ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι αμφιλεγόμενη και θα χρειαστεί προσπάθεια από την πλευρά σας για να αποφύγετε τις εντάσεις. Ερμής και Ουρανός σε δύσκολες όψεις μπορεί να φέρουν μία αναστάτωση στις σχέσεις με αδέλφια και για αυτό, καλό είναι να είστε προσεχτικοί στις εκφράσεις σας. Σήμερα βάλτε μικρούς στόχους, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οργανωθείτε.

 

Η Σελήνη στο ζώδιό σας στρέφει την προσοχή στη βελτίωση της εμφάνισή σας και μπορείτε πολύ εύκολα να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ, αισθητική περιποίηση προσώπου και σώματος θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι και φρέσκοι.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια διαφωνία στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας αποσυντονίσει και να χάσετε την όρεξη σας για δουλειά. Αφροδίτη και Ουρανός δεν ευνοούν τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, ενώ εσείς που έχετε στραμμένη την προσοχή σε θέματα σπουδών, δυσκολεύεστε αρκετά να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο διάβασμα. Μία βόλτα θα σας ξεμπλοκάρει.

 

Πιθανή σύγκρουση με φιλικό σας πρόσωπο για ερωτικά ζητήματα θα σας κάνει να δείτε πιο ψυχρά τα γεγονότα και δεν αποκλείεται να χωρίσουν οι δρόμοι σας αν νιώσετε θιγμένοι. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή μακριά από τις κακές γλώσσες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Από κεκτημένη ταχύτητα θα κάνετε λάθος υπολογισμούς και μπορεί να σας πιάσει μεγάλος πανικός. Σήμερα η αφηρημάδα σας μπορεί να σας κοστίσει και προκειμένου να έχετε απώλειες, προτιμήστε να ασχοληθείτε με θέματα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης πνευματικής διαύγειας. Κάποια χρήματα που θα εισπράξετε θα σας δώσουν μία ανάσα.

 

Χαρούμενες στιγμές με όμορφα πρόσωπα προβλέπονται για εσάς που θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι και μία καινούρια γνωριμία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Πολύ καλή στιγμή για την κοινωνική και ερωτική σας ζωή, κάτι που ισχύει και για εσάς που είστε σε σχέση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να διευθετήσετε μία οφειλή και κρατάτε άμυνες με τα χρήματα σας, σήμερα όμως που προβλέπεται μια σχετική βελτίωση, θα μπορέσετε να καλύψετε κάποιες βασικές σας ανάγκες. Ιδιαίτερη προσοχή σε προτάσεις για συνεργασία από άτομα που δεν σας πείθουν για την αξιοπιστία τους. Μείνετε επικεντρωμένοι στην τρέχουσα εργασία σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να δώσετε έμφαση στην φυσική και ψυχική σας ευεξία, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Εσείς που είστε σε σχέση, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σας και οι ελεύθεροι απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού και την παρέα φίλων σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ δραστήριοι και επειδή ασχολείστε με πολλά, ακούτε συνεχώς καινούρια πράγματα, τα οποία αν φιλτράρετε σωστά μπορείτε να επωφεληθείτε. Κάντε κάτι με τη διαχείριση του χρόνου σας, γιατί μπορεί να ξοδεύετε πολλές ώρες σε μια δραστηριότητα εις βάρος μίας άλλης. Με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα είστε πιο αποτελεσματικοί.

 

Πιθανή επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα μπορεί να σας ενθουσιάσει στην αρχή, αλλά αργότερα να διαπιστώσετε πως δεν σας καλύπτει πλέον η συγκεκριμένη σχέση, οπότε μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Ακατάλληλη στιγμή για ξεκαθάρισμα συναισθημάτων και σχέσεων.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε οι Παρθένοι πώς χειρίζεστε διάφορα εργαλεία ή μηχανήματα καθώς υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων, που θα είναι όμως ικανά να σας καθηλώσουν. Στον επαγγελματικό τομέα συμβαίνουν κάποια στραβά που σας βάζουν σε σκέψεις σχετικά με τις επιλογές σας, πρέπει όμως πάντα να υπολογίζετε και τον αστάθμητο παράγοντα.

 

Το "κάτσε να κάνω κι αυτό, κάτσε να κάνω και το άλλο" μειώνει την αποτελεσματικότητα σας και αυξάνει τον εκνευρισμό σας και καλό είναι να σταματήσετε αυτή σας την τακτική. Μην κάνετε υπερβολές και εξουθενώνεστε. Αφιερώστε χρόνο στην ανάπαυλα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια σας σχετικά με ένα ταξίδι βαίνουν καλώς και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό επειδή θα αλλάξετε παραστάσεις. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτή τη θετική μέρα και να συγκρατήσετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας πουν. Αν αναζητάτε μια καινούρια επαγγελματική κατεύθυνση, είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε επαφές και συζητήσεις.

 

Συγκεχυμένα μηνύματα λαμβάνετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τη μια σας λέει πως θέλει να συναντιέστε, την άλλη σας κάνει νούμερα και σας αγνοεί. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να γίνει η διάθεση σας σκοτσέζικο ντους, στρέψτε το ενδιαφέρον σας αλλού.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τακτοποίηση οφειλών και τρεχόντων ζητημάτων θα σπαταλήσουν τον περισσότερο χρόνο σήμερα, θα γίνουν όμως και κάποιες επαφές που θα αξίζουν την προσοχή σας. Κάποια νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα ανεβάζουν το ηθικό σας και είστε αποφασισμένοι να πάρετε ρίσκα. Ωστόσο, αν έχετε ορισμένες αμφιβολίες, μην προχωρήσετε.

 

Η σχέση σας είναι σε αρμονία καθώς έχετε την ανεξαρτησία που τόσο αναζητάτε και έχετε βρει τους ρυθμούς με το ταίρι σας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που σας πιάνει μια ανησυχία που δεν μπορείτε να την κοντρολάρετε. Αποφύγετε τις υπεκφυγές και πείτε με τακτ αυτό που φοβάστε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε προκαλέσει πολύ θετικές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον με τις δεξιότητες και τον τρόπο που διαχειρίζεστε κρίσιμες καταστάσεις και θα σας κάνουν μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας. Οικονομικά σταθεροποιείται η ροή των χρημάτων σας και εκτός από υποχρεώσεις, καλύπτετε με άνεση και προσωπικές σας επιθυμίες.

 

Είστε θυμωμένοι με τον εαυτό σας επειδή τον έχετε παραμελήσει και δεν έχετε διάθεση για κοινωνικές επαφές. Για να νιώσετε καλύτερα, πρέπει να κάνετε κάτι για εσάς. Ξεκινήστε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, κάντε κάποιες ασκήσεις γυμναστικής και φροντίστε την εμφάνισή σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι σας ενοχλεί στον εργασιακό σας χώρο και δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε. Ενδεχομένως να είστε λίγο υπερβολικοί και να παρεξηγγείτε τα λόγια ή τις προθέσεις των συναδέλφων και συνεργατών σας. Αποφύγετε την επίθεση και προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τα ερεθίσματα που παίρνετε από το περιβάλλον σας. Ακατάλληλη μέρα για λήψη αποφάσεων.

 

Πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις σας φέρνουν σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα και είναι ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Συναντήσεις με φίλους από τα παλιά, συζητήσεις για θέματα που σας αρέσουν θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είστε σε αναμμένα καρφιά περιμένοντας νέα σχετικά με ένα νομικό θέμα και θα σας φανεί η μέρα ατελείωτη. Ωστόσο, μπορεί να γίνει μια ανατροπή και να αναβληθεί η υπόθεσή σας. Η μέρα είναι κουραστική και δεν βλέπετε την ώρα να πάτε στο σπίτι. Κάποιες αγορές θα ξεκουράσουν το μυαλό σας και θα ανακτήσετε τη χαμένη σας διάθεση.

 

Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν πρέπει να σας προβληματίσει και να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βγάλουν από το αισθηματικό τέλμα. Αν θέλετε να σώσετε τη σχέση ή το γάμο σας, ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Καινούρια ξεκινήματα, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και είστε σε μια μεταβατική φάση που σας προκαλεί ενθουσιασμό, αλλά ταυτόχρονα και αρκετό άγχος. Αν παραμείνετε ψύχραιμοι και αφοσιωθείτε στους στόχους σας, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Η μέρα δεν ευνοεί τις πολλές μετακινήσεις. Προβλέπονται εμπόδια.

 

Ασυμφωνία απόψεων με ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας θα προκαλέσει τεταμένη ατμόσφαιρα και καλό είναι να μη ζορίζετε καταστάσεις. Είναι ανώφελο το να προσπαθείτε να αλλάξετε μυαλά σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο και αδίκως χαλάτε τις καρδιές σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας