο άτομο έχουν αλλάξει; Μήπως απλώς προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας; Δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη ειλικρίνεια, Παρθένοι, το ψέμα δεν θα κρατήσει για πολύ.

Εντάσεις στα οικογενειακά σας- κάντε κι εσείς μια προσπάθεια να λύσετε την παρεξήγηση που ξέσπασε πρόσφατα.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη κάνει το κλίμα στα ερωτικά παιχνιδιάρικο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις προοπτικές σας με χαλαρότητα και άνεση. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε και ξεχάσετε τους βασικούς σας στόχους.

Η σχέση σας με τους αριθμούς δεν είναι καλή σήμερα, μην υποτιμήσετε όμως τη δύναμη που ασκούν στους ρυθμούς σας.

 

Σκορπιός

Ένα κοντινό σας πρόσωπο ζητάει τη βοήθειά σας, αλλά εσείς δεν το ακούτε καθόλου. Δεν είναι όλες οι δοσοληψίες άμεσες σ’ αυτή τη ζωή, Σκορπιοί, πρέπει να αφήσετε το ένστικτό σας να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στα πράγματα.

Ομαλότητα στα ερωτικά, μην κάνετε μεγαλόπνοες κινήσεις, αν δεν υπάρχει λόγος. Τα πράγματα είναι καλά ως έχουν.

 

Τοξότης

Τα μάτια σας δεκατέσσερα σήμερα, Τοξότες, γιατί η εξαπάτηση και η πλάνη σας κυκλώνουν χωρίς έλεος. Έχετε τη δύναμη και την ικανότητα να απομακρύνετε τα ακατάλληλα πρόσωπα- μένει μόνο να βρείτε τη σωστή αφορμή.

Η κατάσταση των ερωτικών βελτιώνεται. Φαίνεται πως δεν είστε μόνοι, τελικά, σ’ αυτή τη μεγάλη ιστορία.

 

Αιγόκερως

Ο Ουρανός βελτιώνει την κατάσταση στο εργασιακό τοπίο, με αποτέλεσμα η επικοινωνία να επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Δείξτε καλή διάθεση και θα δείτε ότι και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Ένα πρόβλημα δέσμευσης ανακύπτει στα ερωτικά, το οποίο πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.

 

Υδροχόος

Έχετε θέσει σωστές βάσεις για τη νέα σας στρατηγική, Υδροχόοι, αλλά δεν πρέπει να έχετε τεράστιες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Δώστε του τον απαιτούμενο χρόνο για να βρει τους ρυθμούς του και θα δικαιωθείτε.

Μικροπροβλήματα στις φιλικές σας σχέσεις σήμερα. Κάποιος κατάλαβε κάτι λάθος, αλλά γι’ αυτό δεν ευθύνεστε εσείς.

 

Ιχθύς

Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο, μεγάλο βήμα στα ερωτικά και η ευνοϊκή Σελήνη είναι εδώ για να το επικυρώσει. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας- αυτό άλλωστε σας οδήγησε εδώ που βρίσκεστε.

Οι ισορροπίες ταράζονται στα επαγγελματικά, αλλά δεν μπορείτε προς το παρόν να τις σταθεροποιήσετε. Κάντε υπομονή, μέχρι να λάβετε το έναυσμα για να δράσετε.

 

 

 * δες και τις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις εδώ !

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ