ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές στον οικογενειακό τομέα σας προκαλούν άγχος και καθώς βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο, είστε ψυχικά κουρασμένοι. Ωστόσο, στον επαγγελματικό τομέα εξελίσσονται ομαλά τα πράγματα και αντλείτε από εκεί κουράγιο και από το γεγονός ότι οικονομικά είστε καλυμμένοι. Πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο.

 

Από το απόγευμα και μετά, ο Άρης σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Δία και θα περάσετε όμορφες στιγμές, ενώ παράλληλα θα προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μπορεί να είναι επαγγελματικής ή ερωτικής φύσεως. Όπως και να έχει, θα είναι για καλό.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι έχετε πολύ καλές προοπτικές για πρόοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και η ανταμοιβή σας θα είναι επάξια των κόπων σας. Αφροδίτη και Κρόνος σε πολύ καλές όψεις ενισχύουν τον τομέα της φήμης και η αύξηση των κερδών σας θα είναι άμεση. Παρόλα αυτά, πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τους πόρους σας, ώστε να αποφύγετε τα άγχη.

 

Είστε σε μια φάση που αναθεωρείτε τις αξίες σας και επικρατεί μια γενικότερη σύγχυση στο μυαλό σας, όμως αν ψάξετε βαθιά μέσα σας, θα βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Ακολουθείστε τα ένστικτά σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τα απωθημένα σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πιθανή ανατροπή ενός σχεδίου δεν πρέπει να σας τρομάζει, καθώς έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε μια καλύτερη δίοδο και να κάνετε με λιγότερα έξοδα τη δουλειά σας. Προσπαθήστε να μην εστιάζετε μόνο στα αρνητικά όταν συμβαίνουν ανατροπές. Η μέρα δίνει ευκαιρίες για να επιλυθούν σημαντικά θέματα, απαιτεί όμως προσοχή και ψυχραιμία.

 

Έχετε αφήσει στο ταίρι σας να έχει το επάνω χέρι στη σχέση και είναι θέμα χρόνου να εκτονωθεί έντονα όλη αυτή η πίεση που αισθάνεστε. Προτού φτάσετε σε σημείο να μην μπορείτε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας, κάντε έναν ήρεμο διάλογο και πείτε αυτά που σας ενοχλούν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική μιας καινούριας συνεργασίας, αλλά επειδή σας πιέζουν οικονομικά άγχη, δεν μπορείτε να είστε και έξω καρδιά. Παρόλα αυτά, πρέπει να μετριάσετε το άγχος που σας καταβάλλει, ώστε να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Σήμερα δώστε έμφαση στην υπενθύμιση της παρουσίας σας, στο αγοραστικό σας κοινό.

 

Στον ερωτικό τομέα είναι σημαντική η βελτίωση για εσάς που έχετε καταφέρει να βρείτε το άλλο σας μισό και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η ανάγκη σας να εκφράσετε τα συναισθήματα σας είναι έντονη και θα έχετε την ανταπόκριση του συντρόφου σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της καριέρας ενισχύεται σημαντικά και επειδή έχετε να περιμένετε πράγματα, έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος από πάνω σας. Η μέρα προβλέπεται αρκετά επικοινωνιακή και μπορούν να επιλυθούν θέματα οργάνωσης ενός νέου project. Προσέξτε μη σας διαφύγει κάποια σημαντική υποχρέωση και χάσετε κάποια προθεσμία.

 

Μια θετική είδηση ενισχύει την ανάγκη σας για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και είναι ιδανική ευκαιρία για μια συνεστίαση στον χώρο σας. Αν πάλι προτιμάτε να κάνετε μία έξοδο, οι επιλογές που υπάρχουν είναι άπειρες και μπορεί να προκύψει και μια καινούρια γνωριμία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, διαφορετικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα. Είναι προτιμότερο να πείτε τα πράγματα ως έχουν, παρά να βρίσκετε δικαιολογίες που σας εκθέτουν. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε ένα οικονομικό ζήτημα.

 

Αν σκοπεύετε να κάντε μία σημαντική αγορά, να ξέρετε πως δεν είναι καλή στιγμή καθώς υπάρχει περίπτωση ή να αλλάξετε γνώμη, ή να βρείτε αργότερα μια καλύτερη ευκαιρία. Κάντε μία έρευνα σχετικά με αυτό που θέλετε να αποκτήσετε και υπομονή, ώστε να είναι συμφέρουσα η αγορά σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν είστε και πολύ ευδιάθετοι σήμερα και ψάχνεστε από νωρίς για καβγά. Οικονομικά θέματα που μπορεί να συναντούν εμπόδια είναι μια τεράστια πηγή άγχους για εσάς και μπορεί πολύ εύκολα να τα πάρετε στο κρανίο με την παραμικρή ενόχληση που θα νιώσετε. Προσέξτε να μην έρθετε σε αντιμαχία με άτομα που σας είναι χρήσιμα.

 

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα παιδιών και να πάθετε πανικό χωρίς να υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Η αγωνία σας αρχίζει να γίνεται μόνιμη και πρέπει με κάποιο τρόπο να την κοντρολάρετε και κυρίως, να μην τη μεταδώσετε στα παιδιά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, καλό είναι όμως να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και να περιμένετε να δείτε τι θα σας πει. Είναι πολύ πιθανό να ακούσετε κάτι που θα σας ενδιαφέρει πολύ και δεν είναι ώρα να κλοτσάτε την τύχη σας. Φανείτε διαλλακτικοί και πρόθυμοι.

 

Όταν παθιάζεστε με κάποιο καινούριο έρωτα, δεν υπολογίζετε τις συνέπειες (εφόσον υπάρχουν μελανά σημεία) και ζείτε τις στιγμές, όμως πλέον είστε πιο συγκρατημένοι και όλο αυτό σας κάνει να ασφυκτιάτε. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις πρώτες πρωινές ώρες στρέψτε την προσοχή σας σε επαφές με άτομα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, καθώς αργότερα μέσα στη μέρα η ανάγκη σας για επικοινωνία με οικεία σας πρόσωπα θα είναι έντονη, με αποτέλεσμα να σας αποσυντονίσει. Αποφύγετε κάθε είδους έξοδα και περιττές σπατάλες.

 

Βάλτε μια τάξη στο χώρο σας μιας και ένα μεγάλο ποσοστό του εκνευρισμού σας μπορεί να οφείλεται στο χάος που επικρατεί γύρω σας. Ενδεχομένως να μην αντιλαμβάνεστε πόσο σας επιβαρύνει η αταξία, όταν όμως μπούνε τα πράγματα στη θέση τους θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, όμως οι συνθήκες σας προκαλούν έντονη ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να το αναβάλετε συνεχώς. Η απογοήτευσή σας προέρχεται κυρίως από την αδυναμία σας να πάρετε ρίσκα, παρά από τις καταστάσεις αυτές καθεαυτές, οπότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένα βασικά πράγματα.

 

Ένας νέος έρωτας στη ζωή σας, σας προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό, όμως κατά βάθος έχετε κάποιες αμφιβολίες που δεν σας αφήνουν να φερθείτε αυθόρμητα. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να νιώσετε περισσότερη σιγουριά, δίχως να ζορίζετε καταστάσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις παρότι γίνονται δίχως καθυστερήσεις και απρόοπτα, η κούραση και ο εκνευρισμός σας μπορούν να προκαλέσουν ανώφελες εντάσεις και να σας αποπροσανατολίσουν από σημαντικές υποχρεώσεις. Η μέρα απαιτεί ψυχραιμία και αποφυγή σπασμωδικών ενεργειών, καθώς υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας αδιέξοδων καταστάσεων.

 

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων για οικονομικά θέματα και αν δεν αλλάξετε τακτική όντας πιο προσγειωμένοι σε σχέση με τα έξοδα που κάνετε, δύσκολα θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Φανείτε λογικοί στις αντιδράσεις σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Η εικόνα σας είναι κάτι που σας απασχολεί πολύ έντονα και εξαιτίας αυτού, δεν λείπουν οι στιγμές που αισθάνεστε ανασφαλείς όταν έρχεται η στιγμή για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αν υπάρχει πάνω σας κάτι που σας δυσαρεστεί, στο χέρι σας είναι να το αλλάξετε, αρκεί να το πάρετε απόφαση και να μην παραιτήστε με την πρώτη δυσκολία.

 

Όσο κι αν προσπαθείτε να καμουφλάρετε την πεσμένη ψυχολογία σας, είναι πολύ δύσκολο να πείσει τα άτομα από το περιβάλλον σας και το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείτε ανησυχία γύρω σας. Μιλήστε σε κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε, θα σας κάνει καλό.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας