ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει λίγο ράθυμους, όμως επειδή είναι μια πολύ καλή στιγμή για τα οικονομικά σας, πρέπει να ασχοληθείτε με τους στόχους σας, ώστε να μη χαθούν κάποιες πραγματικά καλές ευκαιρίες για ενίσχυση του εισοδήματός σας. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία κορυφώνεται σήμερα και φέρνει πολλά θετικά στον οικονομικό τομέα.

 

Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή καθώς είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα και μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κερδίζοντας τις εντυπώσεις και να απολαύσετε τον έρωτα ελεύθεροι και μη.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ άγχος για τις υποχρεώσεις σας, όμως είναι μια πολύ καλή στιγμή για συνεργασίες και νέα ξεκινήματα καθώς οι δυναμικές όψεις Αφροδίτης και Δία κορυφώνονται σήμερα και πρέπει να αξιοποιήσετε τη μέρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Δώστε έμφαση σε καινούριες προτάσεις και προωθήστε μια ιδέα σας με αυτοπεποίθηση.

 

Η Σελήνη διανύει τον πέμπτο οίκο σας και καθώς αυξάνει τη γονιμότητα, είναι μια καλή στιγμή για δημιουργία οικογένειας εφόσον η προσωπική σας είναι σε αρμονία. Ο ελεύθεροι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αν η απόκτηση παιδιού δεν είναι στα σχέδια σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, καθώς τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρηθήκατε λίγο εξαιτίας ορισμένων ανατροπών, με αποτέλεσμα να πέσουν οι ρυθμοί σας. Αφροδίτη και Δίας σε δυναμικές όψεις ενισχύουν τον τομέα της καριέρας, ενώ Ερμής και Άρης ευνοούν τις συνεργασίες.

 

Αν υπάρχουν θέματα υγείας που σας προκαλούν αγωνία, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα τσεκ απ, ώστε να αντιμετωπιστούν εγκαίρως. Στον ερωτικό τομέα τα πάθη και οι εντάσεις δίνουν νόημα στην καθημερινότητα σας, προσέξτε όμως καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ευχάριστο ξεκίνημα εβδομάδας καθώς σήμερα κορυφώνεται η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Δία και είναι σχεδόν σίγουρη η αύξηση του εισοδήματός σας, αρκεί να ασχοληθείτε εντατικά με τους στόχους σας. Η δημιουργικότητα σας είναι στα ύψη, όπως και η έμπνευση και μπορείτε να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε με σιγουριά μία ιδέα σας.

 

Προσοχή στα έξοδα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και τις απολαύσεις. Η διάθεση σας είναι καλή και επειδή θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να κάνετε αγορές θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ή να κάνετε σπατάλες σε θέματα ψυχαγωγίας.

 


ΛΕΩΝ

Σήμερα κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης - Δία και θα σας δοθούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε καθώς προβλέπεται μεγάλη πρόοδος όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και για να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσω της δουλειάς σας καθώς έχετε την υποστήριξη του ευεργέτη Δία.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις και έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να στρέψετε την προσοχή στην προσωπική σας ζωή και να βελτιώσετε τη σχέση σας, ή να ασχοληθείτε με το φλερτ οι ελεύθεροι. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές που βιώνετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια θετική είδηση που έχει να κάνει είτε με θέματα σπουδών, είτε με ένα ταξίδι, ή μία συνεργασία με το εξωτερικό, θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη προθυμία τις προκλήσεις της ημέρας. Η μέρα ευνοεί την επίλυση οικονομικών θεμάτων καθώς και τη διεκδίκηση χρημάτων που μπορεί να σας οφείλουν.

 

Επαφές με αδέλφια, συγγενείς ευνοούνται και είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνετε το πρώτο βήμα για να επιλύσετε μία παρεξήγηση και θα έχετε ανταπόκριση, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τους άλλους. Τώρα βλέπετε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις και δίνετε περισσότερη σημασία στις σχέσεις σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αφροδίτη και Δίας σε δυναμικές όψεις που κορυφώνονται σήμερα ευνοούν τον οικονομικό τομέα και θα δείτε σημαντική αύξηση των κερδών σας μέσα από τη δουλειά σας, ή από την πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Ωστόσο, η καταναλωτική σας μανία μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές που θα αποτελέσουν αργότερα πηγή άγχους.

 

Η αποφασιστικότητα σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη και μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει. Επιστρατεύστε την ευγένεια σας και προβάλλετε τα δυνατά σας σημεία. Η μέρα ευνοεί τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, ελεύθερων και μη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιοδοξία, τύχη και επιτυχίες φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης και Δία που κορυφώνεται σήμερα και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πιάσετε τους στόχους σας. Επαγγελματικές συμφωνίες, έναρξη επιχειρήσεων και διαπραγματεύσεις μπορούν να γίνουν με μεγάλη επιτυχία και τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια των προσπαθειών σας.

 

Η διάθεση σας είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ποιοτικό χρόνο. Οι γονείς δώστε έμφαση στην επικοινωνία με τα παιδιά αλλά και στην ψυχαγωγία, ενώ οι ελεύθεροι, δεχτείτε πρόθυμα μία πρόσκληση για έξοδο από ένα καινούριο πρόσωπο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προοπτικές βελτίωσης για ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί είναι πολύ καλές, ενώ τα οικονομικά σας ενισχύονται από το μεσημέρι και μετά. Σήμερα δώστε έμφαση σε μία συνεργασία που μπορεί να σας έχουν προτείνει και φροντίστε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας αν δεν θέλετε αργότερα να το μετανιώσετε. Η μέρα προβλέπεται αρκετά εποικοδομητική.

 

Η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι έντονη, αλλά επειδή έχετε πέσει αρκετές φορές σε περιπτώσεις που σας απογοήτευσαν, είστε πολύ επιφυλακτικοί με τους άλλους. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να απορρίπτετε το φλερτ μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε καλή φάση όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και η αισιοδοξία σας, σας οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην υλοποίηση ενός νέου σχεδίου, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σας για δουλειά. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραμελείτε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.

 

Έχετε πολλές ιδέες στο μυαλό σας σχετικά με την διαμόρφωση του χώρου σας αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε και επικρατεί μια σύγχυση στο μυαλό σας. Μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν είναι κακή και προκειμένου να χάνετε χρόνο, ζητήστε από οικεία σας πρόσωπα να σας βοηθήσουν.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και καθώς προκύπτει μία έκτακτη ανάγκη, είστε λίγο έξω από τα νερά σας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ακούσετε κάτι καλό που θα έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας και ενισχύστε τις σχέσεις σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, αφιερώστε όμως και χρόνο για τον εαυτό σας καθώς είναι πολύ σημαντικό να ξεκουράζεστε. Μία κούρα ομορφιάς θα σας αναζωογονήσει και θα ανεβάσει τη διάθεση σας, κυρίως όμως θα νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ταξίδια, μία ευχάριστη είδηση από το εξωτερικό αλλά και θέματα σπουδών, ευνοούνται σήμερα και μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια έχοντας την υποστηρικτική επιρροή της συνόδου Αφροδίτης και Δία που κορυφώνεται σήμερα. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, όμως δεν πάει χαμένος ο κόπος σας και αυτό είναι που μετράει.

 

Αν καταφέρετε να βγάλετε για λίγο από το μυαλό σας έναν πρώην έρωτα, έχετε πολλές προοπτικές για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και να βρείτε το ιδανικό ταίρι οι ελεύθεροι. Εσείς που είστε σε σχέση, νιώθετε έντονη έλξη για το ταίρι σας και είναι ιδανική στιγμή για ερωτικά παιχνίδια.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας