ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο και μπορεί να υπάρχουν στιγμές που σας πιάνει πανικός με όλα αυτά που συμβαίνουν, είναι όμως μια πολύ δημιουργική φάση αυτή που διανύετε και αν επικεντρωθείτε στους στόχους σας θα καταφέρετε πολλά. Η επίλυση οικονομικών θεμάτων (δάνεια, φόροι κ.λπ.) σας κάνει πιο προσεκτικούς με τους πόρους σας και καλό είναι να αποφύγετε αυτή την εποχή τις επενδύσεις καθώς επικρατεί ένα αβέβαιο κλίμα και υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Αν σκέφτεστε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο. Ερωτικά, είστε ούτε κρύο ούτε ζέστη και βασικό σας μέλημα είναι η φροντίδα της οικογένειας, μπορείτε όμως να αφιερώσετε κάποιες στιγμές και στο ταίρι σας, ώστε να μη δημιουργούνται κενά στη σχέση. Το Σαββατοκύριακο θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας και μέσα από καινούργιες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε το πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η έγνοια σας είναι πώς θα αυξήσετε τα κέρδη σας και αναζητάτε νέες ιδέες και τρόπους χρηματοδότησης που δεν αποκλείεται να βρείτε, όμως προτού ξεκινήσετε νέες ομαδικές προσπάθειες είναι απαραίτητη η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Μην αφήνετε θέματα Δημοσίου να συσσωρεύονται και κάντε σωστά ένα-ένα τα βήματα για την προσέγγιση του στόχου σας. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ζορισμένοι, αλλά αν κάνετε σωστό προγραμματισμό θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις ακριβές αγορές ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα. Η ρουτίνα της καθημερινότητας αρχίζει να φθείρει τη σχέση σας και είναι το ζητούμενο είναι να αλλάξετε συνήθειες για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής και τη διάθεσή σας. Αρκετοί από εσάς που είστε σε μακροχρόνια σχέση θα νιώσετε πιεσμένοι από το περιβάλλον σας σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας και οι σχέσεις σας με ορισμένα άτομα θα ψυχρανθούν. Οι ελεύθεροι ρίξτε τον πήχη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ταξίδια, επικοινωνία και παιδεία ευνοούνται πολύ μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ θα ακούσετε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που θα σας βγάλει από την ταλαιπωρία όσον αφορά φόρους και δάνεια. Η ανάγκη σας να καλύψετε τις οφειλές σας σάς κάνει να ξεχνάτε τις προσωπικές σας επιθυμίες, μπορείτε όμως να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Καινούργιες συνεργασίες εξελίσσονται ομαλά, ενώ μέσα από ένα σύντομο ταξίδι θα προσελκύσετε νέους πελάτες και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, οι γεννημένοι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε πώς εκφράζετε τις ανάγκες σας, καθώς έχετε μια τάση να πιέζετε το ταίρι σας για να γίνει το δικό σας. Οι ελεύθεροι έχετε βρει τον τρόπο να περνάτε όμορφα χωρίς δεσμεύσεις, να είστε όμως προετοιμασμένοι για μια καινούργια γνωριμία που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης και τη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε χάσει λίγο τον ενθουσιασμό σας και δεν κυνηγάτε με τόση ζέση τους στόχους σας. Ενδεχομένως να σας έχει απογοητεύσει το γεγονός ότι υπάρχει αστάθεια στα οικονομικά σας, βαραίνει όμως κι εσάς μέρος της ευθύνης, γι' αυτό πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας τώρα που η εποχή ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και προσαρμοστείτε στις συνθήκες, χωρίς να εστιάζετε στις όποιες ελλείψεις σας. Τέλος, μην αφήνετε τον χρόνο να περνά άσκοπα και δραστηριοποιηθείτε. Στον οικογενειακό τομέα είναι αρμονικές οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και είναι ιδανική εποχή για απόκτηση ενός ακόμα παιδιού, αρκεί να είναι κάτι που επιθυμεί και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι είστε δύσκολοι στην επιλογή συντρόφου και περνάτε μεγάλα διαστήματα χωρίς ερωτικό παρτενέρ. Δώστε έμφαση στο φλερτ.

 

ΛΕΩΝ

Ασχολείστε με πολλά, τα οικονομικά σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για την καριέρα σας. Εσείς που έχετε συγκεκριμένους στόχους μπορείτε να τους υλοποιήσετε, ενώ όσοι βρίσκεστε σε δίλημμα μπορείτε να ξεχωρίσετε ιδέες που μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή. Επικοινωνιακά είστε άψογοι, ο Δίας με την Αφροδίτη σε θετικές όψεις ενισχύουν τη φήμη και τη δημοτικότητά σας και αν θέλετε να προωθήσετε τα ταλέντα σας, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να το κάνετε. Τακτοποιήστε οφειλές που μπορεί να έχετε αμελήσει λόγω φόρτου εργασίας και βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Θέματα εμφάνισης που σας απασχολούν μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε και και αλλάξετε κάποιες συνήθειες που είναι επιβαρυντικές για την υγεία σας. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε όμορφα και είναι κρίμα να παρατάτε την προσπάθεια επειδή είστε ανυπόμονοι. Ερωτικά, είστε σε καλό δρόμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε καταφέρει να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας και πλέον μπορείτε, μέσα από ομαδική προσπάθεια, να πιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους σας. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για την επίλυση εργασιακών θεμάτων που απασχολούν τους συνεργάτες σας και αποφύγετε τις κόντρες, καθώς είναι μια εποχή κατά την οποία πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και συνεννόηση. Κάποιες έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν θα καλυφθούν από την Τετάρτη και μετά, ενώ φόροι και οφειλές θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Προσέξτε πιθανές απώλειες λόγω αφηρημάδας. Οι συνεχείς υποχωρήσεις που κάνετε για να ικανοποιείτε τις ανάγκες των άλλων σάς έχουν κάνει να χάσετε το κέφι σας και αν δεν κάνετε κάτι για να νιώσετε καλύτερα, θα πέφτετε ολοένα και περισσότερο σε μελαγχολία. Ξεκινήστε καινούργιες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και που θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Νέες παρουσίες θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή σας απασχολούν θέματα καριέρας και η αγωνία σας είναι μεγάλη σχετικά με μια καινούργια συνεργασία που συζητάτε εδώ και καιρό. Νομικά και διαδικαστικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ μπορεί να προκύψει και μια συνάντηση με ένα σημαντικό πρόσωπο που θα σας στηρίξει. Προωθήστε με περισσή αποφασιστικότητα μια ιδέα σας, αποβάλλετε το άγχος, που είναι κακός σύμβουλος, και προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Με το να μην ανακοινώνετε τα πλάνα σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, αν καταφέρετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να δείτε με ποιους τρόπους θα βελτιώσετε η σχέση σας, μπορεί το προσεχές διάστημα να κάνετε και έναν γάμο. Εσείς που είστε ορκισμένοι εργένηδες, μη λέτε μεγάλα λόγια, καθώς οι εξελίξεις μπορεί να αποτελέσουν πολύ ευχάριστη έκπληξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά τα γεγονότα μέσα στις επόμενες μέρες, κάποιες εξελίξεις θα σας προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη, αλλά δεν θα λείψουν και μερικά εμπόδια που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Περιορίστε τα έξοδά σας, αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα, και επενδύστε μικρά ποσά, ώστε να μην έχετε σημαντικές απώλειες, αν προκύψει κάτι που δεν το έχετε προβλέψει. Φόροι, δάνεια και λογαριασμοί που συσσωρεύονται πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα, καθώς υπάρχουν λύσεις και τρόποι για να τα ρυθμίσετε. Ταξίδια και μετακινήσεις για εμπορικούς σκοπούς σάς δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο τιμόνι. Ερμής και Άρης σε καλές όψεις ενδυναμώνουν τη διάθεσή σας να επιλύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας και η Αφροδίτη προκαλεί ένα θετικό κλίμα γύρω σας, οπότε, αν υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που σας έχουν απομακρύνει από το ταίρι σας, είναι ιδανική στιγμή για να συζητηθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιβράβευση των κόπων σας έρχεται μέσω της αύξησης του εισοδήματός σας και μπορείτε να καλύψετε ανάγκες του σπιτιού, ενώ παράλληλα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι που θα ανοίξει νέες πόρτες για εσάς που έχετε επιχειρηματικό δαιμόνιο. Γνωριμίες από το παρελθόν θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στη σταδιοδρομία σας και αν κάνετε έξυπνες συμμαχίες, τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια. Ο κυβερνήτης σας Δίας, σε πολύ καλές όψεις με την Αφροδίτη, στηρίζει τα έργα σας και είναι ιδανική εποχή για καινούργια ξεκινήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Γάμος, επισημοποίηση της σχέσης και συγκατοίκηση ευνοούνται, οπότε εσείς που είστε ικανοποιημένοι από την τροπή που παίρνουν τα αισθηματικά σας δεν έχετε λόγο να το καθυστερείτε άλλο. Μια καινούργια γνωριμία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, όμως οι συγκρίσεις με έναν πρώην έρωτα θα σας μπλοκάρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται κάποια θετικά βήματα και είστε γεμάτοι προσμονή σχετικά με μια καινούργια συνεργασία, υπάρχουν όμως και στιγμές που σας πιάνει η ανασφάλεια και φοβάστε να πάρετε ρίσκα. Η εποχή ευνοεί την αναζήτηση καινούργιων κατευθύνσεων και μπορεί να βρείτε τους ιδανικούς συνεργάτες, όμως είναι πολύ σημαντικό να μην κάνετε κάτι πάνω στον ενθουσιασμό σας, που μπορεί τελικά να μην εξυπηρετήσει τα συμφέροντά σας. Ακατάλληλη στιγμή για να δανείσετε χρήματα, εκτός κι αν είστε αποφασισμένοι να τα ξεχάσετε για κάποιο διάστημα. Θέματα παιδιών μπορεί να προκαλέσουν κενά στη σχέση σας και απογοήτευση σ' εσάς, λόγω της έλλειψης κατανόησης εκ μέρους του συντρόφου σας. Οι νέοι γονείς βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο και προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας, ενώ οι ελεύθεροι, από το πολύ ψάξιμο για τυχόν ψεγάδια σε νέα πρόσωπα, χάνετε όλο το νόημα του ερωτικού παιχνιδιού. Μην είστε τόσο αναλυτικοί και απόλυτοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάτε βιαστικά την εφαρμογή των σχεδίων σας, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτετε και να διορθώνετε λάθη στην πορεία, που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και προϋπολογισμού. Καταλαγιάστε τον πανικό που σας ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες και μην ενθουσιάζεστε με ό,τι ακούτε. Είναι σημαντικό να φιλτράρετε τις όποιες πληροφορίες, καθώς υπάρχει κίνδυνος υπερεκτίμησης των καταστάσεων και μελλοντικών απογοητεύσεων. Θέματα σπουδών, ταξίδια και νομικά ζητήματα, ευνοούνται πολύ από τις αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Άρη. Στον οικογενειακό τομέα, ασχοληθείτε με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας και βελτιώστε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφροδίτη και Δίας σας κάνουν πιο ευαίσθητους και δίνετε περισσότερη προσοχή σε θέματα που σε άλλη φάση θα τα θεωρούσατε δευτερεύουσας σημασίας. Τώρα αναζητάτε τη σιγουριά και την ασφάλεια και θέλετε να δημιουργήσετε μια μόνιμη σχέση, κάτι που σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και πρόθυμους για νέες γνωριμίες. Πολύ καλή εποχή για γάμο.

 

ΙΧΘΥΣ

Κάτι γίνεται αυτή την εποχή στο εργασιακό σας περιβάλλον και πρέπει να είστε προσεχτικοί με ποιους μοιράζεστε τις σκέψεις σας, καθώς υπάρχει ένα παρασκηνιακό κλίμα που δεν σας ωφελεί καθόλου. Οι στόχοι σας για επέκταση της επιχείρησής σας μπορεί να μείνουν για λίγο στην άκρη, καθώς προκύπτουν τρέχοντα θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, μπορείτε όμως να κάνετε κάποιες ενέργειες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Αποφύγετε ευθύνες τρίτων που θα προσπαθήσουν να σας τις φορτώσουν και μην κάνετε υποχωρήσεις, αν νιώσετε πως καταπατούνται τα δικαιώματα σας. Η προσωπική σας ζωή είναι σε καλά επίπεδα και μπορεί να ακούσετε παράπονα από άτομα του κύκλου σας πως έχετε χαθεί. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και για τις κοινωνικές σας επαφές, για την ψυχαγωγία και κυρίως για τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μια καινούργια γνωριμία θα αναταράξει τη σχέση σας.