ΚΡΙΟΣ

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από σήμερα και η προσοχή σας στρέφεται στα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους σας, θα σας απασχολήσει πολύ η καριέρα σας και η γενικότερη εικόνα σας, ενώ θα δείτε με πιο θετική διάθεση κάποιες προτάσεις που μπορεί σε άλλη περίπτωση να τις αγνοούσατε.

 

Ενδεχομένως να ακούσετε κάτι για έναν πρώην σας που θα εξάψει το ενδιαφέρον σας για αυτόν, αλλά μη βιαστείτε να τρίψετε τα χέρια σας από ενθουσιασμό. Βολιδοσκοπήστε προσεχτικά τις υπάρχουσες συνθήκες και σκεφτείτε προτού αντιδράσετε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι επαφές και οι μακρινές μετακινήσεις και με την Αφροδίτη σύμμαχο σας που από σήμερα περνά στον Αιγόκερω, προβλέπονται ευχάριστες στιγμές, εποικοδομητικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και γνωριμίες. Η αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια σας κάνουν πολύ αγαπητούς στο περιβάλλον σας.

 

Τώρα ξεκινά μια πολύ καλή εποχή για τη σχέση σας και είστε πολύ κοντά στο να αποφασίσετε την επισημοποίηση της. Και για τους ελεύθερους είναι πρόσφορο το έδαφος για νέους έρωτες καθώς άνεση και η γοητεία που εκπέμπετε, κερδίζει τις εντυπώσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω επηρεάζει τον οικονομικό τομέα και αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά τα οικονομικά σας, ενώ ταυτόχρονα προκύπτουν και νέες ευκαιρίες που θα συμβάλλουν στην πρόοδο σας. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και να θυμάστε πως η ευγένεια δεν στοιχίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα.

 

Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν και νέες γνωριμίες, θα ανανεώσουν τη διάθεση σας και θα βρείτε και πάλι το κέφι σας οι προσφάτως χωρισμένοι. Το αντίδοτο για τη στεναχώρια είναι η έξω καρδιά και δεν πρέπει να σπαταλάτε ούτε δευτερόλεπτο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα εξομαλυνθούν πολύ με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και τώρα είναι η εποχή όπου μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τις συνεργασίες σας καθώς αποκτάτε μια πιο πρόσχαρη διάθεση και δείχνετε περισσότερη κατανόηση στους άλλους. Χαρείτε το ευνοϊκό αυτό διάστημα.

 

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το ταίρι σας είναι κάτι που σας προκαλεί μεγάλη έκπληξη και χαρά, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να βιώσετε με όλο σας το είναι αυτές τις μοναδικές στιγμές που μάλλον θα θυμάστε για πάντα.

 

 

ΛΕΩΝ

Εσείς είστε κολλημένοι με τα εργασιακά σας και καθώς έχετε πολύ διάθεση και έμπνευση, προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τον δημιουργικό σας οίστρο και είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα και έχετε όλους του οιωνούς με το μέρος σας.

 

Στην προσπάθεια σας να απομονώσετε δυσάρεστα συναισθήματα, έχετε παγώσει την καρδιά σας και δυσκολεύεστε πολύ να εγκλιματιστείτε με όσους είναι πιο εγκάρδιοι. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο κλειδωμένοι. Μη φοβάστε να νιώσετε. Αυτή είναι η πηγή της έμπνευσής σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για μια ακόμη φορά αφήνετε τον εγωισμό σας να υπερισχύσει και πρώτα αό όλους δεν περνάτε εσείς καλά. Σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και μπορεί να νιώσετε έντονα την ανάγκη να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Παρόλα αυτά, οι πλανήτες μόνο, δεν μπορούν να επηρεάσουν τα γεγονότα. Εσείς κινείτε τα νήματα.

 

Στον τομέα της φιλίας μπορεί να είχαν δημιουργηθεί κάποια σκοτεινά σύννεφα, το καλό είναι ότι το καταλάβατε εγκαίρως και κάνετε κάποια βήματα για να προλάβετε το κακό. Πολλές φορές η παρορμητικότητα σας δημιουργεί προβλήματα και μετά δεν ξέρετε πώς να τα διορθώσετε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς είναι μια πολύ καλή εποχή για να ρίξετε όλη σας την προσοχή στην οικογένεια, ώστε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει τις σχέσεις σας και πλέον επιλύονται όλα τα θέματα πολύ πιο εύκολα.

 

Η ερωτική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα τώρα που μπορεί να έχετε περισσότερο χρόνο μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και δεν πρέπει να την αγνοήσετε. Ιδανική στιγμή για να ενισχύσετε τη σχέση σας και για να φλερτάρετε οι ελεύθεροι.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια αναπάντεχη επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε προβληματισμό και σκέψη καθώς από τη μια θα σας τρώει η περιέργεια να δείτε περί τίνος πρόκειται, από την άλλη όμως θα έχετε κάποιες αμφιβολίες που θα σας αποτρέπουν να ασχοληθείτε. Ακούστε τη διαίσθησή σας η οποία είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

 

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές με πρόσωπα που μπορεί να είχαν ψυχραθεί οι σχέσεις σας και θα θέλετε να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Η διάθεση σας για συναναστροφές με κόσμο σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια εποχή όπου θα δείτε τις προηγούμενες προσπάθειες σας να πιάνουν τόπο και η ενίσχυση του εισοδήματος σας θα είναι η ανταμοιβή. Σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε θεωρείτε εσείς σημαντικό, που μπορεί να είναι οι σχέσεις ή οι επιθυμίες σας.

 

Προσέξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, ειδικά τώρα που, όπου κι αν βρεθείτε έχετε μπροστά σας ένα σωρό κεράσματα, τα τραπεζώματα παίρνουν και δίνουν και μπορείτε πολύ εύκολα να παρασυρθείτε σε υπερβολές. Επιλέξτε γεύματα που δεν θα εκτοξεύσουν τη χοληστερίνη στο διάστημα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο περιποιητικούς με τον εαυτό σας, θέλετε να μαγνητίζετε τα βλέμματα ενδεχομένως περισσότερο από άλλες φορές και η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα εμφάνισης και στην γενικότερη εικόνας σας. Εύνοια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

 

Έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε έναν πρώην έρωτα και είστε έτοιμοι να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ωστόσο, πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσετε με τα μούτρα σε σχέσεις και πρόσωπα που μπορεί να μην αξίζουν την προσοχή σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη αφήνει το ζώδιο σας προκαλώντας έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και θα δυσκολευτείτε λίγο μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας, ούτως ώστε να μην επηρεάσετε και τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ασχοληθείτε με τις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν, κάντε τις αγορές σας και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σας δίνει μια ανάσα αισιοδοξίας και είστε πολύ επικοινωνιακοί, βλέπετε με πιο θετική διάθεση όσους προσπαθούν να σας γνωρίσουν καλύτερα και αν αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς ξεκινά μια νέα εποχή για τα επαγγελματικά σας και είναι ήδη εμφανή τα σημάδια βελτίωσης, με αποτέλεσμα να έχετε πιο ξεκάθαρη σκέψη και οι αποφάσεις σας να είναι έπειτα από ώριμη σκέψη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω προκαλεί πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση των σχεδίων σας.

 

Επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, όμορφες στιγμές ανάπαυλας σας δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα και την τόνωση του ερωτισμού σας. Οι ελεύθεροι, είστε λίγο κουμπωμένοι. Αφεθείτε ελεύθεροι.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας