Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΚΡΙΟΣ

Το 2018 θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα, καθώς την άνοιξη αφήνει ο Ουρανός το ζώδιό σας και έπειτα από επτά χρόνια θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται επάξια, ενώ παράλληλα θα γίνουν και αρκετά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Πολλοί θα καταφέρετε να κλείσετε τις οφειλές σας και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, ενώ αρκετοί θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε για σπουδές είτε για εργασία και θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη σταδιοδρομία.

Έντονος ερωτισμός: εσείς που είστε σε σχέση θα βρείτε τους ρυθμούς σας με το ταίρι σας, έχοντας ξεπεράσει τις ανασφάλειες, ενώ οι υπόλοιποι θα πειραματιστείτε αρκετά μέχρι να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, γεγονός που θα φέρει χαρές, δεν θα λείψουν όμως και οι απογοητεύσεις. Ωστόσο, είναι μια καλή χρονιά για την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται τη νέα χρονιά, που θα έχουν να κάνουν κυρίως με την προσωπική σας ζωή και την καριέρα, καθώς περνά ο Ουρανός στο ζώδιό σας τον Μάιο και την επόμενη επταετία θα ζήσετε πολλά γεγονότα που θα σας κάνουν να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις. Θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα και ρίσκα που θα πάρετε θα σας ωριμάσουν και θα βάλετε νέες προτεραιότητες στη ζωή σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα βρείτε τον εαυτό σας.

Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι έντονη και εκεί θα συναντήσετε εμπόδια αν αρχίσουν να σοβαρεύουν οι σχέσεις σας, οπότε θα είναι καθαρά θέμα δικής σας διαχείρισης το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο τομέας του γάμου θα ενισχυθεί και αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στη δημιουργία οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έπειτα από μια τριετία εμποδίων και αρκετών απογοητεύσεων, το 2018 θα είναι η χρονιά κατά την οποία θα καταφέρετε να υλοποιήσετε σημαντικούς στόχους, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα βρείτε την κατεύθυνση που σας ταιριάζει. Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και νέες γνωριμίες θα συμβάλουν στην αύξηση της δημοτικότητάς σας, ενώ θα προκύψουν συνεργασίες που θα στηρίξουν με επιτυχία τα έργα σας. Μην αμελήσετε νομικά ζητήματα ή σημαντικές οφειλές.

Η προσωπική σας ζωή αλλάζει ριζικά από τον Μάιο κι έπειτα που περνά ο Ουρανός στον Ταύρο, καθώς η ανάγκη σας να τη βελτιώσετε θα είναι έντονη. Απωθημένα που θα βγουν στην επιφάνεια θα σας κάνουν σε κάποιες φάσεις ευάλωτους και εκεί μπορεί να απογοητευτείτε. Ωστόσο, ο τομέας του γάμου ενισχύεται και επικρατεί αρμονία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική χρονιά το 2018 για εσάς που έχετε δει επανειλημμένα τους στόχους σας να φρενάρουν και αν δουλέψετε εντατικά θα δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται μέσα από δυνατές συνεργασίες, ενώ θα διακριθείτε για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Από την άνοιξη και μετά οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, οπότε θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο η προσαρμοστικότητά σας, η αφοσίωση στους στόχους σας καθώς επίσης και η σωστή επιλογή συνεργατών.

Επανεξετάστε τις σχέσεις σας αλλά και τη δική σας στάση απέναντι στους άλλους, καθώς έχετε μια επιθετική αντιμετώπιση που συχνά σας έχει αποξενώσει από το περιβάλλον σας. Μην ψάχνετε τις τέλειες σχέσεις για να κοινωνικοποιηθείτε και δουλέψτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ώστε να αποβάλλετε τον θυμό που σας κρατά στάσιμους.

ΛΕΩΝ

Το 2018 θα είναι απαιτητική χρονιά για τα εργασιακά σας, όμως εσείς που είστε αποφασισμένοι να πιάσετε τους στόχους σας αψηφώντας την κούραση και τυχόν απογοητεύσεις θα έχετε το προβάδισμα και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μεν, αλλά οι ανασφάλειές σας δεν θα σας αφήσουν περιθώρια για επιπολαιότητες. Οι καλλιτέχνες θα διακριθείτε μέσα από τα έργα σας, μια και η δημιουργικότητά σας θα είναι στα ύψη.

Στον οικογενειακό τομέα θα επανέλθουν οι ισορροπίες έπειτα από κοινές υποχωρήσεις, κύριο ρόλο όμως θα παίξει η δική σας στάση και ο τρόπος που θα αντιληφθείτε τα γεγονότα. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να επανεξετάσετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι θα πειραματιστείτε αρκετά μέχρι να κατασταλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φέτος είναι η χρονιά που θα ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα αφορά είτε τις σπουδές σας, οπότε θα ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας με πολύ θετικούς οιωνούς, είτε ένα εγχείρημα που θα αποφέρει σημαντικά κέρδη. Πολλά τα ταξίδια και οι γνωριμίες, αν όμως δεν αλλάξετε στάση απέναντι σε όσους σας στηρίζουν, η διαδρομή σας θα είναι μοναχική και δύσβατη. Στοχεύστε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε δουλειές άρπα κόλλα, αμφιβόλων αποτελεσμάτων.

Οι σχέσεις με το ταίρι σας και τα παιδιά εναρμονίζονται έπειτα από πολλά χρόνια που πασχίζατε να βρείτε τις ισορροπίες. Βλέπετε με περισσότερη συγκαταβατικότητα τα γεγονότα και ασχολείστε πιο πολύ με την προσωπική σας ζωή. Υγεία, λάμψη και έντονη ερωτική διάθεση θα σας κάνουν περιζήτητους και θα ζήσετε μεγάλες στιγμές μέσα στο 2018 οι ελεύθεροι.

ΖΥΓΟΣ

Το 2018 θα είστε αφοσιωμένοι κυρίως στην οικογένεια και θα προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα ξεκαθαρίσετε πολλά κληρονομικά/περιουσιακά θέματα. Τα οικονομικά σας θα περάσουν έντονες διακυμάνσεις, όμως με σωστό προγραμματισμό θα αποφύγετε τα περιττά άγχη. Θέματα σπουδών και σταδιοδρομίας θα σταθεροποιηθούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει πολύ έντονα και όσοι δεν αντέχετε τις πιέσεις τρίτων θα αναβάλετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι σχετικά με το τι θέλετε από μια σχέση και σύμφωνα με αυτό θα αναζητήσετε και το ανάλογο ταίρι. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι βάζοντας συγκεκριμένα μέτρα και σταθμά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς το 2018 θα είναι η έναρξη ενός νέου κύκλου με σημαντικές αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Από την άνοιξη κι έπειτα θα έχετε πλέον κατασταλάξει και θα ακολουθείτε μια συγκεκριμένη πορεία, έως τότε όμως θα πειραματιστείτε πολύ, έχοντας άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά αποτελέσματα. Για να πιάσετε τους στόχους σας πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες, ενώ είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι όσον αφορά τις συνεργασίες σας.

Η ερωτική σας ζωή θα σας βάλει αρκετές φορές σε σκέψεις, καθώς δεν θα λείψουν εσωτερικές συγκρούσεις που θα σας προκαλέσουν αμφιβολίες κυρίως όσον αφορά τη δική σας ωριμότητα και υπευθυνότητα, οπότε θα είναι λίγο ασταθείς οι σχέσεις σας, αρκετοί όμως θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα που θα ξυπνήσει το ένστικτό σας σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2018 θα αποκτήσετε περισσότερη υπευθυνότητα όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων αλλά και την τακτοποίηση των οφειλών σας και έχοντας πλέον λιγότερο περιττό φορτίο θα αναζητήσετε την τύχη σας σε κατευθύνσεις που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην εξαρτάστε από άλλους και να πορευτείτε με γνώμονα την εμπειρία, τις γνώσεις και τα εφόδιά σας. Φανείτε προνοητικοί και αποφύγετε αυτούς που λένε μεγάλα λόγια.

Ένας καινούργιος έρωτας μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας και θα είναι είτε από το εργασιακό σας περιβάλλον είτε από τον χώρο των σπουδών. Η καθημερινότητά σας θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον και θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με τη βελτίωση της εμφάνισής σας με αποτέλεσμα την πλήρη μεταμόρφωσή σας. Γενικά, θα είναι μια καλή χρονιά για τα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπευθυνότητα, το θάρρος και η διάθεσή σας για εντατική εργασία θα σας δώσουν το προβάδισμα κι έτσι το 2018 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τα επαγγελματικά σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι κάτι που το επιθυμούσατε τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα θα έχετε την ευχέρεια να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, όντες πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι. Ταξίδια, σπουδές και νέα πρόσωπα θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και αρκετοί θα αποφασίσετε να ζήσετε στο εξωτερικό.

Στον αισθηματικό τομέα μπορούν να γίνουν θεμελιώδεις αλλαγές, αρκεί να πάρετε πιο σοβαρά τη σχέση σας. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία δεν θα πρέπει να ορίζει τη ζωή σας και είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα αποβάλετε τις ανασφάλειες και θα προσελκύσετε έντονα το ενδιαφέρον των άλλων, οπότε φέτος θα βρείτε το ιδανικό ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς το 2018 θα είναι η χρονιά των αλλαγών που θα αφορούν τον οικογενειακό τομέα, καθώς τον Μάιο περνά ο Ουρανός στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να εγκαταλείψετε την οικογενειακή στέγη οι νέοι, ενώ θα γίνουν και κάποιες ανακατατάξεις σχετικά με τα περιουσιακά σας. Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπονται θετικές εξελίξεις μέσα από συνεργασίες που θα στηρίξουν τα έργα και τις ιδέες σας, αρκεί να κινείστε με ευελιξία, αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες.

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα θέλετε ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, ειδικά εσείς που τα τελευταία τρία χρόνια έχετε ξεπεράσει επανειλημμένα τα όριά σας, κάνοντας υπομονή. Η διάθεσή σας να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο θα σας κάνει πιο ευάλωτους στις εξαπατήσεις, ενώ όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τον γάμο σας θα φύγετε μια ώρα αρχύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στο 2018 και κυρίως μετά τον Μάιο που περνά ο Ουρανός στον Ταύρο θα σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σας, ενώ προβλέπονται θετικές εξελίξεις στον τομέα των σπουδών. Η επταετία των πιέσεων και των ανατροπών σάς έχει δώσει πολλά εφόδια και είστε πλέον έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κατευθύνσεις που σας ενδιαφέρουν, πάνω στις οποίες δουλέψατε σκληρά. Αν καταφέρετε να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική ζωή, η ευτυχία θα είναι δεδομένη.

Συναισθηματικά, είστε πιο ώριμοι και θέλετε να κάνετε μια σοβαρή σχέση, ενδεχομένως όμως να μη σας το επιτρέψουν οι συνεχείς μετακινήσεις και τα ταξίδια, εκτός κι αν καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή που θα διαφυλάξει τη σχέση σας. Ο γάμος σας μπορεί να περάσει μια μικρή φουρτούνα το καλοκαίρι με τις εκλείψεις, αλλά θα είναι παροδική και θα ενδυναμώσει τον δεσμό σας.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ