Κριός

Η προσοχή σας σήμερα πρέπει να είναι στραμμένη στη δέσμευση και την αφοσίωση, Κριοί και πουθενά αλλού. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αν το λόγο σας τον δίνετε για πλάκα ή επειδή τον εννοείτε. Μην αφήσετε τους άλλους να σας υποτιμήσουν.

Η συγκυρία φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά, που ενδέχεται να επηρεάσουν και τα προσωπικά σας.

 

Ταύρος

Ο Άρης επιμένει να σας ρίχνει στα βαθιά και δύσκολα, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, αντέχετε τις κακουχίες. Μην καταδικάζετε καταστάσεις πριν τις δείτε να εκτυλίσσονται.

Στασιμότητα στα οικονομικά σας, πράγμα πολύ ευνοϊκό για τη δεδομένη περίοδο. Αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα.

 

Δίδυμος

Οι διαμάχες με την οικογένεια και τους στενούς φίλους είναι φυσιολογικές αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ποτέ εύκολο να μυήσετε κάποιον σε μια πραγματικότητα ξένη προς αυτόν. Έχετε υπομονή και θα δικαιωθείτε πιο γρήγορα απ’ ό, τι νομίζετε.

Μην αφήσετε τα πάθη να σας βγάλουν από το δρόμο σας-η πειθαρχία παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα.

 

Καρκίνος

Ίσως πρέπει να σταματήσετε να δίνετε τόση σημασία στα οικονομικά και να εστιάσετε περισσότερο στα συναισθήματα και τις διαπροσωπικές σχέσεις, Καρκίνοι. Έχετε παραμελήσει κάποια σημαντικά πρόσωπα και αυτό μόνο καλό δεν είναι.

Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο από τα παλιά κι εσείς δεν πρέπει να αντισταθείτε στις προσταγές της.

 

Λέων

Οι Δίδυμοι σήμερα είναι το άλλο σας μισό, απ’ όποια πλευρά κι αν το δείτε το θέμα. Τόσο η επαγγελματική, όσο και η ερωτική σας συνύπαρξη μπορεί να αποδώσει σπουδαίους καρπούς. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Προσοχή στο δρόμο σήμερα- αφαιρείστε εύκολα και παραμελείτε την ασφάλειά σας. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

 

Παρθένος

Χάρη στην ώθηση που σας παρέχει ο Δίας, καταφέρνετε να βγείτε από το αισθηματικό λούκι των τελευταίων ημερών και να ατενίσετε το μέλλον αισιόδοξα. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε μεγάλες κινήσεις τώρα- τα αργά και σταθερά βήματα είναι προτιμότερα.

Μιλήστε με τον/την αδερφό/αδερφή σας για το θέμα που προέκυψε ανάμεσά σας. Οι αναβολές δεν βοηθούν.

 

Ζυγός

Αρκετά με την ασκητική ζωή, Ζυγοί μου. Όσο απέδωσε, απέδωσε. Αλλάξτε τώρα πορεία και εστιάστε περισσότερο στη δική σας καλοπέραση. Οι υποχρεώσεις (επαγγελματικές ή άλλες) μπορούν να περιμένουν, όσο ο Πλούτωνας διατηρεί ευνοϊκό περιβάλλον.

Αλλαγές προς το καλύτερο σας περιμένουν στα ερωτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει αντικατάσταση προσώπων με καινούργια.

 

Σκορπιός

Η ρήξη είναι αναπόφευκτη, Σκορπιοί, επομένως δεν σας συνιστώ να την αναβάλετε άλλο. Δεν έχει σημασία αν οι καυγάδες δεν είναι το φόρτε σας- αυτή τη φορά θα πρέπει να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε μερικούς.

Η τέχνη παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας- μην την υποτιμάτε. Ανοίξτε τους δέκτες σας προς κάθε ερέθισμα.

 

Τοξότης

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, Τοξότες. Δεν είναι ανάγκη να φτάσετε στα άκρα για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση στα ερωτικά- ίσα ίσα, είναι απαραίτητο να ξέρετε από τώρα προς τα πού πορεύεστε. Διεκδικήστε ό, τι έχετε ανάγκη.

Ο Ουρανός ευνοεί τους πειραματισμούς, κυρίως στα επαγγελματικά. Ρισκάρετε λιγάκι και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

 

Αιγόκερως

Επιτέλους, το πρόσωπο που πολιορκείτε καταλαβαίνει τις προθέσεις σας και η δουλειά σας κάπου εδώ τελειώνει. Μη σπρώξετε άλλο την κατάσταση- περιμένετε μέχρι να δείτε ανταπόκριση, θετική ή αρνητική.

Προβλήματα στη δουλειά, που σχετίζονται με μια πρόσφατη διαφωνία σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιος άφησε την εμπάθειά του να επηρεάσει τα επαγγελματικά του δεδομένα...

 

Υδροχόος

Η χημεία σας με τους Αιγόκερους εκτοξεύεται σήμερα, Υδροχόοι, πράγμα που σημαίνει ότι οφείλετε να αναλάβετε άμεση δράση. Πάρτε πρωτοβουλία (όσο ψαρωμένοι κι αν είστε) και αφήστε τα υπόλοιπα να γίνουν ιστορία.

Αποκατάσταση των σχέσεών σας με ένα μέλος της οικογένειας. Φαίνεται πως οι προσπάθειές σας ανταμείβονται πλουσιοπάροχα τελικά.

 

Ιχθύς

Αισθάνεστε λίγο έξω απ’ τα νερά σας σήμερα κι αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό, αν λάβουμε υπόψη την επίδραση του Ερμή. Ίσως χρειαζόσασταν αυτή την απόσταση απ’ τα πράγματα, για να αποκτήσετε πιο αντικειμενική ματιά σε ορισμένα θέματα.

Τα ερωτικά βρίσκονται σε ανοδική πορεία, παρά τις προσπάθειές σας να σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ